joi, 22 mai 2008

Shopping Counselors Needed!

Care va sa zica anuntul suna in modul urmator:

“Tanara abia pornita pe cararile (intortocheate) ale vietii, cauta de urgenta consilier vestimentar/persoana versata in domeniul modei in vederea sfatuirii in scopul achizitionarii de piesa vestimentara purtabila cu ocazia incheierii festive a ciclului universitar. Ofer recompensa”

Traducerea e mai simpla. :)

Maine we go shopping. Eu si sora mea angelica care se deplaseaza cateva sute de kilometri ca sa nu ma lase sa haladuiesc singura prin Baneasa Shopping City, ca tot am auzit ca e in trend. Intrebarea mea (de om care nu-si mai aminteste cand si-a luat ultima glam evening gown) iaste: ce magazine sa atacam primele (pana ne mai tin picioarele si avem inca sufletele pline de entuziasm tineresc)? De unde se pot lua rochite de seara dragute, dar naughty in acelasi timp, al caror pret sa nu depaseasca trei cifre? (Patru cifre sunt acceptate doar daca rochia sare singura de pe umeras si refuza sa se dea jos de pe mine, ceea ce, evident e un semn :D).

Daca mai aveti idee de alte locatii de cumparaturi (in afara de Baneasa, unde am zis sa mergem pentru ca magazinele sunt adunate cu sutele intr-un singur loc, si e mai simplu), do drop a hint! Sper ca blogul asta sa nu fie citit doar de doctoranzi in literatura rusa sau masteranzi in chimie anorganica :)))

11 comentarii:

Anonim spunea...

stiu eu niste magazine misto in Galeria Mokotow si in Zlote Tarasy. :)

Ina spunea...

fry,

mersi, am fost anul trecut in Mokotow. :) am uitat sa precizez ca acum am nevoie de magazine din Bucuresti? ok, atunci precizez: acum am nevoie de magazine din Bucuresti :)

A-30-something spunea...

Hmmmm... tocmai m-am intors din mall-ul din Vitan si am vazut niste rochite dragute la Irina Schrotter. Si nu depasesc 3 cifre :)

Aura spunea...

daca te duci in baneasa, incearca oasis

Ina spunea...

leah lusch,

da, da, am vazut o rochie draguta, galbena, la vreo 750 la irina shrotter. nu stiu daca ai vazut "27 dresses", e aproape aceeasi rochie in care sora lui jane, tess, il cunoaste pe viitorul ei logonic :) still, parca un pic prea disco queen for my taste. dar, all in all, avea niste modele foarte dragute, you're right.

aura,

mersi! cred ca am trecut si pe acolo. singurele "magazine" pe care le-am ratat au fost mcdonald's si pizza hut, ca-n rest, am fost peste tot :)

A-30-something spunea...

Cred ca stiu despre ce rochita vorbesti, e foarte draguta! Deci, pana la urma, ce rochita ti-ai luat? Asteptam cronica detaliata :)

Anonim spunea...

eu mor de curiozitate sa vad pozele. n-am nici un dubiu ca o sa fii cea mai superba fata din tot palatu' ala! ;)

Anonim spunea...

io zic sa-ti pui un sac pe tine si sa nu te mai prostesti atat. stii k arati super bine oricum. ce, vrei laude? :P

Ina spunea...

leah lusch,

detaliile urmeaza intr-un nou post :D

cineva,

mersi de compliment, dar anul asta I'm not aiming "superb", asta am tintit la banchetul de-a 12-a cand am avut rochie de printesa :) de atunci am mai crescut, si sper ca si alegerea rochiei va dovedi asta. ;)

anonymous,

da, daca inca n-ai realizat, fiecare post are doar acest scop: ca cineva sa ma laude. deocamdata, you suck at this :P

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

fry, esti in polonia?? ne vedem la mokotow? :P

inutz, daca nu gasesti, stiu pe cineva in sv cu croitorie,duci modelul, iti face ce vrei.

ps:mai esti sup pe eu? no answer to my last mail...

Ina spunea...

adinutz,

am gasit rochia mai mult decat perfecta :D si scuze pentru mail, o sa-ti explic ce si cum :*