luni, 22 decembrie 2008

Fucked up

Stau în fața monitorului de la birou, îmi rod unghiile și astept să fiu concediată. E ciudat, pentru că mi s-a spus mereu că sunt foarte bună la ceea ce fac. Atât de bună, însă, încât depășesc cerințele actualului post. How fucked up is that, huh?

Azi sunt în prima zi de concediu, de fapt. Tocmai asta e problema. Când m-a sunat HR-ița noastră azi, întrebându-mă dacă mai sunt în București și dacă pot veni la birou la 5 pentru că vrea să mă vadă the big boss, un singur gând mi-a trecut prin cap. He's gonna sack me. Dar cât de evil și cold-hearted poți să fii să concediezi pe cineva în -practic- ajunul Crăciunului?

Ok, a venit the big boss. V-aș spune să-mi urați noroc, dar nu cred ca mai e nevoie. :)

10 comentarii:

Anonim spunea...

maybe he wants to give you a Christmas bonus :P

Anonim spunea...

Eu cred ca o sa-ti dea o veste buna:) iti tin pumnii!

Ina spunea...

Fetelor, multumesc de incurajare. Da, ati avut dreptate: mi-a dat un bonus de Craciun. Respectiv mi-a redus salariul la jumatate =)) (asta e reactia acum, dupa 6 ore de la vestea cea buna, ca atunci mai aveam putin si izbucneam in plans)

Locuri de munca libere, anyone? :D

Corina spunea...

Sa stii ca zicala "every cloud has a silver lining" este foarte adevarata. Si poate ar trebui sa te gandesti daca job-ul tau merita.

Eu mi-am schimbat job-ul de curand, si chiar imi era teama ca s-ar putea sa nu gasesc ceva la fel de bine platit, la fel de motivant ca si task-uri si cu colegi la fel de super. In plus, mai era si minunata criza si toata lumea imi spunea ca nu mai angajeaza nimeni acum. Numai ca seful ajunsese de nesuportat. Asa ca m-am incapatanat sa caut "silver lining-ul". Si mi-am gasit un job, chiar si pe perioada asta de criza, mult mai bine, dar mult mai bine platit, cu responsabilitati mult mai dragute. Asupra colegilor nu m-am hotarat inca, mai trebuie niste timp sa ma obisnuiesc cu ei.

Asa ca, nu se stie niciodata. You can do better.

ChriSmilla spunea...

Cum e posibil? Iti tin pumnii sa gasesti imediat altceva de doua ori mai bun si mai bine platit! >:D<

Merry Christmas si sa auzim de bine!

Poate in 2009 reusim sa ne si vedem :)

:*

Anonim spunea...

Asa am fost chemat si eu la The Boss, mi-a explicat cum sta situatia, i-am spus ca daca nu raman conditiile ca pana acum (deci nu sa creasca, ci sa le pastreze) eu zbor spre tari mai calde. Si (sper) ca a functionat. Mai vedem la anul...

Happy everything! >:D<

Anonim spunea...

That sucks! Chiar nu ma asteptam! Cred ca ar trebui sa incepi sa cauti altceva si cand gasesti sa-ti dai demisia:)You deserve more!

Ina spunea...

Corina,

Ai mare dreptate. Ma infurie modul in care sefii profita de psihoza creata in legatura cu criza pentru a se comporta total neprofesionist fata de angajati (mai ales fata de cei tineri). Si daca mai aud o singura data ca nimeni nu mai angajeaza acum...Sa fim seriosi, cum i-am spus si eu sefului meu, el nu este inca afectat de criza, ci ia doar masuri preventive. Si atat timp cat va fi cerere de produse si servicii pe piata, va fi nevoie de cineva care sa le realizeze. E doar o chestiune de bun-simt economic.

Ma bucur ca ai gasit un job mai bun si sper ca si colegii sa se dovedeasca la final super draguti!

Sarbatori cu bucurie!


ChriSmilla,

Multumesc mult, si eu sper la fel! >:D<

Craciun fericit si alb si tie!!! Si da, abia astept sa ne intalnim (in sfarsiiit!)


Jorjel,

Asta numesc eu negociere echitabila :))

Te pup si-ti doresc Sarbatori cu colesterol scazut si serotonina ridicata! ;)


alice in vintageland,

Dap, cam asta este in mare si my masterplan. :D

Multumesc mult de tot pentru sustinere si un Craciun cat mai fericit alaturi de toti cei dragi tie! :*

A-30-something spunea...

:( Imi pare foarte rau! Este absolut stupid ceea ce se intampla. Multa bafta in cautarea de joburi noi, you can always work from home or as a freelancer!

Ina spunea...

Leah Lusch,

Ironic sau nu, chiar am lucrat ca freelancer pana acum, cand m-am decis sa ma bucur de "avantajele" unui job stabil :)

O sa gasesc eu altceva, I always do ;)