duminică, 11 mai 2008

Studentia la finish

Cred ca am aglomerat in weekendul asta chefuri si experiente (prin excelenta studentesti) de care n-am avut parte tot anul III de facultate. :)

Aseara, de exemplu, am fost la ziua unui foarte bun prieten si petrecerea s-a transformat, cum era de asteptat, intr-un wild dorm party cu bataie cu tort (inca ma felicit pentru inspiratia de a fi cumparat tort, baietii nu se gandesc niciodata la detaliile astea care fac diferenta), baie in vin, dansat el meneaito, macarena si cotton eye joe pe holurile caminului si cantat pana la raguseala. Am ajuns acasa la 6 azi-dimineata, dupa ce am inghetat cam o ora intr-un mod absolut placut pe o banca in parc.

Cred ca am dormit vreo 3 ore, si apoi am plecat la cumparat cadou pentru party-ul din seara asta, al unui alt prieten foarte, foarte drag. Am plecat cu ideea sa-i iau un darts electronic (even big boys like toys, you know), dar m-am trezit ca i-am luat o narghilea. Sunt foarte moody si binedispusa zilele astea. Heck, cred ca o sa-mi iau si mie o narghilea! :)

Am prins-o pe Lily inainte rozand la ceva sub scaun. Cu greu am reusit sa i-l scot din dinti. Era sutienul meu de aseara, inca impregnat cu frisca. :)))

Later Edit: Am primit si pozeleeee! :D

Stefan si tortul sau Inceputul sfarsitului

Cotton Eye Joe, Baby!

Group Huuuuug!


9 comentarii:

Stefan spunea...

Sunt si eu pe blogg :)
8 minute :))

A-30-something spunea...

Cred ca ii placea frisca uscata, you know dogs like sweets :)

Ina spunea...

stefan,

vad ca continui sa-ti faci reclama cu cele 8 minute ale tale :))

leah lusch,

dap. serves me right sa nu-mi mai arunc lucrurile unde se nimeresc. mi-a ros jumatate de bretea :))

Anonim spunea...

Hi hi. Sper sa n-o doara burtica pe Lily de la atata frisca. Nu de alta, dar ar fi complicat de explicat o chestie de-asta la medic. Ti-o spun din proprie experienta, acum un an era sa isi rupa bunica-mea (80) piciorul la un joc de basket...

Cat despre narghilea, m-am imbogatit si eu cu una saptamana trecuta. Este un social-helping-factor, si o buna prietena. Acum perdeaua mamei, din bucatarie, nu mai miroase a tigara, ci a pepene galben. Dilaitful ! :D

Mihut spunea...

inca nu i-am facut proba la narghilea, astept sa ne strangem toti in jurul ei...asta ca sa moara de gelozie toti baietii care iti citesc blog-ul !!!mu-ha-ha !!!e cadoul meu si EU sunt foarte, foarte drag...sa fie clar, da! :D :D

Anonim spunea...

bataie cu tort,baie in vin,cantat pana la raguseala..toate suna super dar pe mine m-ai intrigat cu ora ta petrecuta in mod absolut placut pe o banc in parc.Ceva indicii?

Someone spunea...

Mă bucur că ai revenit.

Ina spunea...

mihut,

ma indoiesc ca mai avea cineva un dubiu ca despre tine este vorba! ;)

anonymous,

o discutie interesanta poate fi o modalitate buna de a combate frigul :)

someone,

mersi! ma bucur ca lumea se bucura ca scriu din nou :D

Mihai spunea...

omg, what kind of wild party was that?