marți, 19 iunie 2007

Men!

Intotdeauna am considerat cartile precum "Women are from Venus, Men are from Mars" ineptii, menite sa piarda, intr-un mod barbar, timpul liber si bugetul cititorilor. De ce nu ti-ai lua un zmeu, o veioza de carton sau un meniu intr-un restaurant vegetarian de banii aia?

Experienta de azi proved me sooo wrong! Care va sa zica: sun sa inchiriez un castel pe stanca in Toscana, la o ora de Roma si 300 de mertri de o plaja absolut superba, intr-un tinut cu rezervatii de cai salbatici si flamingo roz, cu horse-riding, scuba diving si birdwatching. Nu va mai spun nimic despre privelistea spre golf si muntii din spate, sau despre faptul ca atat castelul, cat si mobilierul sunt originale din secolul al XV-lea. Nimicuri! Totul pentru a-i face o surpriza lui boyfriend pentru our anniversary.

Si cand boyfriend afla, ce credeti? Ma convinge ca nu e momentul potrivit, ca nu va putea sa-si ia concediu peste doua luni, cand abia s-a angajat, ca poate vreau sa investesc banii in ceva mai util etc. Mai zi ceva! Men!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Stai ma, si care-i problema? Daca omul nu-si poate lua concediu! Ce dracu sa caute in Toscana!? Si pe cine puii mei intereseaza rezervatiile de flamingo roz?

Nu e problema de 'barbati' in sensul general, ci de comunicare: cind faci o surpriza sau un cadou cuiva alege ceva care sa ii placa aluia, nu ceva ce iti place tie!!!!

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

now, you're just showing off :)
lasand la o parte reactia lui beep! (sa nu dezvaluim numele adevarat al lui boyfriend - ina, ce au facut gilmore girls din vocabularul tau :)) )...eu sunt socata pe alta chestie? de unde ai tu bani de toscana??!
:))))))

Ina spunea...

patric,

trecand peste faptul ca parerea ta era cat pe ce sa iste un conflict pseudo-conjugal (parandu-se ca el te gaseste amuzant ), apreciez foarte mult faptul ca ai bagat la inaintare bietele zburatoare roz, omitand, nu-i asa, rezervatia de cai salbatici.

cat despre partea cu problema de comunicare, permite-mi sa-mi mentin parerea si sa te contrazic. Problema nu e ca nu i-a placut ideea (care, subliniez, i-a placut!), sau ca eu nu am inteles ca, intr-adevar, e bad timing. Ceea ce m-a dernajat a fost modul barbar in care mi-a taiat elanul creator si avantul meu tineresc. Si asta cred ca e o chestiune ce tine de sex. O femeie pusa sa respinga ceva din partea persoanei iubite e mult mai gentila si tine cont de sentimentele celuilalt.

adinutz,

guilty as charged! :) still, cred ca suna mai bine decat "beep" :))

cat despre finante, crede-ma ca aia e o bijuterie de oferta, ca altfel nu m-as duce eu sa-mi vand un rinichi doar ca sa dorm intre niste ziduri vechi si friguroase si sa vad niste zburatoare rozalii stand intr-un picior pe camp.

daca esti interesata, iti trimit link ;)

. spunea...

vreau si eu link, te rog frumos...eu, in locul lui, as lasa naibii job-ul sau mai stiu eu ce...iar in locul tau, as merge si fara el

Ina spunea...

uite, gasesti detalii aici: http://castles.glo-con.com/property.php?property_no=AD2_5145 si aici: http://www.castlecornelli.com/eng/index_eng.htm. si, to give you a helping hand, am sunat deja si m-am interesat. e booked pana in noiembrie, asa ca daca vrei, fa-ti rezervare din timp. cat despre sugestia ta, fara el chiar nu are rost... :)