joi, 15 mai 2008

End of Story

Mai sunt 19 zile pana la Festivitatea de Absolvire a FJSC. Stiti voi, chestia aia cu robe, togi, discursuri lacrimogene si multe fotografii. :)

Ma gandeam amuzata ca am lacrimat de emotie anul trecut doar vazand pozele de la Festivitate, desi nu cunoasteam pe nimeni dintre cei prezenti. (But then again, cei care au pus pozele pe site au fost absolut evil si au ales ca fond muzical Jim Croce, “Time in a Bottle”. Cum sa nu te sensibilizeze?!)

Pe 3 iunie o sa am un bax de Kleenex la mine si o sa ma asigur ca mascara e waterproof, pentru ca ma astept sa devin really cheesy. Adica c’mon, m-a pufnit plansul la Banchetul dintr-a XII-a cand au pus “The Winner Takes It All” (care trebuie sa fie un imn al cheesiness-ului), si n-o sa ma pufneasca acum?

In aceeasi ordine de idei, mai sunt 21 de zile pana la Balul de Absolvire, care va avea loc la Palatul Bragadiru (care are o sala de bal foarte draguta and classy, vedeti si voi aici). I can hardly wait sa trec prin toata nebunia aia cu ore intregi de cumparaturi pentru rochia si pantofii perfecti, cu atmosfera de basm, cu fete imbracate ca niste printese, cu baieti stangaci in costumele lor impecabile, cu profesori care uita pentru o noapte de functia lor si se simt bine alaturi de (fostii lor) studenti…

Se spune ca inceputurile sunt grele si sfarsiturile triste. Eu cred ca sfarsiturile sunt cele mai grele.

14 comentarii:

Anonim spunea...

inceputurile uneori nici nu le constientizezi, dar sfarsiturile le simti intotdeauna! si eu cred ca sfarsitul e mai greu ca inceputul si mi se pare minunat ca aveti o festivitate si un bal de absolvire!

noi am terminat sesiunea, ultima sesiune, apoi s-a lasat asa o mare liniste. Urma licenta... si gata. Si-atunci ne-am uitat unii la altii si ne-am spus: "Cred ca s-a terminat facultatea..." A fost un moment foarte bizar. Si nu s-a tinut nici o festivitate, dunno why.

So, enjoy, cry, laugh, dance the night away! O sa fie frumos :)

A-30-something spunea...

Have fun! La noi a fost superb! S-a lasat cu imbratiseri, plansete, dansuri, hore, poze si tot tacamul. O sa-ti aduci aminte cu drag de aceste momente, chiar daca sunt cheesy si lacrimogene. You'll love it!

A-30-something spunea...

Ups, imbratisari... sorry for the typo!

Anonim spunea...

te invidiez. mi se pare ca toata viata ta e un bal. :)

iulia spunea...

Ma bucur ca stii sa ramai numai cu lucrurile frumoase in minte. Se termina o etapa a vietii tale, dar vor urma multe... Sa te distrezi:*

Anonim spunea...

si eu zic ca sfarsiturile sunt mai grele . Sa nuantezi viitorul e posibil insa sa modifici trecutul nu se poate . Sa stii ca se termina o perioada din viata ta ( pt. multi e cea mai frumoasa etapa ) nu e deloc placut . Si eu ma gandesc cu groaza la absolvire .Succes la shopping ! Sa-ti alegi cea mai frumoasa rochie !

Ina spunea...

chris,

stai linistita, ca si noi era cat pe ce sa nu avem Bal. oricum, n-am pomenit nimic in post despre cati de multi dintre colegii nostri nu vor sa vina la Bal...mai bine nu ma mai gandesc la asta, ca ma enervez. eu in mod sigur am de gand sa ma simt foarte, foarte bine :)

leah lusch,

will have lots of fun si o sa va arat si voua pozele! ;)

anonymous,

aparentele inseala :)

iulia,

mersi mult!

sisi,

la mine liceul a fost, de departe, cea mai frumoasa "etapa" de pana acum, dar si studentia a avut nebuniile ei :) cat despre rochie, iti dai seama ca o sa-mi iau ajutoare la shopping, nu? :D

Anonim spunea...

Eu sunt "evil"-ul care a pus Tim Croce pe fundal la pozele de anul trecut :-) . Şi dacă-mi trimiteţi şi voi poze după ceremonie, o să vă fac să plîngeţi ca nişte copii cînd veţi vedea galeria foto.

O sa fie un sfîrşit patetic, cu promisiuni pe care nu le veţi respecta, cu planuri care se vor schimba etc. Aşa-i frumos.

Şi eu am întîlnirea de 10 ani de la terminarea facultăţii. La petrecerea la care fiecare va veni cu căţel şi purcel nu cred că voi merge oricum.

Anonim spunea...

Eu voi avea la sfarsitul lunii banchetul de clasa a 12-a,deci iti inteleg entuziasmul,sunt evenimente asemanatoare.
Have fun!!:)

Ina spunea...

george,

am banuit eu ca tu ai fost in spatele acelei metode subtile de a readuce intreaga promotie la lacrimi :) si da, bineinteles ca-ti dam si noi pozele noastre! :D

pacat ca nu mergi la petrecere. ce exemplu de dai noua? :)

cristina,

mersi, si tu la fel! sa-ti gasesti cea mai frumoasa rochie si sa ai cel mai chipes partener ;)

Anonim spunea...

Cum, necum ma trezii in comitetul de organizare al cursului festiv(Festivitatea de Absolvire, whatever) de la mine la facultate. Ideea e ca habar nu am cu ce se mananca, si tu pari ca stii ceva mai mlte decat mine despre un astfel de eveniment. Sugestii, ceva? Nu de alta, insa cred ca ar fi penibil sa ne pomenim imbracati cu roba si toca uitandu-se unul la altul in tacere...
Ar trebui facut un filmulet ceva sau un colaj de poze cu vreo melodie? Orice idee e binevenita...

Ina spunea...

alina,

din cate stiu eu (si aici vorbesc din vazute si din auzite, nu din experienta) la evenimente de acest gen vorbeste decanul facultatii, cativa profesori, seful de an etc.

intr-adevar, o idee foarte buna (pe care am auzit-o de la cineva si pe care as vrea s-o adoptam si noi) ar fi sa se faca niste powerpointuri cu pozele studentilor de la fiecare grupa si seful de grupa sa spuna doar 1-2 cuvinte despre fiecare coleg. n-ar trebui sa dureze mai mult de jumatate de ora si ar lasa un sentiment placut tuturor.

mult succes cu organizarea si let me know cum a iesit! :)

Alinap spunea...

Ideea e ca, din pacate, decanul nostru e bolnav, iar seful de cateda a zis ca el e cam emotiv si nu ar vrea sa tina el cursul festiv. El zicea ceva de genul ca ar trebui sa fie un prof care sa tina un curs festiv ceva mai deosebit- adica un fel de curs normal insa presarat cu poante sau mai stiu eu ce.

Noi am apelat la o firma specializata care ne ajuta cu filmarea cursului si cu cocktail-ul de la sfarsit( sampanie si piscoturi, mare cocktail:). Ce-o iesi vom vedea. Cred ca o sa ma apuc sa cer cateva poze de la colegii de an sa vedem ce vom incropi.

Anonim spunea...

Buna,
Iti citesc de scurt timp blog-ul si mi-se pare interesant cum scrii.
Ai fi interesata sa scrii scurte post-uri in functie de dorinta si timpul tau liber, pentru bani?

Daca te intereseaza si doresti mai multe detalii te rog trimite-mi un mail pe adresa de pe care ti-am lasat acest comentariu.