joi, 25 octombrie 2007

Nu mai scriu fiindca de ce

  1. mi s-a spart o teava la baie si instalatorul are multe alte „lucrari” pe rol si mi-a sugerat ca in zilele urmatoare sa am muuuulte carpe la indemana
  2. mama vine in vizita cu o prietena si ma dor mainile de la frecat, spalat, sters, lustruit, clatit, inmuiat, maturat, scuturat. M-am intrebat la un moment-dat daca nu mi-ar fi mai usor sa-mi iau un aragaz nou decat sa-l curat pe asta (God knows ca daca as avea fondurile necesare in seara asta, n-as sta pe ganduri)
  3. trebuie sa trimit dosarul pentru master si nebunii aia vor sa stie totul, de la ce parere aveam despre Gummie Baren cand eram mica pana la cum o sa schimb eu fata lumii, trecand prin numarul de la pantoful stang al matusii si cate absente aveam in liceu. Ai zice ca ma pregatesc sa intru in randurile NASA si nu la un nenorocit de colegiu
  4. administratorul nu e niciodata acasa cand il caut si mama lui semi-senila ma confunda cu nepoata ei de la ASE
  5. cineva m-a mintit cu nerusinare si s-a folosit de numele meu fara acordul meu, bineinteles, motiv pentru care trebuie sa ma concentrez sa urasc in continuare acea persoana. Nu de alta, dar memoria mea vindicativa e doar cu doua faze: azi si maine si azi, maine si poimaine.
  6. nu am inca tema de licenta si nici nu imi doresc
  7. nu mai am talaj special pentru Minny, motiv pentru care i-am cumparat rumegus ordinar, in care ii place sa plonjeze, sa faca piruete sau sa se scarpine puternic, iar eu abia am scuturat covorul (vezi punctul 2)
  8. pentru toate motivele de mai sus, si multe altele nerostite, nu mai am chef sa fac nimic. As zace si as manca Snickers pana m-as face rotunda, de ar veni PRO TV-ul sa faca o editie speciala, si atunci probabil nesim-ticalosul de administrator ar veni si el, de curiozitate (vezi punctul 4). But that’s just a wild thought. Or is it?

5 comentarii:

Anonim spunea...

Inush, gandeste-te la what Murphy said. Bucura-te de situatia actuala, ca ar putea fi si mai rau. Iar pentru rezolvarea brusca a problemelor...

1. Aminteste-ti ce misto e la mare. Eventual ia-ti o hidrobicicleta si plimba-te cu ea pe hol.
2. Spune-i lui mami ca ai facut deranj o saptamana special pentru ca ea si prietena ei sa nu se plictiseasca cat vor sta in vizita la tine.
4. Intreab-o pe mamaie daca nu i-a venit pensia, si spune-i ca ai nevoie de bani sa iti cumperi aragaz. Aminteste-i ca "o nepoata are" (mie asta imi zicea mereu bunica-mea cand imi dadea bani).
5. Idiots die faster. Bright people survive.
7. You already are famous (stiu ca nu iti place sa ti se spuna asta, sorry. Couldn't help it :D)
3. si 6. "Why do I keep smacking myself in the head with a hammer? Because it feels sooo good when I stop!" - Meredith Grey

Urari de bine si pupici asortati!

Andra

Anonim spunea...

Gresit-am, caci om sunt si eu :D

Punctul meu 7. era pentru problema ta 8. Iar cat despre asternutul lui Minny... daca il face fericit, zambeste alaturi de el. Pisoiul meu adora sa distruga lucruri. Daca ar face doar dezordine, ar fi si mai perfecta decat este deja :)

Ina spunea...

andra,

me cannot stop laughing.:)) doar doua observatii:

1. nu-i doresc nici celui mai aprig dusman sa se plimbe cu hidrobicicleta pe hol, darmite mie, pe care ma iubesc (atunci cand nu sunt ocupata sa ma urasc) :))

2. a zis cumva meredith si cand se opreste? ca eu nu mai gasesc the off button.

Anonim spunea...

inaaaa,

cred ca trebuie sa iti marturisesc ceva :)am o manie cu tot ce inseamna ordine. este un fel de terapie antistres.



ps: iti mai dau inca un indiciu in legatura cu identificarea mea prin elementul "felicity", personajul cu ochii deschisi la culoare si parul saten. imi tot ziceai tu prin liceu ca seman cu un personaj, dar nu as putea sa iti spun numele lui :)

Anonim spunea...

inoi, tre sa imi scrii mail sa imi dezvalui care-i faza....cine s-a folosit de ce nume. P.S: AM VAZUT PE UN BLOG DE 360 MOTTO-UL TAU cu "nu sunt ce par a fi..."etc.Mi s-a parut ciudat. Stiai?
Nu e asa crunt pe cat pare, Vezi ca ti-am scris mai multe in mail. pup pufos!