luni, 3 martie 2008

Imi fac blog!

Nu va speriati, n-am de gand sa concurez Inozza :) Trebuie insa sa-mi fac un blog tematic pentru o materie numita “Jurnalism Online”. Pe aceasta cale, intr-o imensa pana de inspiratie, apelez la voi pentru idei. Ce blog tematic credeti ca mi s-ar potrivi? :D

Astept raspuns urgent: blogul trebuie sa fie gata pana joi. Primii 5 respondenti o sa primeasca in exclusivitate un link catre noul blog :))

12 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte misto ! Iata cateva idei:
- the real life. Nu "Pantelimon, in spatele blocului", dar nici "nunta Elisei-Chivu". Ceva real, despre tineri normali, familii, etc. Ai un dar bestial despre a scrie simplu si totusi special despre chestiile astea. (vezi "Traieste cu masura")
- animal glamour. Aici nu trebuie sa dezvolt. Esti destul de documentata, dupa cumparaturile de accesorii pentru mini-iepurasi si mini-caini. :)
- L'auberge espagnole :D Despre Erasmusi, tineri internationali, prietenii pe viata legate in excursii pe tren, etc...

Orice subiect ai alege, sunt sigura ca va avea succes. Ina poate sa scrie fenomenal, despre orice. Multa bafta!

Anonim spunea...

trends and fashion tips

Anonim spunea...

si eu zic sa faci un blog despre cum e sa fii mama de catel mic si dragut!!

si pune poze multe!

un fel de I can has cheezburger cu catei mici ;))

Anonim spunea...

Blogul se va numi dinozza si este varianta discretacica a Vrajitoarei dinOzza despre peripetiile inelului de piatra in calatoriile sale catre reptilele de azi.

Ina spunea...

andra & smilla,

mersi mult, mult de tot! am gasit tema perfecta: un blog dedicat cainilor chihuahua, in care o sa prezint, bineinteles peripetiile lui Lily Allen si ale mele :D deja l-am infiintat, mai urmeaza sa scriu primul post si ii dau drumul pe piata ;)

rrr,

:D ma flatezi dar, din pacate, aici inca sunt in the learning process. inca n-am terminat de lecturat the Fashion Bible aka Fashion Now. dar si cand o termin... :))

ticled,

vad ca ai idei serioase, nu gluma! ce zici de o colaborare? :)

Anonim spunea...

Nu consum cola si ma blochez in trafic, prefer sa nu molipsesc si pe altii

Anonim spunea...

da da, erasmusi zic si eu!! Acord interviuri si pot vorbi si cu lituaniencele, cu Perla poti sa faci ceva, ai avea material. Deci, Inoi, te astept cu intrebari la aceeasi adresa adinosferica de mail :)

Anonim spunea...

bah, inoi, abia acum am citit restul de comments, deci deja ai facut cu ...cainele care e in viata ta de o luna? iuda :P

Ina spunea...

adinutz,

am scris deja o tona despre Erasmus, zau asa. daca tot te entuziasmeaza atat de tare subiectul, fa tu blog tematic despre asta ;) si da, e despre cainele care e in viata mea de o luna. cand o s-o vezi o sa te mai inmoi, sunt precisa! :D

Anonim spunea...

cel mai plcitisitor blog din lume: cronici & impresii despre romanele lui pamuk.

Ina spunea...

vrei sa-l facem colectiv? :)

Anonim spunea...

Total offtopic: ai chihuahua? Cate s-au petrecut de cand nu am mai trecut pe la tine pe blog. Gotta catch up. :D