luni, 8 octombrie 2007

Good news on Monday morning!

*Avertisment: Urmatorul post contine autoaprecieri pozitive, cuvinte de lauda la adresa mea, evidentierea calitatilor extraordinare cu care m-a inzestrat natura, precum si motive pentru care sunt invidiata de moarte. Cei care stiu ca sunt alergici la unul sau mai multe dintre elementele de mai sus, sunt rugati sa consulte medicul, inainte de a lectura urmatorul text.

E evident ca aceasta saptamana va fi una extraordinara. Toti indicii conduc catre aceasta concluzie. Dovada suprema? Cand mi-am imbracat blugii dis-de-dimineata, am observat ca imi cad de pe solduri. Yeeeeey! Pentru cei care nu sunt la curent cu evenimentele, ma lupt de cateva saptamani cu blugii, care se incapataneaza sa nu cada de pe mine. Ok, eu nu le-am cerut niciodata sa cada de pe mine, dar, dupa ce in vacanta asta m-au obisnuit cu o atitudine de baggy pants, sa nu mi se intoarca acum si sa se dea skinny jeans, bine?

In fine, am descoperit ca secretul spre silueta Jessicai Alba e sa nu te abtii de la absolut nimic, pentru ca altfel iti consumi frustrarea alimentara in cumparaturi inutile sau in a visa doar tarte cu visine si ciocolata alba trei nopti la rand (cred ca asta a fost un semn). Hm, mai conteaza, din cand in cand, sa mai faci si o ora de cardio si sa bei si 2 litri de chestii lichide, dar numai daca ai chef.

Dupa ce o sa fiu super skinny, o sa scot probabil o carte dietetica, si o sa fac si un DVD de pilates or smth fashionable, care o sa aiba numele meu splashed all over the cover, desi eu o sa fiu personajul secundar, care gafaie in spatele antrenorului. Dupa care o sa scot o apa cu gust de apa plata cu lamaie cu zero calorii si o sa inregistrez si un album solo, cu muzica de fitness. A, da, sa nu uit! La final, o sa pun in scena o piesa de teatru despre reusita mea uluitoare, si, dupa ce piesa va fi un succes monstru pe Broadway, o s-o transform intr-un film, cu mine in rolul principal, interpretand personajul ce-mi poarta numele.

Anyways, pana ajungem acolo, vroiam doar sa stiti ca imi cad iar blugii, ceea ce, nu-i asa, e un lucru extraordinar! :)

6 comentarii:

Anonim spunea...

Iar alde Levi's, Lee sau Wrangler se vor bate pentru ca tu sa fii imaginea companiei lor. Ba chiar o sa creeze "Ina Jeans, blugii care cad". :D

Daca ai nevoie de animatoare pentru demonstratia de Pilates, poti sa contezi pe mine. Ma chinui sa hold my power-house de 2 luni de zile, si sunt maestra la transpirat, chinuit, gafait si facut urat din lipsa de aer si durere de picioare. As da bine pe fundal (undeva in stanga, ultimul rand).

Eu am pus pe mine 6 kg intr-o vizita de 4 luni in Chisinau. Am reusit sa dau jos 4, dar inca nu stau blugii pe mine asa cum stateau "in tinerete". :)

Felicitari pentru rezultate. Keep up the good work!

Ina spunea...

andra,

daca gafai si "faci urat" precum promiti, o sa stai chiar langa mine, in primul rand. in spate punem skinny blondes si sexy red-haired ;)

cat despre alea 6 kilograme in 4 luni, cred ca glumesti. au aia la chisinau un fel de lapte solid la borcan, ca un unt de arahide, dar nu chiar, din cauza caruia m-am ingrasat 3 kilograme intr-o luna in liceu. vezi prea bine, asadar, ca esti chiar o eroina.

hip-hip-hurra si jos cu celelalte doua kilograme! :)

Anonim spunea...

Eu n-am gasit la Chisinau unt de arahide la borcan, ci o pizza delicioasa si niste fripturi cu susan incredibile. Toate astea mancate rapid dupa munca, pe la 2 noaptea, chiar inainte de culcare.

Daca in seara asta nu o sa rezist si o sa schimb programul de Pilates for Dummies pe un program de sandvis cu maioneza si aripioare de pui, o sa dau vina pe tine si pe borcanul ala de lapte solid...

:)

Merci pentru incurajari

ChriSmilla spunea...

go, Ina! u are the best!

cand o sa faca pantalonii tai un training intensiv cu ai mei, sa le explice cum e cu cazutul de pe solduri?? ca si-ai mei se dau skinny jeans, raii!

uite inca o idee, your pants could be famous too!

Ina spunea...

chrismilla,

trimite-ti pantalonii la mine maine seara, cred ca si blugii mei o sa fie acasa. dupa ce termin cu ei, o sa ai nevoie disperata de o curea ;)

cat despre being famous, pentru linistea mea sufleteasca, te rog n-o mai spune nici in gluma. pentru unii simtul umorului e mai strain decat mi-e mie fizica cuantica :)

Anonim spunea...

ha ha. ce subtilitaţi...you famous! din nou ha ha ha.