miercuri, 28 februarie 2007

O lume nebuna, nebuna de tot

Una. Acum doua zile, dintr-o pura neatentie era s-o pun pe sora lui andreiard ca exemplificare a unui articol intitulat "Cum ne casatorim in Spania". De obicei le cer oamenilor despre care scriu sa-mi dea poze de-ale lor, pe care sa le atasez articolelor, dar in cazul asta, scriam despre un procedeu, nu o persoana reala, asa ca redactorul-sef m-a pus sa-mi iau poza de pe Google. Am scris cuvantul "nunta", incercand sa gasesc niste persoane care sa arate cat mai natural posibil, oameni adevarati, nu fotomodele. Cea mai mare fericire m-a cuprins cand am gasit ce-mi doream. O fata frumoasa, vizibil emotionata si aparent romanca. Noroc ca m-am uitat de unde provine poza, ca o faceam lata. Nu-mi ajunge bietul salariu sa acopar cazul de furt al drepturilor de autor care mi s-ar fi intentat... Plus ca eu chiar tin la andreiard, si n-as vrea sa "ne racim impreuna", vorba lu' nea Caragiale :)

Alta. Ieri, la metrou. Trec pe langa pretty-face ala de-a fost co-prezentator la Surprize-Surprize, si a mai prezentat Meteo undeva pe la Antena1. Ridic poate, nu sunt sigura, o spranceana ca uite-nene-cine-nu-are-bmw-si-merge-ca-mine-cu-metroul. Asta pretty-face, insa, convins ca a dat peste una dintre numeroasele lui groupies, s-a grabit sa-si formeze o gropita in obrazul lui de beblus, si mi-a facut cu ochiul, dupa care mi-a trimis o bezea. Pacat ca a trecut repede, ca m-ar fi vazut hohotind in urma lui.

Ultima. Horoscopul ala de la "Elle" stie meserie, dom'le. Mie mi-a prezis ca in martie o sa imi fie propus un job "apetisant". Nici n-am trecut bine in luna lui Martisor, si deja mi s-au facut doua oferte de munca (bineinteles, pe langa jobul meu actual). La una ma mai gandesc, dar nu va spun care cum, sa nu mi-o jinx it. A doua a fost oferta de a deveni redactor la o emisiune a unui post de televiziune. Desi am tot visat eu cu ochii deschisi la o cariera in TV-eu, nu ma vad facand facultatea la ID. Vorba Adinei, sunt o nenorocita de Rory!

2 comentarii:

Anonim spunea...

andreiard îţi mulţumeşte că te-ai gândit la el şţi la sor-sa :-) ah ce mă-nervează şefii (clienţii) care ne pun pe noi să le furăm poze de pe net! zilele trecute tocmai s-a repetat...

Ina spunea...

andreiard,

ma bucur ca n-o sa trebuiasca sa ne taram prin tribunale la recursuri la procese pentru furtul drepturilor de autor. :)

si sa stii ca m-am emancipat si eu. refuz sa mai fiu siluita sa iau poze de pe net. am zis! (sper sa n-auda si seful meu...):D