marți, 11 decembrie 2007

Noroc miop

Am ganduri bune, de weekend, pentru ca, asa cum spunea un prieten al meu, weekendul se termina joi si incepe vineri. :) Asta o spun acum, ca lucrurile imi merg bine. Daca ma intalneati saptamana trecuta, m-ati fi recunoscut doar dupa privirea vida si firisorul de saliva ce mi scurgea pe barbie. Dap, eram intr-o semi-coma si daca va spun ce mi-a provocat-o, o sa radeti si cu coccisurile de mine : am facut o intoxicatie cu Cola. Ahahahahahaha.

Eu, care cred ca Cola e bautura Diavolului, am bagat in mine de parca era singurul lichid de pe Pamant si aveam de ales intre asta sau a linge un ghetar. Dar, destul despre socul meu cocacolatic. Acum sunt bine, nu ma culc la 7 seara si nici nu mai cred ca a manca o banana pisata necesita un efort supra-omenesc.

Va scriu de aici, de la biroul meu bine-aerisit, privind prin perdea languros la vecinul meu psihopat din blocul de vizavi care se holbeaza in fiecare seara in dormitorul meu. Suntem ok, el stie ca inchid lumina cand ma dezbrac, eu stiu ca isi bea cafeaua la 8 uitandu-se la mine in bucatarie cum mananc, si apoi mutandu-se la geamul din dormitor cand trebuie sa ma schimb. Imi cer scuze pentru aceasta divagatie, e incredibil ca e aproape 1 noaptea si asta n-are somn ! Ma gandesc sa sting lumina si sa simulez nani, sa-i fac un bine metabolismului lui care se tine dupa metabolsimul meu care este.

Cum va spuneam, viata e frumoasa. Sau asta poate doar pentru ca eu sunt o norocoasa nascuta intr-o zi de duminica. Ahahahahahahahaha. Dap, in caz ca nu stiati, noua, norocosilor nascuti in zilele de duminica ni se intampla lucruri norocoase. Sa va explic. Daca mi-am dorit ceva la un anumit moment din existenta mea, l-am obtinut.

Mi-am dorit o Barbie pe cand aveam vreo 6 ani. Ea a venit. Ce-i drept, cu 5 ani intarziere, dar astea sunt detalii. Mi-am dorit lentile verzi pe la vreo 15 ani, si iata-ma la 21 de ani cu lentile verzi. Ahahahahahahahahahaha (e un cuvant cam lung asta, cred ca o sa-l inlocuiesc cu ras isteric, necontrolat) . Dap, lucruile bune merita asteptate. They always come, sooner or later. Uneori cand nu mai ai nevoie de ele, dar ele vin, nonetheless.

Au mai existat si accidente la capitolul “Imi doresc X”, adica lucruri pe care mi le-am dorit si pe care chiar le-am obtinut pe moment, cum ar fi caseta cu “Titanic” de Craciun, acum vreo 9 ani, bursa Erasmus anul trecut sau laptopul pe care mi-l iau sambata (ups, poate imi jinx norocul meu cu cataracta si imi aduce in loc un prajitor de paine cu doua viteze sau un cantar subacvatic).

In mod absolut placut m-a surprins un moment din vara asta, cand eram on the verge of dispair, dupa ce imi dadusem demisia si am realizat ca eu nu voi fi niciodata un jurnalist serios. Tin minte ca stateam pe pat, intr-o dupa-amiaza si mi-am zis ca mi-ar placea sa ma fac scriitoare, asa cum unii se fac bodyguarzi la Scorseze sau unele vanzatoare la Fornetti. Apoi mi-am dat seama ca, desi ma pricepeam de minune la dialoguri, sunt o distrusa la descrieri (natura, actiune, nici nu conteaza, Sadoveanu, care cred ca sucks big time era un zeu pe langa mine). Si m-am gandit : « Hm...uite, scenarista ar trebuie sa ma fac, n-as fi niciodata nevoita sa scriu descrieri, poate doar : Mimi iese furioasa. Gigi ramane pe ganduri. Cut to » You won’t believe care a fost urmatorul meu job! (ras isteric, necontrolat) Yep, lucrez de zor la “Carpathian Seinfeld”.

Intre noi fie vorba acum (yey, vad ca psihopatul a stans lumina, there’s just us now:D) e bine sa stii ce sa-ti doresti si cand. Poate o papusa Barbie atunci cand aveam 6 ani ar fi ramas cheala si fara chiloti pe ea, pe cand la 11 am stiut sa o pretuiesc mai bine (desi am lasat-o cheala si fara chiloti pe ea, cred ca am iubit-o mai mult).

Asa ca acum, 21 going on 22, imi doresc sa ma marit cu printul William, si la nunta sa ne cante Bay City Rollers, fix melodia asta pe care o iubesc. Cu putin nocorc, in 5 ani...

PS : Copii, sa nu incercati asta acasa ! :)

15 comentarii:

Gelu spunea...

" Tin minte ca stateam pe pat, intr-o dupa-amiaza si mi-am zis ca mi-ar placea sa ma fac scriitoare, asa cum unii se fac bodyguarzi la Scorseze sau unele vanzatoare la Fornetti."

Ai fost rautacioasa aici... Probabil ca ei nu isi doreau sa devina bodyguarzi la Scorseze sau vanzatoare la Fornetti dar la un moment dat in viata ceva "went wrong" sau poate si-au dorit prea mult sa devina... pilot de avion sau balerina... fara a avea pe cineva aproape care sa le zica ca "au luat-o pe aratura"...

Unknown spunea...

acu' sincer vorbind, cateodata e bine sa stii ce iti doresti. SI SA ITI DORESTI! pentru ca, uite, ma gandesc cu groaza ca daca nu imi doream ceva mai bun pentru minte .. poate ajungeam si eu vanzatoare pe undeva. NU ma intelegeti gresit, toata stima si tot respectul, dar ... nu stiu cum reusesc fetele astea. Mie munca lor mi se pare grea.

Oricum, nice to read you Ina, am descoperit de curand blog-ul tau, si il citesc cu placere. Sa imi spui cand incepe serialul, sa ma uit si la ala. Daca tu esti unul dintre scenaristi, atunci o sa imi placa cu siguranta!
Tot inainte! :)

carcotasu spunea...

Scuza-mi necunostinta, dar ce este “Carpathian Seinfeld”?

Mihai spunea...

zici ca e ziua ta? la multi ani :)

Ina spunea...

gelu,

nu stiu ce ai inteles tu, dar eu nu eram rea, ci auto-ironica; nu cred ca oricine poate sa puna mana pe un pix sau o tastatura si sa devina scriitor/scriitoare, la fel de simplu cum poti deveni bodyguard sau vanzatoare. pe scurt: faceam misto de mine, nu de ei. ;)

florentina,

mersiiiii! sitcomul la care lucrez o sa fie difuzat prin martie-aprilie, crede-ma o sa anunt pe toata lumea cand apar episoadele pe care le-am scris eu, sunt very very excited! :D

carcotasu,

era o mica gluma. "Seinfeld" presupun ca stii ca a fost un sitcom de succes american, iar "Carpathina Seinfeld" e fratele lui, "Seinfeld" din Carpati. not to worry, inca n-am ajuns la performante ;)

mihai,

luna viitoare, dar multumesc anticipat! :D

Desene Animate spunea...

You're just full of succes.we'll envy you, we'll do some kind of voodoo and next time...anyways start to think at the presidency, you might be the first romanian woman president of country.but think about this NOW, so in at least 20 years is going to happen'.and when you'll suceed (intransitive verb
1 a: to come next after another in office or position or in possession of an estate; especially : to inherit sovereignty, rank, or title) don't forget about me- The Primeminister. till then, GOODLUCK!

PS: You didn't tell us about love, human afection, passion, sex, lovers, lover , relationship & stuff
Maybe we can hope :D

Desene Animate spunea...

You're just full of succes.we'll envy you, we'll do some kind of voodoo and next time...anyways start to think at the presidency, you might be the first romanian woman president of country.but think about this NOW, so in at least 20 years is going to happen'.and when you'll suceed (intransitive verb
1 a: to come next after another in office or position or in possession of an estate; especially : to inherit sovereignty, rank, or title) don't forget about me- The Primeminister. till then, GOODLUCK!

PS: You didn't tell us about love, human afection, passion, sex, lovers, lover , relationship & stuff
Maybe we can hope :D

Mihai spunea...

Cola NU e bautura diavolului!

Ina spunea...

desene animate,

acum cativa ani, mama imi spunea ca o sa ajung prima femeie prim-ministru al Romaniei, acum tu ma faci presedinta. sincer, nu cred ca am pacatuit suficient in viata asta pentru a avea o soarta atat de cruda ;)

cat despre partea a doua, cand eram mica imi propusesem sa scriu o piesa de teatru. avea sa se numeasca "Speranta moare ultima" si unul dintre persoanje era o fata, pe nume Speranta. pana la finalul piesei, toate persoanjele aveau sa moara (pe cale naturala, sau nu), iar ultima care deceda, era, bineinteles, Speranta :))))

mihai,

dar nici in Rai nu cred ca se comercializeaza ;)

Desene Animate spunea...

@ ina
si pp ca Speranta erai chiar tu
eu totusi te sustin pentru prezindetiale, doar e postul meu de primministru in joc :D

Anonim spunea...

Revolutie! Nu vrem bani nu vrem valuta vrem k ina sa ne ...vanda fornetti

Anonim spunea...

esti prost rau, fane!

Anonim spunea...

Si Maria....

Desene Animate spunea...

@INA
Te anunt ca te asteapta o mica leapsa chiar pe blogul meu
asteptam

Ina spunea...

desene animate,

am facut-o deja :D vezi cu 6 posturi in urma ;)