joi, 12 februarie 2009

Mâine, în Adevărul

O prietenă jurnalistă mi-a cerut acum două zile ajutorul pentru un articol cu tema ”Ce te face fericit în cuplu”. Și nu, ideea nu era să-i împărtășesc din experiența mea nemăsurat de bogată în domeniu, ci să îi recomand măcar un cuplu care o duce pe roze pentru a-i intervieva, pentru că, mi-a spus ea:
”Eu nu știu niciun cuplu funcțional”.

Prima reacție, panica. La naiba, nici eu nu știu niciun cuplu funcțional, m-am gândit. Iar puținele (3-4) pe care le știu și care pot fi înghesuite, cu puțină bunăvoință, în sertarul
funcțional, nu vor accepta să-și împărtășească experiența într-un cotidian. Cred că era mai simplu dacă îmi cerea să-i aranjez un threesome cu Angie și Brad.

Între timp, însă, după ce a trecut criza de inspirație inițială, mi-am adus aminte de Flo și prietenul ei, cuplu care chiar pare funcțional, și, mai mult de atât, fericit. Apoi m-am gândit și la colega mea de apartament cântăreață și la prietenul ei basist (pe care îi puteți asculta aici) și am început să respir ușurată. Ba chiar, după câteva minute de pus neuronii să alerge ca hamsterii pe rotiță, am descoperit că mai știu vreo două cupluri funcționale, dar care, din motive subiectivo-obiective au refuzat să apară la gazetă.

Mâine puteți citi în Adevărul, așadar, povestea (pen)ultimilor mohicani ai cuplurilor funcționale din universul meu apropiat. Mai demult, cineva îmi spunea că problema mea este că nu cred în ideea de căsătorie. Guess what, la cum arată lucrurile, în curând n-o să mai cred nici în ideea de cuplu.

Later Edit: Găsiți articolul din Adevărul aici. Se pare că Roxana, colega mea de apartament, n-am mai apărut. În schimb sunt Flori și al ei Andrei, care arată sooooo cute împreună! :)

7 comentarii:

Anonim spunea...

OMG, deci nu imi inchipuiam ca o sa apar pe prima pagina in ziar langa Adelina si Chivu :P si pe inca 2 pagini cu poza cat casa poporului...si nici ca ma va suna lumea incapand de la miezul noptii sa rada de noi sau nu neaparat, mi-e rau...

Ina spunea...

Flo,

Fame has its price, you know :P Habar n-aveam ca ati aparut pe prima pagina! Prea tareeee! :D M-am uitat inca de aseara doar pe editia online, dar mi-o iau azi si pe aia printata!

...a, si felicitari! Aratati de milioane! :*

Anonim spunea...

M-au sunat pana si fostii colegi de la biroul unde tatal lui Andrei inca lucreaza...:)),colegi care habar nu aveau ca noi suntem impreuna.
Merci de compliment :D

Anonim spunea...

Sunteti foarte frumosi impreuna .

Anonim spunea...

o mica poveste, fiindca atunci cand iubesti simti nevoia sa o spui; ne-a cunoscut in ziua de dragobete, de fapt cu cateva ceasuri inainte; a fost aranjata intalnire si pentru moment nu mi-a lasat nici o impresie; o intlanire cu amicii, unii pana atunci necunoscuti, respectiv el si atat. Nu cred in prostii si nu visez persoanele pe care abia le-a vazut, dar pe el de dragobete l-am visat; si m-am si impidicat stupid de semnul de trecere de pietoni, atat de bine stiut de mina cand am coborat in aceeasi seara din masina lui. Fara pupaturi si alte alea; dar cand cazi se zice ca te mariti cu persoana de langa tine...sa nu credem in povesti. Cert e ca functionam al naibii de bine

Ina spunea...

Anonymous,

Lovely story! :) Thanks for sharing!

Unknown spunea...

ma bucur ca am intermediat celebritatea ... daca nu stiati pe cine sa dati vina...:D si da, sunteti foarte frumosi impreuna, meritati sa apareti pe prima pagina...