miercuri, 6 decembrie 2006

Către toţi oamenii de bună-credinţă

De câteva zile, părul meu mi se pare o claie diformă şi hopelessly stufoasă. Celebra Hermione Granger e (şi la propriu şi la figurat) copil mic pe lângă mine. Vă daţi seama, bineînţeles, că nu mai pot folosi nici măcar liniştitoarea urare "Nouă să ne stea bine părul!". Am insomnii crunte, ard cabanosul până îl fac scrum şi beau ceaiul clocotit. Încep ziua cu acelaşi chef de viaţă pe care-l aveau, probabil, şi sclavii din galerele romane. Nu mai zâmbesc atunci când văd bebluşi gângurind fericiţi în cărucioare. Mi se par doar nişte mici bombe biologice, dotate cu prea multe orificii de evacuare a diverselor substanţe.

Am încercat fel şi fel de metode de "restabilirea a echilibrului cu eul meu profund". Am început să îmi perii părul înainte de culcare, doar-doar s-ar remodela. Am schimbat cabanosul pe crenvuşti şi ceaiul pe Inka. Nimic. Sunt tot un mic pachet de irascibilitate cu păr electrizat.

Asta până acum câteva clipe când...s-a produs una dintre acele măreţe şi nebănuite luminări. M-am uitat (după multă vreme) pe trafic.ro, ca să descopăr stupefiată că sunt la două poziţii distanţă de celebra vrăjitoare Rodica, fiica şi mai celebrei Mama Omida, sfătuitoarea şi mai celebrei Elena Ceauşescu, soţia şi mai celebrului Nea Nicu.

Dacă încă respiraţi normal şi nu aţi avut un atac de bilă, nu-mi înţelegeţi disperarea cruntă. Hellloooooooo!!! People!!!! Întreg bioritmul mi s-a dat peste cap, nu reuşesc să-mi regăsesc ritmul cotidian, măncarea mi-e fadă şi nopţile albe. Încă nu vă este clar? Sufăr doar din cauza curiozităţii voastre debordante de a vedea ce mai debitează inozza azi. Încă cinci curioşi ca voi şi...hasta la vista cu mine! Needless to say că nu vreau să mă pun cu cea care are "harul si puterea de a manipula cele mai puternice si complexe ritualuri de magie alba din tara si din EuropaRodica Gheorge este singura vrajitoare din Romania care a aparut pe cele mai mari posturi de televiziune din tara si strainatate, fiind singura recomandata de toate canalele mass-media."

Aşa că, pe această cale, lansez un apel umanitar. Cei care vreţi şi puteţi să mă ajutaţi, vă rog să nu-mi mai citiţi blogul individual. Vă rog, dacă nu este prea mult, să vă grupaţi în adunări, pe care, cu permisiunea voastră, le vom numi "inozzice", pentru a reduce numărul de vizitatori pe care umilul meu blog îi are. Deja un suflet caritabil a declarat oficial că a plecat din rândurile noastre, ocazie cu care îi mulţumesc pentru înţelegere.

Cred că e inutil să adaug că gestul vostru vă poate readuce norocul în afaceri, fericirea în viaţa amoroasă, vindecarea de farmece şi dezlegarea de numeroase boli, a căror tămăduitoare faimoasă este vrăjitoarea Rodica :"Epilepsia, Alchoolismul, Impotenta, Depresii, Frica si altele".

Aşa că...ignoraţi-mă cu încredere. Viitorul (meu şi al vostru) sună bine.

10 comentarii:

andru spunea...

Ei nu! Asta nu! de trei ori nu!!!

Adriana spunea...

Ina, cred ca te-a deranjat comentariul lui "de_ce" mai tare decat ar trebui, sau ma rog, mai tare decat ai vrea si tu sa recunosti...ar fi pacat.

Anonim spunea...

Mie mi-e drag de tine (si prin tine am descoperit-o pe Ligia si mi-e drag si de ea acum :p - si ne leaga si un cadou-surpriza care ne-a chinuit oleaca :)))... revin, mi-e drag de tine si de blogul tau si vreau si eu trafic.ro, da' cica nu ma lasa cu blogul meu de yahoo 360 (bad people!) si nu vreau sa ma grupez cu nimeni cand te citesc si cred ca negrupandu-ma si intrand mai des o sa reusesc sa te ridic desupra tuturor mamelor omida din trafic.ro si as vrea sa-ti zic sa nu mai asculti la toate commenturile rele, dar nu pot pentru ca inca n-am aflat cum se face asta.

Dar iti trimit un pupic de cititor fidel :*

Anonim spunea...

ATENTIE: Fosta provincie istorica Transilvania care s-a unit cu Tzara nu intamplator chiar de ziua Romaniei ne intalnim la Poiana Brasov in acest uichend pentru a citi si reciti minunatul blog. AVEM RETROPROIECTOR!!!
Din regulamentu' intern spicuim:

...
194. "Da-i back ca n-am terminat de citit" se penalizeaza cu 5.
195. Refresh is a no-no
...
2017. Folosim redeesh si nu avem ip fix asa ca deconectarea/reconectarea este strict interzisa. Daca pica netu'ne reintalnim peste o saptamana pentru a nu afecta "traficul pe ultimele 7zile"
...

@ina: in numele fanclubului te-as ruga sa intri pe trafic.ro si sa schimbi categoria in care "activezi", de ceva vreme exista categoria Blog, unde vrajitoarea Mama Zeromida nu are acces, INCA.

multumim anticipat :)

vio spunea...

hahaha:)
misto ideea:)

Ina spunea...

Adriana,

Sper ca, fiind si tu o alta urmasa a Evei, iti dai seama ca sa nu-ti stea bine parul e mai grav decat orice comentariu malitios :)))))

Smilla,

...si vicevertza...:*

Alex,

Realizezi, bineinteles, ca avantul patriotic si gandirea avangardista exprimata, tocmai te-au propulsat in topul listei cu candidatii la sefia fanclubului inozzic. De altfel, fiind si singurul candidat de pe lista, cred ca postul e ca si asigurat. Ramane sa iti dai acceptul si sa primesti tricoul cu "Why me?" :))))

Si, ca un favor personal, m-am mutat de azi-dimineata in categoria "blog". Nu vreau sa sugerez nimic, dar...freza mea arata mai bine ;)

Anonim spunea...

here comes the bad wolf. :))

sper sa nu ti se zburleasca iar parul (din cauza mea, cum tot sugereaza lumea p'acilea) :))

Anonim spunea...

cuvintele sunt prea sarace sa exprime bucuria acestei nominalizari, as vrea sa multumesc celor care m-au ajutat sa ajung aici ... va rog sa-mi iertati vocea gatuita de emotie si lacrimile de bucurie ... sunteti minunati (mai putin tu, ala care ai dat cu rosia)

desigur faptul ca existi este o recompensa suficienta insa daca tot suntem la partea de alocare responsabilitati/negocirea beneficiilor as vrea sa-mi acorzi exclusivitatea comercializarii gunoiului menajer marca inozza™, in acest scop militez pentru sortarea gunoiului ... nu, nu plastic la plastic, hartie la hartie etc ... inozza la inozza, andressa la andressa

astept formularul de adeziune si cateva obiecte personale pentru confectionarea unui mic altar

;)

Ina spunea...

Alex,

Pentru moment, o sa ne oprim la partea la care existenta mea e o recompensa suficienta ;)

vio spunea...

fara altar n-are farmec, parol!
:D