miercuri, 4 iunie 2008

Am un an la dispozitie…

…sa-mi gasesc perechea. :)

Una dintre prietenele mele dragi se casatoreste. Inca nu-mi vine sa cred!!! Draga de ea nu vroia sa-mi spuna sa nu ma intristez (pe ideea ca nu trambitezi in fata prietenului tau olog ca tu participi la maraton). Dar pe mine vestea nu m-a intristat. Dimpotriva. Imi dovedeste ca there is hope, chiar daca deja am 22 de ani si nu am prieten. :)))

Am aflat in seara asta ca in septembrie are loc casatoria civila si in septembrie anul viitor cea religioasa. Si daca in septembrie anul acesta am nevoie doar de o rochie draguta pentru mersul la Primarie, in septembrie 2009 sunt domnisoara de onoare si am nevoie de o pereche (ma rog, de un perechi). Viitoarea mireasa mi-a spus ca pe lista de invitati e trecut deja “Ina + 1”, asa ca trebuie sa fac doar efortul de a gasi pe acel “+1” :)

In cel mai rau caz o sa pun, pur si simplu, un anunt pe Internet: “Tanara domnisoara de onoare cauta cavaler” ;)

12 comentarii:

Mihai spunea...

mai, eu inca mai sper ca tonul ultimelor posturi sa fie "la misto", desi tare mi-e ca tu chiar crezi ca e necesar sa fii cuplata :-)

Ina spunea...

-knock! knock!
-who's there?
-mihai's lost sense of humour!

Anonim spunea...

pe mine mama m-a crescut sa fiu un cavaler...daca prinzi aluzia subtila... ;)

Anonim spunea...

Mi-am adus aminte de o intamplare de acum cativa ani, in statia de troleibuz... Eram de zeci de minute bune in asteptarea unui troleu, si pe langa mine, inca vreo 20 persoane nervoase. Si un domn a spus: "Astepti pana simti ca nu mai poti, apoi mai astepti inca 10 minute, si de-abia dup-aia vine si troleul!" :)

Cam asa este si in dragoste. Trebuie doar sa ai rabdare :)

Sa stii ca chiar exista o luminita la capatul acestui tunel. M-am plimbat cu acelasi "autobuz" 6 ani de zile. M-am dat jos pentru ca mi-am dat seama ca am obosit de la traseul imbarligat si plin de hopuri. Evident ca a fost greu sa invat din nou sa merg pe jos, cand am coborat. Dar dupa ceva timp am ajuns in alta statie, m-am urcat intr-un alt autobuz, si acum sufletul meu a ajuns in sfarsit, acasa.

Capul sus, timpul le rezolva pe toate! >:D<

Ina spunea...

andrei,

ma bucur, cred ca ai o mama foarte mandra! :D

andra,

so shweeeet povestea ta cu autobuzul!!! :D cat despre mine, I'm really ok now. credeam ca e evidenta intentia ludica din spatele postului astuia. :) dupa muuuult timp, mi se pare chiar misto sa fiu eu cu mine. nu ne plictisim niciodata! :)))

Anonim spunea...

Hi hi... Eu sunt Gemeni (ca zodie, adica). "Eu cu mine nu ne plictisim niciodata" ? Tell me about it ! :))

Mihai spunea...

hai, zi-mi ca si scrisoarea catre el a fost o gluma!

oricum, vorbim noi dupa ce intru in sesiune... atunci o sa il am B-)

Ina spunea...

mihai,

asteptam cu nerabdare momentul ;)

A-30-something spunea...

Sunt convinsa ca exista o gramada de pretendenti la titlul de cavaler al Inei out there :)

Ina spunea...

leah lusch,

si eu sunt, trebuie doar sa-mi fac timp sa-i sortez :))))

Anonim spunea...

Heh, tu ai un an la dispozitie... Eu mai am doar 2 luni, si trebuie sa imi gasesc pe cineva pentru vreo 5 nunti (plus doua botezuri si-o inmormantare, dar cea din urma e optionala). Conditie: trebuie sa stie sa danseze. Sau macar sa vrea :P

Nu, nu sunt wedding crasher. :D I'm just fun, fun, fun! :))

PS: Ti-am gasit blogul in trafic.ro, esti deasupra mea. :> Probabil prima si ultima oara :))

Ina spunea...

jorgel,

daca spui ca singura conditie e ca the wedding partner sa stie sa danseze si nuntile se desfasoara in capitala natiunii, s-ar putea ca azi sa fie your lucky day :)) trimite-mi o oferta pe mail si mai vedem noi. vorba aia, o mana spala pe alta ;)

cat despre trafic, stai linistit, n-o sa se mai repete situatia. :) daca am urcat fulminant sau ceva e din cauza ca am postat niste poze. foarte curand o sa dispara entuziasmul. ;)

PS: puteai sa-mi gasesti blogul si altfel. suntem amandoi in blogrollul lui andrei ;)