miercuri, 1 august 2007

De pe net adunate

Va provoc sa petreceti 10 minute pe blogul meu azi, nu mai mult, in care sa

1. aflati unde va puteti calcula on-line alcoolemia, pentru a nu mai fi nevoiti sa suflati in fiolele alea nesuferite si bacteriene. Poate n-ar strica sa vedeti daca berea de aseara a mai lasat ceva urme sau sunteti buni de urcat la volanul unui Bugatti Veyron :)

2. descoperiti un artist care face really dirty pictures :))

3. va calcultati, in doar 5 minute impactul vostru asupra planetei. mie, de exemplu, mi s-a spus, in functie de modul in care mananc, fac cumparaturi, calatoresc, reciclez s.a.m.d, ca folosesc resursele a 2,3 oameni. bad, bad me!

4. va decideti daca vreti sa va implicati in campania "beautiful lenghts" a celor de la pantene, prin care suntem incurajate sa ne ingrijim parul si sa-l lasam sa creasca, pentru ca apoi sa-l tundem si sa-l donam. din el se vor face peruci pentru femeile care si-au pierdut parul din cauza cancerului. ganditi-va ca sunt doar 4 pasi mici : grow, cut, share, shine.

have a merry, rainy wednesday!

8 comentarii:

Anonim spunea...

You're living as if we had 2.60 planets to support us. Although you are below the UK average, we obviously only have the one!

Thank God I'm below the UK average, lol! :)

Ina spunea...

:)))))

si eu mi-s below the uk average. sper ca britanicii isi dau seama ca sunt eco-ciumati.

Anonim spunea...

Mie imi place aia cu dirty car art. Ce mistooo ! :) O sa dau si eu link la site.

Mie mi-au scris unii pe masina "spalama boule!" ceea ce mi se pare foarte neartistic, preferam o monalisa.

Ina spunea...

andreea,

pe site-ul cu dirty car art chiar scrie: "we suspect that Scott started off with clever sayings like "wash me". :)

vezi sa nu cumva sa denigrezi un viitor pictor in praf mioritic ;)

Anonim spunea...

Eu m-am oprit la site-ul pantene si mi-am descarcat deja ghidurile de donare ponytail. Si asa am mai avut o tentativa sa ma tund pe o vreme cu caldura mare si m-a oprit un menestrel. Acuma menestrelul a fugit la castelul fetei de 20 de ani (a carei zi trebuie sa o cante), si ce-mi ramane de facut? Parul e gata crescut, i-ar mai trebui ceva tratament de stralucire si gata. Deocamdata ma gandesc serios. Daca ma tund imi pun poza chilug pe blog.

Ina spunea...

madelin,

I'm speechless. si eu ma gandesc sa donez pentru campania asta, dar nu chiar tot parul. adica sa imi pastrez o cantitate modesta. anyway, I bow to you!

Anonim spunea...

inoi:
1. mi-e dor de tine!!!!!
2. nu stiu cum reusesti sa dai peste tot felul de chestii pe net. Never been good at that, aflu mereu ultima orice :)
3. Trimite la Elle scrisoarea lui leo serban, ca de altfel...nu stiu, e bine scrisa...ar trebui sa stie ce crezi, nu cred ca esti singura caruia i se par cam deplasate unele chestii pe care le debiteaza el.
Sa vad eu ca face el in Romania asa un festival si sa vad ce face cu bugetul...daca le da macar ulei de masline sau un praz si o paine. Il compatimesc sincer :)) ca nu a primit caviar si nu i s-au facut masaje la picioare, ca doar pentru asta organizeaza aia festivalul, sa vine el dornic de rasfat si sa plece multumit pe banii lor :))
4. Nu mi-ai lasat nici un semn pe adinosfera...m-ai uitat.
5 . i miss you
6. Ai grija de A...I mean boyfriend (ma disperi, gilmore) si nu-l mai scapa la elvetience

Ina si Lily spunea...

adina,

miss u dearly...