luni, 12 noiembrie 2007

Hips Don’t Lie…

O sa notez data de azi in calendar. Inca de azi-dimineata, de cand am citit Evenimentul Zilei, simt ca parca ar fi ziua mea. Ani de regimuri, luni de incruntat in oglinda, zeci de haine S ratate, mii de clipe de regret ca nu ma inscriu in „tiparele rigide...toate au disparut printr-un simplu „puf !.

Si uite-asa, un articol din Evenimentul Zilei de azi arata ca specia mea, femeia-clepsidra, amenintata cu disparitia si gonita din majoritatea locatiilor stapanite de specia femeia-schelet (sau femeia-fibra), are si un mare atu.

Femeile cu talie de viespe si solduri mari sunt mai inteligente decat cele care au intregul trup tras prin inel sau decat cele care au o forma a trupului care aduce, mai degraba, cu un oval. Aceasta este concluzia unui studiu facut recent de cercetatorii de la Universitatile din Pittsburgh, California si Santa Barbara, releva „The Sunday Times”. In plus, femeile care au corpul in forma de amfora dau nastere unor copii cu un coeficient de inteligenta mult mai ridicat. “

Nu stiu daca articolul a fost scris de cercetatori de sex feminin, poate si ele posesoare ale unor siluete de tip amfora, dar cert este ca exista si o explicatie stiintifica la mijloc. Si, intre noi fie vorba, chiar daca nu ar exista, it makes me damn happy and proud !

Mai jos aveti o dovada a IQ-ului meu ridicat :))



...alaturi de o mostra a capacitatilor cognitive peste medie ale Monicai Bellucci :))


32 de comentarii:

Anonim spunea...

1. subtila comparatia :)
2. sa vezi ce de comentarii vor fi la postul asta :D

Ina spunea...

1. :))) nu ma comparam. ea era exemplul foto din evz
2. bring them on! n-am mai avut haters de mult pe aici :P

Anonim spunea...

:p acu' o sa te recunosc cand te prind pe scarile rulante, sa vezi tu ;))

Anonim spunea...

=))))

.....stii de ce rad? pentru ca esti perfecta, cel putin aspectul fizic sau talentul...astea le ai, si sunt perfecte. Nu inteleg de ce ti se pare ca ai soldurile mari, insa fiecare fata are cate un complex.

Desene Animate spunea...

Uniti-va intr-o asociatie non-profit:Femeia-Viespie-viitorul academic al tarii.Voi puteti relansa de pilda piata emisiunilor culaturale, aparitiilor de acest gen precum si a dezbaterilor intelectuale.Sincer as prefera sa te vad pe tine incruntandu-te si adancindu-te intr-u rationament profund in timp ce-ti misti usor, calculat,soldul drept, decat sa-l vad pe Avramescu sau Liiceanu sau mai grav pe Patapievici facandu-mi fete acre in timp ce ar dezbate mult mai putin pertinent acelasisubiect profund(care o fi ala??).Sa ma puna pe ganduri frazele rostite pe un ton mladios de o alta femeie viespie ce se apleaca din ce in ce mai mult asupra ... subiectului, lasandu-ma mai apoi sa meditez profund...
a si mi-ar placea sa vad de pilda in dezbaterile politice numai doamne intre 30-35 de ani matur coapte cu solduri si idei reformiste.eu cred ca toate acestea stau in puterea ta , suna goarna si strange-ti prietenele asemenea-ti.deja ai fani si sustinatori.vor fi si mai multi.suntem natiunea care citim Libertatea zi de zi, iar acolo avem parte, slava politicii editoriale , de femei cu trupul arcuit frumos => ca iesiti la rampa.
uite si un exemplu de slogan :Sunt femeia viespie si la minte si la trup..,mda.
Bine...cam atat.Am glumit fireste,insa trebuie sa recunosc in ciuda tendintelor mie-mi plac femeile viespie, de fapt sunt etalonul feminitatii din punctul meu de vedere, asa ca :Felicitari pentru corp.Cat despre minte abea am descoperit blogul, nu stiu, dar am o presimtire ca si aici meriti felicitari.
Din partea unui om care are NUMAI timp liber.

Anonim spunea...

acelasi 2) nu ma refeream la haters. ma refeream la oameni care te vor lauda. care iti vor spune cat esti de frumoasa, ca esti si frumoasa si desteapta s.a.m.d. Dar vad ca nu mai apar comentariile respective.

Ori ai cei mai timizi cititori, ori ai mailul plin de cereri in casatorie.

Anonim spunea...

eu am zis sa nu dau buzna ca tampitu, sa mai astept, da ce-i prea mult...

deci: sunt student in an terminal la medicina, nu fumez, beau rar si in cantitati moderate, imi plac iepurii pitici, o sa castig suficient cat sa-ti cumpar o scara rulanta personala pe care sa te joci cat poftesti si iti citesc blogul cu fervoare de cand te-ai apucat de scris. pentru toate astea si multe altele: marita-te cu mine!!!

@ licuriciu: mersi pentru imbold.

my north shadow spunea...

explicatie stiintifica? ...mda, stiinta din evenimentul....ca atunci cand daca poti sa cobori in maini de la et 6 pana la parter iti vine sangele in cap si la serviciu esti mai oxigenat? ma, rog, fiecare se agatza de ce poate....

Anonim spunea...

me,
daca erai muiere, intelegeam sa fii gelos pe fata asta, ca'i frumoasa, desteapta, sexy si ce mai vrei. da' m'am uitat pe profilul tau, si esti barbat. ce'o fi in capu' tau atunci? te'o respins fata si acu' te roade gelozia? =))))

andru spunea...

Eu unde atasez o foto personala? Ca si eu sunt desteapta raaaau si se vede de la o posta!

In alta ordine de idei: Inut/tz, pe aici a venit iarna, simt nevoia sa-ti amintesc sa te imbraci mai bine cand iesi dimineata din casa, sa nu-ti uiti manusile prin ce mijloace de transport folosesti tu, iar daca ti se agata un fulg in genele alea lungi de tot, clipeste des. Atat. Ti pup!

ChriSmilla spunea...

ohhh, cererea in casatorie de la Victor e senzationala - mai ales partea cu scara rulanta ;))
foarte dragut! /me jealous, but i still like u :p

Anonim spunea...

ma bucur sa te vad si in foto-persoana ! iti spun un secret : toata viata am fost desteapta, dar de vreo doi ani, ma destept de la un anotimp la altul ....

my north shadow spunea...

vezi tu draga tibi79, te-ai prins! comentariile ciudate aduc vizitatori! sic ! ai picat in plasa! plus de asta inozza se descurca si singura, ajutorul tau de mascul in calduri si fara tinta , este trist , inoportun si banal. nici macar n-ai inteles f.bine ce scriam, stiam ca-ti sunt superior, te iert!

Anonim spunea...

Dar de barbatii viespe sau bondar sau barbatii clepsidra nu scria nimic in articolul ala? Eram si eu asa curios si EvZ nu-l citesc de fel. ;)

Anonim spunea...

me,
mie-mi place de fata asta, da' macar recunosc. tu te ascunzi dupa deget si comentarii rau-voitoare. mai ia si tu lectii de agatat... ;)

Anonim spunea...

sa iau tacerea ta ca pe-o confirmare? sau macar ca pe o incurajare? :) sa stii ca batalioanele tale de admiratori nu ma intimideaza. ii provoc oricand bucuros la concursuri de citat din memorie postarile tale. o sa astept asadar un semn.

my north shadow spunea...

mai tibi79 :)) eu nu stiu cum arata miss inozza si nici cum gandeste (blogul - poate fi un rol sau pura realitate), poza bluruita nu-mi spune mai nimic, iar din ce a scris pe blog (frate, ce penibil, vb. de inozza pe blogul ei?!dar ma provoci) nu e mare lucru....stiu vreo 2 asistente cu mult mai preocupate de monden si mai savuroase in povestile de every day life. In schimb miss inozza m-a impresionat in vreo doua randuri cu niste replici f. destepte...dar cam atat. Drept sa spun citesc mai atent ce zice la "comments' altfel nu prea face parte din lumea mea ce scrie ea. Internet is not for porn or love! Replici rau voitoare? de multe ori pun cate un comment care nu se incadreaza in categoria "sa dam limbi pe monitor" pentru ca imi plac raspunsurile innozei, iar commentul din acest post se referea la EVZ nu la inozza.
PS: Nu agatz, eu iubesc! Si n-am nevoie de lectii (deci sa invatz) ci fac din suflet!

pS: scuze inozza de inutilitatea discutiei, dar 97ibit se plictiseste!

Anonim spunea...

me,
m-am documentat, prietene, si pe bune nu te vad bine. te arati mare macho, cunosti asistente mai interesante decat fata asta, dar pe de alta parte ii dedici posturi inozzei?! sau dedici posturi si tuturor asistentelor care iti ies in cale? pai daca ea nu are nimic atractiv pentru tine, ce te strofoci atata? :)

my north shadow spunea...

tibi79 :)) :)) nu ma "strofoc", scriu cu o lejeritate cu care as face gelos pe multi in aceasta privintza. Nici nu sunt un mare "macio"! de unde pana unde aceasta concluzie? Eu NU sunt un macho, dar daca ma indragostesc, la nevoie scot si flacari pe nari! eu iubesc, nu contabilizez conjuncturi erotice (cum face un macho). Pt mine nu-i un sport treaba asta! Normal ca "sunt mai interesante,asistentele de care ziceam, cu ele pot sta fatza in fatza si pot vorbi normal, sunt vii, nu mediate de-un monitor. Mimica, priviri, gesturi, ton al vocii etc....

"sau dedici posturi si tuturor asistentelor" :)) dragul meu, faptul ca folosesti o stravezie ironie la adresa scrisului meu sau cui il adresez iti ascunde si mai mult inteligentza. Eu dedic un text cuiva, care, intr-un anumit context, m-a facut sa vad fie mai luminos, fie mai clar, sau mi-a dez-plictisit un moment inert. Plus de asta, textele nu sunt "tuturor asistentelor", viziunea ta pare a fi una "inglobatoare", eu vorbeam de ele, nu de "oricare".

"pai daca ea nu are nimic atractiv pentru tine..." I l-am dedicat pentru ca normalitatea mea este anormalitatea oamenilor banali. Imi pare un gest extrem de firesc ca atunci cand cineva a scris ceva sau a raspuns altceva interesant sa-i raspund, in felul meu. Eu nu "merg pe interes" ci pe bucuria momentelor, diverse si pestritze. La ceva interesant imi pare frumos sa raspund cu ceva interesant, fara sa umblu cu limba scoasa dupa un profit "estimat" sau inchipuit.Si daca i-am facut o bucurie, atunci e si bucuria mea! Este un gest de normalitate pe care romanasii nu-l stiu. Sa fie blocurile gri de vina? Eu nu spun ca Inozza n-ar fi interesanta! habar n-am cum e! Nu ma grabesc sa trag concluzii, cum fac altii in raport cu mine via my blog. Poate fi interesanta, dar un text pe zi, sau la doua zile imi poate spune cate ceva despre cum scrie Inozza, nu cum este ea. Blogul imi poate spune despre ce vrea sa arate la un moment dat, dar nimic despre cum zambeste intr-o dimineata sau daca roseste la un sarut neasteptat sau daca s-ar juca in parul meu sau daca privind-o in ochi as vedea "vazduhul fluturand de ingeri".
tibi79, nu-ti fie frica, sunt mai bun! :)) :)) :))

Anonim spunea...

Buna treaba ce se intampla aici la tine...trebuie sa fie foarte amuzant pt tine :)

Ina spunea...

eu ziceam sa-mi menajez ochiul rosu (da, am un ochi rosu si unul alb :D) si sa nu mai scriu pe aici, dar dupa cum vad, unele spirite s-au incins, asa ca simt ca e datoria mea inozzica sa intervin :)):

smilla,

1: pozei ii trebuie facute unele rectificari, si anume: ea a fost facuta in septembrie, de atunci mi-a mai crescut parul. plus ca in seara asta l-am facut caramel (vorba vine caramel, la mine tot cicolatiu arata). eh, cu adaugirile astea, m-ai mai recunoaste oare? :D 2: nu ma invidia. cu regret in suflet si-n cord o sa-l resping pe junele victor, dar sa nu anticipez :))

anonymous,

esti foarte dragut/a! :) spui ca fiecare fata are cate un complex? eu as reformula: "cel putin cate un complex" :)

brisbane,

planeta pamant ar trebui populata numai cu barbati ca tine. :) n-ar mai exista razboaie, analfabetism sau emisiuni culturale aride. in numele tuturor femeilor-viespe de pretutindeni, adanci multumiri! :)

victor,

so sweet! :D cu inima indoita, ma simt nevoita sa te refuz. nu de alta, dar, daca tot ai citit blogul cum spui, trebuie sa stii ca eu o sa ma marit numai cu alex. am stabilit asta anul asta, de ziua mea. sper doar ca el, asa inconjurat de admiratoare cum e, sa nu fi uitat asta :(

andru,

daca tu esti andru sandru meu, nu esti desteapta deloc, decat ca intelect :))) esti tu andru-sandru meu?

ana,

eu sunt desteapta constant. fara exceptii si cu mici oscilatii. dar acum ma simt bine with it. ;)

carcotasu,

poate de barbatii-trantor :D

tibi79 & me,

play nice, boys. si daca nu vreti, macar alegeti-va alt teren de joaca. sau riscati sa fiti premiati la roblegoofest la categoria "cel mai off-topic comment" ;)

flo,

nu e chiar asa amuzant. daca miza as fi eu, ar fi flatant. dar in joc sunt orgoliile masculine si, la capitolul asta, barbatii pot fi mai rai decat femeile.

my north shadow spunea...

yap, inoza obsedata acum si in "raspunsuri" de premii pe toate categoriile de bloguri....trist si slab... :(

Anonim spunea...

me, du-te si te-mpusca, frateeeee!

Ina spunea...

deeply, deeply dissapointed de turnura pe care au luat-o lucrurile. eu am scris un post very cheerful and jolly despre faptul ca, pentru prima data in viata mea, ma bucur ca am solduri mari, si toata lumea parca a luat-o razna :|

horica,

nu stiu ce ai de impartit personal cu individul respeciv, dar te rog incearca sa nu o faci aici. sincer ma indispun schimburile astea de replici lipsite de tel.

me,

daca ai fi atat de inteligent pe cat sustii, poate ai mai ceda si tu din cand in cand. dar asta e doar o parere.

Anonim spunea...

hips > all, and you know i'm right again :p

my north shadow spunea...

:)

Anonim spunea...

Dragutz zambet!!! Colgate?
Vezi ca mai ai ciocolata pe canini.

Ina spunea...

mersi! era de fapt Nutella :))

andru spunea...

Da, Ina, c'est moi...

Ina spunea...

Andruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu >:D<

Ce face Miruna? :) Cum e viata ta cu Miruna? Ce mai faaaaaaci?

simonacratel spunea...

esti o slabanoaga, si cum arati ar trebui sa fie ultima ta preocupare. :)

Mihut spunea...

Doamne, cati admiratori ! si tu mai radeai de hoardele mele de fane??? :p