miercuri, 18 iunie 2008

For Football, with Love

Nu inteleg schemele de joc. N-as putea face pronosticuri cu privire la rezultate. N-am inteles niciodata cum sta treaba cu punctele.

In seara asta m-am uitat la Romania-Olanda doar pentru frumusetea Jocului. Si, in fata unei echipe cu tehnica, eleganta si relaxarea Olandei, am priceput repede ca sansele noastre sunt aproape nule. Nu imi pare rau pentru rezultat (oricat de paradoxal ar suna) pe cat regret ca ai nostri n-au dansat...

7 comentarii:

Anonim spunea...

Le-a fost frica de Olanda,au jucat disperati sa dea gol(dovada suturile lungi pe traiectorii total gresite si pe langa poarta) si s-au gandit la ce se intampla intre Italia si Franta..asta e,nu pot pur si simplu sa joace de dragul jocului..pacat:(

Anonim spunea...

Nici eu nu pricep nimic din meciuri. Ma uit pt ca stiu ca joaca reprezentanta Romaniei, si pt ca Tamas, Mutu, etc sunt un adevarat tratament oftalmo - cardiac.
Anyhow, pe cat de tare mi-a placut meciul cu Italia, pe-atat de tare am avut impresia ca nu vrem sa castigam meciul cu Olanda. Oricum, bravo lor! N-au lasat Franta si Italia sa ne bata. Acum nu mai putem schimba nimic, si n-are rost sa ne zgariem pe ochi. Sau sa ne purtam urat cu sarmanii baieti.

Ina spunea...

cristina,

da, mi-am adus aminte ca dupa meci Piturca spunea ca, de cand au aflat baietii ca italia conducea franta au fost facuti la psihic si nu s-au mai putut concentra pe joc. pacat... si da, intr-adevar, cand sunt in joc (ca sa zic asa :) ) atatea si atatea mize, din pacate nimeni nu mai joaca din pasiune pentru sport...

andra,

si eu sunt de acord la faza cu "n-are rost sa ne purtam urat". am vazut aseara statusuri pe mess de microbisti dezamagiti cu "mai baieti, pentru ce va luati voi banii?", am auzit azi comentarii cu "n-avem echipa, n-avem antrenor, n-avem valoare". mi se pare prea de tot!

singurele comentarii care chiar mi-au placut in legatura cu prestanta slaba a nationalei de aseara au fost la dimineata dementa pe radio 21. "n-am avut feng shui", a spus unul dintre prezentatori. la care celalalt a adaugat: "asa e. am fost prea zen!" :)))

Anonim spunea...

Eu am vazut meciul... la radio. Prima repriza a fost bunicica, pana am auzit ca au dat italienii gol si francezii au primit un rosu. In acel moment si eu am tresarit. Cum am scapat de la serviciu, m-am indreptat cu pasi repezi spre un local sa mai prind macar jumatate de meci. Si pana cand am ajuns acolo (5min), sa pot sa le dau indicatii jucatorilor, olandezii au dat gol. Noroc ca nu l-am vazut nici la reluari.

Toata lumea e suparata, dar eu stiu de ce nu ne-am calificat. Nu am jucat acest meci in galben. Punct.

Ina spunea...

jorjel,

crede-ma, e muult mai bine ca ai urmarit meciul la radio! cred ca daca faceam la fel salvam si eu cativa neuroni de la pieire. :) cel putin al doilea gol a fost cumplit. cred ca l-am visat si azi-noapte, atat m-a marcat cat de stupid l-am incasat.

Anonim spunea...

"Nu inteleg schemele de joc"...si totusi ti se pare ca am incasat usor al doilea gol ?:)) M-ai amuzat la "schema asta"

Ina spunea...

anonymous,

prin scheme de joc inteleg chestii gen "4-4-2" sau "3-4-3" si in nici un caz lucruri evidente, cum ar fi faptul ca in fata portii noastre batea vantul, apararea noastra era plecata in sat cu dorul si am luat un gol la fel de usor cum trece cutitul prin unt. sau cel putin asta spune un ochi neexperimentat. :)