vineri, 8 februarie 2008

Lily Allen Shopping Spree

Ieri a fost ziua cumparaturilor dedicate venirii lui Lily Allen. Am innebunit vanzatoarele de la pet shop in incercarea mea maniacala de a asorta casuta ei cu litiera, castronasele si jucariile. Dar a meritat. Heck, as vrea si eu sa fiu caine daca as stii ca cineva ma asteapta cu la fel de multa nerabdare cu cata o astept eu. :)

Am gasit the perfect little fluffy and pinkish dog house, care arata aproximativ ca in imaginea de mai jos (cu exceptia faptului ca e sub forma de igluu si are buline albe :D)

Am cumparat si litiera roz, dar la castronnase am avut ghinion. Se pare ca cele roz sunt numai pentru cainii supradimensionati. Cele pe care am pus ochii erau suficient de mari incat sa devina bazine de inot pentru vreo 4 Lily Allen-e, asa ca a trebuit sa ma multumesc cu un set verde. Care este adorabil in felul lui, daaaaa?

I-am mai luat puppy food si vitamine si o gentuta de transport dintr-un fel de denim, dar tanjesc dupa ceva mai classy. Daca stiti de unde pot cumpara o geanta precum cele de mai jos, do drop a hint. :)

O mai asteapta si niste mingi gumate mici, asa ca pentru boticul ei, si un purcel de jucarie care scoate sunete infernale. :)) Nu i-am luat prea multe jucarii ca sa aiba ce sa-i aduca si invitatii de la puppy shower. :)

Acum va las. Ma duc sa ma antrenez la descoperit si adunat dog poo de pe cover si all over. Ah, can hardly wait! :)

7 comentarii:

Mihai spunea...

paris hilton. brrr

Ina spunea...

elle woods ;)

Anonim spunea...

Care-i faza cu plimbatul cainelui intr-o cutie? Lasa-l sa mearga pe jos ca de aia i-a dat Dumnezeu (sau cei care l-au facut in eprubeta) picioare.

Ina spunea...

normal ca patrupedele (in special cainii) sunt facute pentru a merge pe jos, doar ca atunci cand sunt de talie foarte mica (ba chiar cea mai mica rasa din lume), au piciorusele mici si fragile si obosesc destul de repede. In plus, ai nevoie de o geanta atunci cand calatoresti cu ei sau (in cazul meu) atunci cand n-ai voie sa-l scoti 2 luni din casa, pana nu isi termina vaccinurile si nu ai voie sa-l lasi sa mearga pe strada. clarificat? :)

Laruca spunea...

Cand vine? :)

Anonim spunea...

Is she here ? Is she here ?
:D Poze ?

Anonim spunea...

si eu vreau poze ... :))