miercuri, 21 februarie 2007

Cronofobie

Sau frica de timp, for non-speakers. Un moft, spun unii! Cat timp n-ai riduri precum un dos de elefant, sau n-ai fost diagnosticat cu o maladie incurabila, menita sa te faca piure de soia in cateva luni, de ce sa-ti fie frica de timp?

Un individ ma pandeste in fiecare zi, dimineata si seara, la intrarea si la iesirea din bloc. Sta tot timpul in semi-umbra si astapta sa ma prinda cu garda jos, sa-mi smulga ceva, orice. Asa vad eu timpul, in imaginatia mea hiper-dezvoltata. Un hot ordinar, de care fug tot timpul, de teama sa nu fiu talharita de momente frumoase, de care n-am timp sa ma bucur.

Saptmana asta, surioara mea mai mica, Yvonna, implineste 11 ani. Si stiti ce e trist? Ca a trebuit sa imi pun reminder la mobil, sa nu uit. Alerg de colo-colo cu atatea probleme pe cap, ca de cateva zile tot uit sa imi cumpar paine, si o tot imprumut de la colega mea de apartament. Mi-am programat un sleep-over cu my best friend ca pe o intalnire de afaceri, si ma caznesc de doua saptamani sa imi fac programare la cosmetica, dar niciodata nu apuc sa sun. Umblu dupa mine tot de doua saptamani cu un cadou adus din Polonia si nu imi fac timp sa ma intalnesc deloc cu destinatarul lui. Nu va mai spun ca mi se termina rezerva de sosete curate sau bidonul cu apa plata si ca, din lipsa de timp, nu reusesc sa le inlocuiesc. Ei, asta e! O sa imi cumpar zilnic sosete de unica folosinta si o sa beau apa de la robinet.


Cum sa fii, in doar 24 de ore, student model, redactor de geniu, prietena intelegatoare, iubita atenta, sora grijulie si gospodina demna de gustos.ro? I just don't get it...



6 comentarii:

Anonim spunea...

Incearca o treaba interesanta: baga-ti intr-o zi picioarele in tot, nu face nimic, dar absolut nimic, chiar daca ai groaznic de multe pe cap. Sa vezi ce bine o sa te simti dupa :D

Serios.

Anca spunea...

ai uitat, in cele 24 de ore trebuie sa fii si bloggerita de succes ;)...sa intelegem ca acum ai intrat in lumea oamenilor maturi cu sute de griji pe cap? sa vezi cum o sa fie cand o sa ajungi si sotie..

Ina spunea...

de_ce,

treaba asta interesanta pe care mi-o sugerezi tu acolo o sa-mi provoace un atac de anxietate. n-ajunge deja ca sunt cronofoba? :)

miki,

pana la sotie mai sunt ani buni, multi la numar. sa vezi cum o sa fie daca o sa ajung si sefa de an... sa vezi atunci no personal life!

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

nici ca nu-ti place asta! bashti, ina ca te cunosc ca pe...aaa...acel cineva pe care il cunosti bine :) shi stiu ca u is enjoying every second of your very busy life. Nici ca se putea sa ti-o faci altfel. Cat despre nunta, sa-mi spui cand va fi, sa vin cu porumbeii prinsi de pe la Universitate sau vad eu de unde. Pestriti sunt buni?? sau vrei doar albi?!

Ina si Lily spunea...

adinutz micutz pufos...bureaza peste tine,

ti-am zis ca vreau fluturi albi la nunta, nu porumbei morti. si, da, being bizi has its moments of sheer crazy pleasure, dar dureaza prea putin fata de orele de teroare in between.

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

dropt it!...(like it's hooot :) )
p.s.: vorbind de busy bees, sa nu uiti de faza cu za kids. Chiar sunt interested. Pune si pe blog.