joi, 20 septembrie 2007

Inozza Fashionista

…noot! Am fost in seara asta la dechiderea primului magazin Segue din Romania. Si pana azi, nici nu stiam ce inseamna Segue. De fapt, am mers doar pentru ca din invitatie am dedus ca, fiind un magazin de accesorii, o sa ma aleg cu o bratara sau cu o pereche de cercei.

Dovada faptului ca nu am nici cele mai elementare cunostinte despre moda, e ca abia cand am ajuns acolo am realizat ca accesorii inseamna posete, curele si portofele, nu margele si bratari. Au servit o sangria excelenta, si niste sandvisuri de marimea unei monede de 10 bani ce pareau delicioase (de fapt, am macat vreo cateva, dar erau prea mici sa-mi dau seama daca erau gustoase sau nu). M-am ales cu niste blitzuri serioase in ochi, de cate ori am probat cateva perechi de ochelari sau m-am uitat la genti, motiv pentru care m-am retras intr-un colt, de unde nu m-am mai miscat, pana ce fotografii nu s-au potolit. Daca apar fotografii in vreo revista, eu sunt tipa super bine in taior albastru, you cannot miss me :)

Preturile sunt surprinzator de mici (genti mari din denim, cu lacatel, 200 de lei, balerini din lac cu funde de catifea 140 de lei), dar produsele nu sunt foarte numeroase. Spre diferenta de magazinele Segue din alte tari, unde totul se scalda in culori vii, tot ce am vazut pe la noi merge pe tente de negru, bleu inchis, maro si….uuuu..indraznetul portocaliu. Mi-a ramas inima la o pereche de pantofiori negri numiti Melody, cu toc mic si perky, la un troler roz si la niste cizmulite de cauciuc in carouri, absolut british si adorabile, numite Gerhy.

N-am stat prea mult, dar cat m-am invartit pe acolo, a venit Albertina, care arata enervant de bine intr-un pardisiu bej, si care a facut cateva poze la comanda (« Asa, stai langa raftul ala, cu mana pe geanta mov, zambeste, intoarce putin capul... ») si Dana Rogoz, care zici ca a scapat de la o gradinita cu program prelungit, cu caciulita ei multicolora si cu un cozoroc imens si tenisii portocaliu cu roz.

Ma enerveaza gandul ca, pe baza invitatiei, azi primeam reducere de 30%, iar eu nu aveam destui bani la mine nici cat sa cumpar un breloc de-al lor. Anyways, daca nu aveti ce face zilele astea ploioase, dati pe acolo. E pe Calea Victoriei (unde altundeva?) la numarul 26. But don’t get your hopes too high, though. Nici posetele si nici pantofii nu provoaca reactii orgasmice.

4 comentarii:

Anonim spunea...

nuuuu?? dar ce, oh, guru inoi?

dosvida spunea...

deja m-ai facut curioasa si cu prima trecere pe Calea Victoriei o sa intru si eu la ei. Pacat ca am ratat blitzurile ;)

Anonim spunea...

Ina, u are famous! Si asta nu doar pentru ca ai fost surprinsa de paparazzi la un superb eveniment monden :pp, ci si [mai ales] pentru ca 2 (doi) oameni au ajuns pe blogul meu cautand "poze cu inozza". Ce zici de asta?

Ina spunea...

adinoi aka anonymous,

that's right! envy me! :D

edar,

recomand cu mai multa caldura magazinul alaturat acestuia. au niste pantofi Cavalli, o nebunie! ;)

smilla,

same here! (ma refer la search si la cele doua persoane) :D poate "inozza" o fi vreun very kinky stuff intr-un dialect mozambican :)