joi, 11 octombrie 2007

Lav cu nabadai

De vreo saptamana, I’m seeing this guy. Arata incredibil de hot, e un fel de young rock star, cu pletute satene, niste ochi verzi to die for si o schita de zambet ironic in coltul buzelor. Pana si numele lui suna atat de weird, yet sexyish: Flavius (oftat adanc).

Asadar, recunosc ca ma pregatesc ca de un asediu de castel medieval cu podet si crocodili in sant, atunci cand stiu ca urmeaza sa ne intalnim. Desi mi-e o lene de moarte, imi pun si eu ochii verzi, in speranta ca intr-o zi o sa se uite adanc in ei si o sa realizeze ceea ce e atat de evident : suntem suflete pereche. Tot ceea ce-mi spune Flavius, in scurtele dar semnificantele noastre intalniri pare aparent banal, dar, in adancul inimii, eu stiu ca are un substrat mult mai profund.

„Va mai pun o plasa ?”, „Aveti bonuri de masa ? ”, „Aveti cumva 3 bani marunt ? ”, „Si iaurtul este al dumneavoastra ? ” par pentru oricine replici banale, reci, lipsite de pasiune. Ce stiu ei, cei ce ne inconjoara ? Cat inteleg ei din flacara care arde in sufletele noastre tinere ? Ei bine, da, Flavius este noul casier la Mega Image-ul de langa blocul meu, dar nu voi lasa aceasta cruda diferenta de clasa sa stea in calea viitorului nostru.

Si uite asa, seara de seara, cand ma intorc de la job sau de la facultate, ma opresc la Mega pentru a cumpara un nimic si a sta zambind 15 minute la coada din fata lui Flavius. Uneori n-am nevoie sa cumpar nimic, dar cui ii poate strica un pliculet de ghimbir, o perie de podele, o solutie de curatat hotele, o punga de morocvi congelati, sau orice altceva imi mai pica in mana ?

In unele seri, soarta, invidioasa pe fericirea noastra, imi este potrivnica. Dar nu ma las eu asa de usor. In seara asta, de exemplu, m-am asezat, ca de obicei, cu un zambet tamp brazdandu-mi fata, la coada din fata lui Flavius. Probabil geloasa, vanzatoare de la casa alaturata mi-a strigat, aparent amabila : „Puteti sa veniti aici, domnisoara, e liber !” Ba sa vina baba din fata mea la tine, ea oricum e out of the race ! am injurat-o eu in gand. Evident, tipesa nu s-a lasat cu una cu doua, crezand ca n-am auzit-o: „E liber la mine, domnisoara cu sacou mustar! Pe cine faci tu mustar, domnisoara cu uniforma naspa? „Multumesc, mi-e bine aici! Nu ma grabesc ! ” i-am raspuns si am lasat-o masca.

Of, prin cate trec eu pentru a sta 30 de secunde fata in fata cu Flavius ! Dar, at the end of the day, stiu ca merita tot efortul atunci cand il aud spunandu-mi : „Va pun castravetii separat? ” Aaaaaaaaaaaaa……..

30 de comentarii:

Anonim spunea...

lol,

u r something ... si uite asa iei plasa seara de seara :)))

... revenind ... nu va invata la facultatea aia trendy-flendy "ca comunicarea" e totul?
inteleg ca te lasa fara replica povestea cu castravetii, insa pentru celelalte nu ai nici o scuza ... sa luam exemplul cu "va mai pun o plasa" ... imediat trebuia sa start the conversation: "asta nu e plasa e punga .." ... inventai o poveste stiintifico-fantastica cum ca ai o prietena, fosta colega de apartament in Polonia care merge cu plasa la cumparaturi ca sa salveze copacul care face pungi de plastic ...grin-pis, grin-pis :)))))))) offf, io sa te-nvat :)))

Ina spunea...

alex-fost presedinte de fan club inozzic- balca,

ma indoiesc ca andreea te-a pus s-o faci pe petirorul in numele ei si sa-i faci lipeala cu Flavius al meu. Nu de alta, dar eu l-am vazut prima, Mega e langa blocul meu, ergo flavius mi-e predestinat.:D In plus, are si andreea white jaguarul ei. poate sa-si caute si ea acolo flaviusul ei. :)

by the way, apelul ala disperat destinat femeilor fatale a dat ceva roade? esti haituit de fane in delir? :P

Anonim spunea...

ceeeeeeeeeee? am fost demis?

dap fanele sunt la usa, tocmai faceam neshte bonuri de ordine in corel (ies, aim an artist)

Ina spunea...

se numeste excludere prin neparticipare. nu tu commenturi, nu tu initiative de popularizare si spalare de creiere in masa prin intermediul produsului inozzic, nu tu propaganda, si iti mai vrei postul? am desfintat pana si sectorul in care activai. nu-ti mai raman decat doua alternative: fie mi te reabilitezi, fie te intretii din serviciile de casanova. succes! ;)

Anonim spunea...

girl, m-ai scos din sidebar :( si cat trafic generai :)))

aceste cuvinte ne doare, te-as scoate si io din header daca mi-as aduce aminte parola :)))

maine ma trezesc devreme si ma duc la Flavius (ohhh, that's so gay) si ii bag mintile-n cap ;) daca nici asa nu ma reabilitez atunci nu stiu ce sa mai fac

Anonim spunea...

Foarte tare articolul.
Hai sa facem un experiment: diseara mergi iar la cumparaturi si cumpara o punga de frisca sau ma rog...frisca sa fie. La casa cand va trebui sa platesti spunei uitandu-te in ochii lui "frisca NU e pentru prajituri", zambindu-i profund (asa cum am inteles ca stii prea bine). Incearca sa pui accentul pe NU.
Sa-mi spui ce ai rezolvat. :))

Ina spunea...

alex,

ma leg sa te repun in drepturi de indata ce blogul ala redevine functional. nu de alta, dar am primit multe mailuri de la oameni suparati ca i-am dus in eroare catre un site abandonat.

carcotasu,

diseara plec la sighisoara, sa sarbatoresc cei 20 de anisori ai surorii mele mijlocii. dar si cand ma intorc...n-o sa stie flavius ce l-a lovit! ;)

Anonim spunea...

Postul tau imi aduce aminte de toamna trecuta, cand ma duceam sa iau benzina de la o statie OMV din celalalt capat al orasului. Era acolo o bomboana de baiat brunet, cu niste ochi caprui mari, si cu o freza de punker. Foarte amabil, zambaretz si prietenos. Stiai ca poti inchide pompa de benzina daca infiletezi manerul ala ? Desigur, dup-aia va trebui sa te prefaci surprinsa, pierduta, si sa chemi ajutor.

:D Hah, uitasem de chestia asta. Ma scuzi, ma duc sa bag benzina!

Ina spunea...

andra,

ma faci sa regret ca nu am masina :)) si ia spune tu, unde mai precis e omv-ul ala? nu de alta, dar pot sa ma duc sa-mi cumpar ceva de papa de acolo...asa, just to check the goods ;)

Anonim spunea...

Brasov, sorry. La intrarea dinspre Bucuresti. Dintre papa, am testat de acolo chipsuri, cornuri, covrigei, gume, si niste chestii de pe the top shelf, la care incercam sa nu ajung de una singura. Recomand cu caldura.

Anonim spunea...

too late now, u r out of my HEADer for good :)

blogul ala nu mai redevine functional!

si zici ca te duci la sighisoara, yooooooooy, vezi ca azi dimineata la maternitatea din sighisoara s-au nascut 4 baieti ...... si inca 28 de fete :)))

Ina spunea...

damn it! ar trebui sa se interzica prin lege sa faci reclama la cute guys din alte orase, la care muritoarele de rand nu pot ajunge. vezi ca daca nu te descurci singura cu siretlicurile de "e prea sus, nu pot ajunge", ti-l trimit pe alex balca. ii baga el mintile in cap! :))

Anonim spunea...

andra, ce nu stie ina e ca io chiar am pile pe la omv, doar sa-mi zici numele lui si ti-l aduc la benzinaria de la aula ca sa nu mai strabati orasul

Anonim spunea...

Merci, alex pentru interventie. Nu stiu cum il cheama pe punker, dar ma interesez (Oare "Pompa 4. Tu esti..?" o fi prea discret?). La Aula e perfect (desi nu consum suficienta benzina pana acolo incat sa trebuiasca sa alimentez), e mai aproape de munca, si pot sa ii fac vizite si in pauza de masa :D M-am scos!

Ina spunea...

and inozza strikes again! (prin intermediul fortelor naturii si a lui alex balca, of course) sa fiti fericiti, andra si pompa 4 guy! :)

Ina spunea...

aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex!

u rili brouc mai hart! sa ma scoti tu din header si sa ma inlocuiesti cu o declaratie de somaj :(

Anonim spunea...

u deserve better :*

Anonim spunea...

buna.sunt dana
am ajuns la blog-ul tau din intamplare.am o intrebare pt u.nu t simti un pic "datoare"sa ii citesti pe cei care te au la blogroll?ms
poop

Ina spunea...

dana,

nu sunt datoare nimanui sa-l/ s-o citesc. sunt convinsa ca nici cei pe care ii am eu la blogroll nu ma citesc cu totii, dar asta nu inseamna ca o sa incetez sa-i citesc eu pe ei.

dar sa-ti raspund la intrebare: daca aflu din intamplare ca cineva m-a trecut in blogroll, intru pe blogul respectiv si frunzaresc, din curiozotate. unii imi plac de mor si o sa-i adaug in timp la blogrollul meu, altii nu-mi stanesc nicio emotie. sper ca te-am lamurit. :)

my north shadow spunea...

Peste 3 ani....."Iti mai aduci aminte cand te pacaleam la rest cu 5 bani? Nu voiam sa fiu sexi, ascultam Gioparla, faceau un cover dupa Sociofobia Dead Meet Killing Puppies. Si nu zambeam ironic, ma trasese curentul, motiv pentru care facusem un ditamai abcesu' la muschiu' masticator si numai asa mai puteam sta, ca si cum zambeam. Mi-am dat seama ca ma consideri al tau, pentru ca simteam ca exercit o mare putere a gandului asupra ta din spatele casei de marcat. Da ai fi stiut tu atunci cum mi se incorda degetele de la picioare cand imi mai cereai o punga. Amor, mare amor. Pai era ca in desenele alea din muzee, cand era caprioara inconjurata da cainii vanatorului si plangea cerbu pe stanca ca in poezia lu bolintineanu, da'neca la vale tot, si urs si veveritze. Ce mai, sa stricase tot fondu' forestier. Si eu ma gandeam la tine, d-aia mi-am scris pe ecuson flavius, de la flavor, ca parca te inmiresmasem eu cu vrajile mele. Noroc cu abcesu', ca si acu doi ani am facut infectie si tot asa am tras fo' doua mozoale, da acum sunt jmecherit, am carte da munca, album cu Gioparla si m-am amorezat scumpi. " PS. acesta nu este un comment rautacios. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Anonim spunea...

btw de ultima parte a discutiei intinse pe marginea acestui entry, esti si in blogroll-ul meu.
:)

Anonim spunea...

da, si la mine esti inoi...sa inteleg ca nici o miscare a parului de pe ceafa cand imi citesti blogul...

Ina spunea...

me!,

le zici de parca ai fi fost acolo :D

ivona,

tu esti un caz special. de cate ori incerc sa intru pe linkul de la numele tau, dau peste un site strain.com. De ex, ultima data era Garfield. zi si tu, ce sa fac? :P

adinoi,

nope. nothing, nada, niente, rien, nichts, nihil :)))

Anonim spunea...

draga inozza,
explicatia mea este simpla: ma sperie cat de mica este lumea :) totusi, de data asta am lasat ceva.

Ina spunea...

ivona,

finally, we meet :) very nice to meet you!

Anonim spunea...

Hello, Gomez, where are you Gomez? Tell me, Gomez.

Anonim spunea...

Ce s-a mai intamplat?

Ina spunea...

carcotasu,

deocamdata our romance e pe o linie moarta. cand ajung eu acasa e deja inchis la mega, si sambata cand m-am prezentat, flavius nu era la datorie. nu stiu ce sa spun...soarta haina ne desparte... :)

Anonim spunea...

Poate saracul baiat nu mai era eficient pentru ca se gandea numai la tine si la momentul in care o sa apari la coada lui si nu mai dadea randament si acum l-au mutat la un alt departament si .. si.... si.... :((

Ina spunea...

bogdan,

l-am revazut pe nenorocit. si asa am aflat ca e la fel de flirty si cu castravetii altor fete! asa ca gata, l-am sters din agenduta mea de sambata seara :))