miercuri, 18 octombrie 2006

Vă provoc......să mă provocaţi.

Pentru că mi-aţi spus că v-au plăcut pozele (care, sper eu, vor deveni mai bune pe măsură ce înaintez în cursul de fotografie) vreau să vă fac "an offer you cannot refuse".Nu vreau să vă arăt Polonia doar cum o văd eu. De aceea, vă propun ca fiecare dintre voi, my friends, să vă gândiţi la câte două imagini pe care aţi vrea să le vedeţi voi, de aici, din Polonia. Poate fi vorba de clădirea Parlamentului sau de o muşcată de pe un pervaz la etajul 7, un apus de soare pe Vistula sau interiorul barului Barbie (deşi, poate nu vreţi chiar asta). Nu avem reguli, dar propun ca termenul limită să fie de azi într-o săptămână. Şi o să botezăm proiectul nostru...hm....aştept sugestii.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Hmm... "PiP" (aka Poland in Pictures) ar putea fi o sugestie de nume.
Cat despre ce, e greu; tu sigur stii mai bine ce merita vazut acolo si ce nu.

Ina spunea...

"Poland in Pictures" it is, then! Fine! Daca voi nu vreti sa fotografiez nimic pentru sufletelele voastre, be that way! O sa fac mii de poze doar pentru mine!

Anonim spunea...

Stii care-i chestia? Atractiile turistice le poti vedea pe oriunde pe net, nu trebuie decat sa cauti pe Google. De aia am zis ca interesant ar fi ce te-a impresionat pe tine; stiu eu... poate ti-a placut in mod deosebit cum e aranjat un anume magazin, poate ai vazut pe cineva imbaracat mai ciudat... lucruri care nu se vad in "brosuri."

Anonim spunea...

PS: De ce ai pus sa apara comments numai cu aprobarea ta? Face lumea chiar atat de multe comments deplasate? Sau din motive de spam publicitar? Sau nu vrei sa miste nimic in absenta ta? :P

Ina spunea...

klubber, nu v-am propus sa va fotografiez atractii turistice, ci chestii pe care v-ar placea sa le vedeti de pe strada sau de aiurea,si pe care nu le gasiti pe Google. Anyhow, retrag provocarea. De-acum, in domeniul pozelor o sa domneasca monarhia autoritara (a mea):P. Cat despre comments-uri,poti sa razi cat vrei, dar inca nu stiu de unde sa schimb settings-urile. Promit, insa, sa "lucrez" la asta diseara. Acum am fost invitata de o hoarda vesela de polonezi "sightseeing" si I'm on my way.

andru spunea...

Heeeei! Eu am deschis calcu' mai tarziu si am citit provocarea abia dupa ce ai retras-o!! Nu fi uracioasa! Ca eu tare as vrea sa fotografiezi ceva pentru mine - crede-ma, si eu is socata: n-am crezut niciodata ca Polonia o sa mi se para un loc interesant pana nu ti-am citit blogul;chiar ma intrebam, inainte sa pleci, ce tara e asta de vazut cu bursa?!

Bun. Si mai pot sa spun ce fotografii vreau?....

Ina spunea...

Da, Andru, dar oferta e valabila doar pentru tine,pentru ca tu esti tu si tu nu se poate refuza...

Anonim spunea...

Nu e de ras faptul ca nu stii ceva, deci nu, nu o sa rad. Eram doar curios de ce ai ales metoda asta.
Si... am incredere in monarhia ta autoritara, asa ca o sa urmaresc cu mult interes pozele ;)