marți, 16 octombrie 2007

Inozza y el sexo

Care cum vine vorba, la serialul la care prestez eu de zor, m-am oferit din oficiu sa scriu episodul despre sex, virginitate si alti demoni. Ma gandeam eu atunci ca as putea scrie si 10 comedii din experienta personala, ca doar deh, m-am asigurat ca au de ce sa rada cateva generatii de stranepoti intregi de-acum inainte.

Acum, nu stiu altii cum sunt. Adica, ma intreb, oare scenaristii care scriu despre moarte simt o dorinta incontrolabila de a da coltul? Sau cei care scriu despre nunti, au un imbold puternic sa tie the knot? Ca eu una…Cum va ziceam, scriu de zor de cateva zile la aceasta capodopera care nu va insuma mai mult de 30 de minute de transmisie. Trebuie sa ma asigur insa, ca aceste 30 de minute vor fi un cumul de buna-dispozitie nemaintalnit pana in prezent, de la creatorii Friends incoace.

Si uite asa am intrat eu in faza de documentare. Adica stau zi lumina (cand nu fac altceva, cum ar fi sa prestez la revista, sa merg la scoala sau sa mananc) si citesc despre sex. Studii, statistici, vorbe de duh, ciudatenii, ma rog, orice mi-ar folosi. Daca sunt intrebata ce fac, raspund simplu : « Lucrez ». Credeti-ma, e greu. Sex si iar sex, all day long. Dar sunt dedicata muncii mele. No price is too big.

(Ca o paranteza, in redactiile glossy, te trezesti cateodata cu cele mai bizare replici, care, daca nu esti an inside person, te ametesc de tot. Exemplu : imi intreb colega, Lavinia, ce face. « Ma chinuiesc cu celulita asta ! ». Evident, era vorba de articolul despre celulita. :) Sandi, o alta colega, ne-a anuntat saptamana trecuta ca ea si un alt coleg, « Ne-am chinuit toata seara cu sexul, si tot n-am terminat. Am venit azi mai devreme, si poate iese » Gosh, aren’t glossy magazines something else ?)

Din pacate, sunt destul de epuizata dupa tot sexul de azi :DDD asa ca I go to nappy land. Daca vreti sa va impartasesc din bagajul nepretuit de cunostinte acumulate zilele astea despre birds do it, bees do it, let me know. Am folosit cam 4% din ce am citit in redactarea scriptului, si e pacat ca restul to go to waste. Glumesc, bineinteles. Finders keepers! Muhahahaha.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Draga Carrie Bradshaw,

Am citit cateva sute de carti de bucate si am facut de vreo trei ori cartofi prajiti crezi ca as putea sa scriu un scenariu despre cum sa faci mancare?

Unele lucruri nu se invata din carti ... ci de pe bloguri :) recomand nihasa

Ina spunea...

draga alex-ofticosul ca a fost remis din functie- balca,

am avut nevoie de documentare pentru ca in scriptul respectiv nu trebuia sa descriu sau sa imaginez un act sexual, ci sa stiu cat mai multe detalii inedite despre acest subiect.

si da, cred ca ar trebui sa scrii o carte bazata pe experienta ta, intitulata "alex, the naked truth about baked potatoes", hard cover. that should do the trick! ;)

Anonim spunea...

:)))
ina,

mi-esti pe zi ce trece tot mai simpatica, we will have kids some day, you'll see :)

si da, am inteles ce trebuia sa faci, d-asta l-am recomandat pe nihasa, pentru imaginare act sexual l-as fi recomandat pe amoral (chiar daca nu mai scrie pentru publicul larg) ... iar pentru act sexual propriu-zis m-as fi ...errrr... l-as fi recomandat pe flavius ;)

Anonim spunea...

inoi, inca astept un anumit mail...care nu mai vine. Tell me the truth...ma urasc aia, nu?

Ina spunea...

adinutz,

trecand peste faptul ca esti waaaaaaay off-topic si ca folosesti commenturile pe post de mailuri :), nu, "aia" nu te urasc si o sa-ti trimita un mail saptamana viitoare. saptamana asta avem predare si suntem cam bizi si stressed-out. hang on there si pune mana si scrie-mi mail, nu-mi mai lasa commenturi lapidare :P

Anonim spunea...

Serial? Ce serial? :P

Ina spunea...

stefan,

cannot disclose data yet. will tell soon :)

vio spunea...

is soon now?

scuzaţi pardon de engleză:)

Ina spunea...

vio,

da, daca vreau sa platesc amenda de 10.000 de dolari! :))