vineri, 8 decembrie 2006

Mima

Ce s-a întâmplat aseară, poate vă întrebaţi? Ei, bine, am jucat o partidă absolut delicioasă de mimă cu o fată din galeria de vizavi de galeria mea. Având în vedere că am înţeles maxim 5% din tot ce s-a discutat, mi-am ales şi eu un model din public, pe care l-am urmat întru totul.

Era o tipă cu o mină inteligentă (adică purta ochelari, pe care mi i-am luat şi eu de altfel, tot cu intenţia de a-mi ridica IQ-ul în ochii privitorilor), care nu avea reacţii exagerate, şi nici o ţinută excentrică, motiv pentru care am considerat-o potrivită pentru rolul de model. Râdea fata, Ina era pe jos de haz. Se încrunta tipa, nu vă daţi seama ce fulgere îmi aruncau ochii! Aplauda ea, mâinile mele fremătau energice.

Oricum, ni se spusese la începutul emisiunii să reacţionăm cât mai spontan, motiv pentru care unii indivizi din public se mai trezeau comentând "Bă, ne laşi?" sau "Hai să fim serioşi d'le!". M-am gândit şi eu îndelungat dacă să strig :"Da' halatul, cât e halatul???????" într-o pauză dintre replici, dar m-am abţinut că...vroiam autograf la final.

Tema emisiunii, din fragmentele dispersate pe care le-am înţeles eu, a fost un scandal sexual care a explodat de curând în Polonia. O individă a făcut sex cu doi membrii ai Parlamentului polonez, ocazie cu care, ambii i-au oferit locuri în partidele în care figurează. Toate bune şi frumoase până aici, dar, vedeţi voi, tipa e acum însărcinată, şi...:"Da' tăticul, cine e tăticul???????". Aşa că au apărut în emisiune căteva dame bune ale politicii poloneze care au tot aburit ceva cu abuzul sexual, şi au ajuns să se atace una pe alta.

La final, a apărut şi unul dintre posibilii tătici, individ a cărui înfăţişare m-a făcut să mă întreb cât de disperat trebuie să fii ca să te culci cu aşa un ins? Adică avea ceva de Trahanache în aspectul burtuhănos şi obsesia pentru fraze-tip.

Luni aflăm, din rezultatul testului de paternitate, al cui e rodul acestei iubiri bi-partide ;)

2 comentarii:

| spoon | spunea...

Ei bine, ma bucur tare mult ca ti-am gasit blogul, din mai multe multe motive, cel mai important fiind acela ca am ras cu lacrimi timp de vreo 1-2 bune; in plus au fost si momente de pus pe ganduri asa ca m-am hotarat sa nu trec chiar invizibila mai departe si sa las un mesaj la postul la care am ramas cu cititul, urmand sa continui lectura data viitoare :)))

Gata, m-am abonat

Ina spunea...

spoon,

bine ai venit! :)