luni, 30 noiembrie 2009

Intoarcerea bloggeritei ratacitoare

Hm….nu prea stiu cum sa fac introducerea asta. Stiu ca am cam disparut de tot de pe fata online-ului, dar sa nu uitam de parabola fiului ratacitor, ok? Tipul asta a facut lucruri mult mai rele in viata decat sa nu mai scrie 6 luni pe blog si sa il inchida pentru un an, and he still got away with it. De fapt, if memory serves me right, a primit cadou chiar o petrecere de bun-venit. Just sayin’. :D

But let’s not waste any more precious chocolate-eating time si sa trecem la subiect. Ma bucur foarte mult ca m-am intors (de fapt am chiar emotii) si sper sa ne citim cu cafelele/ceaiurile/laptele/shake-urile/smoothies-urile in fata mult timp de acum incolo.

Vechilor si dragilor mei cititori, the warmest welcome back possible! Mi-a fost dor de voi toti si de fiecare in parte (da, chiar si de cei care mi-ati trimis aproape zilnic cate un Cand-ai-de-gand-sa-scrii-iar-pe-blog-huh?-mail, no names shall be given :-P).

Celor care intra aici pentru prima oara, bine ati venit & I hope you’ll enjoy your stay. This just might be the beginning of a beautiful friendship. ;-)

In urmatoarea saptamana o sa fiu plecata intr-o mica vacanta europeana (well, mai mult franceza, dar o sa ajung si prin Elvetia, asa ca am zis sa folosesc genericul europeana pentru rezonanta), asa ca posturile o sa fie mai rare. Pregatiti-va, insa, pentru hard core twittering (tocmai mi-am facut un cont and I'm not afraid to use it!).

O sa va povestesc “Cum mi-am petrecut vacanta de vara” si toamna in urmatoarele doua posturi, in care o sa incerc sa pastrez limbajul cartii de mai sus (ok, mai putin aparitia teroristilor si piratilor in toiul actiunii).

Acestea fiind spuse, prepare yourselves to be blogged away!

PS: Postul asta n-ar fi aparut astazi fara all the pushing behind din partea Liei si Ligiei, whom I both love and terribly miss. :)

27 de comentarii:

joju spunea...

Welcome back Inozza!

ChriSmilla spunea...

yeeeeeeeeeeeee, sampanie pentru fiica ratacitoare! bine ai revenit si have tons o'fun in vacanta europeana <3 Puuuuuuup!!

Ina spunea...

Joju,

Yay! My very first comment! :D :D Multumesc foarte mult! :)

Cristina spunea...

Hooray, it's so goood to have you back! >:D<

Ina spunea...

Chris,

So happy to see you! >:D< Si mersi pentru sampanie! Eu, spre diferenta de ingratul de fiu ratacitor, chiar nu cred ca merit! :D

Ina spunea...

Cristina,

Multumesc foarte, foarte mult! >:D<

Andra spunea...

Pfiuf ce ma bucur ca nu ne-ai uitat !

>:D< Welcome back !

Ina spunea...

Andra,

EU sunt cea care se bucura ca nu m-ati uitat! :) Soooo nice to be back! >:D<

Anca spunea...

Ce bine ca te-ai intors! Stiam eu ca nu o sa ne parasesti.

iulia spunea...

Bine ai revenit! Credeam ca nu o sa se mai intample...:P

A-30-something spunea...

Yay, yay, yay!!! Welcome back, chiar ma intrebam cand ai de gand sa revii! Sunt foarte incantata si abia astept sa-ti citesc posturile! Have fun in your Eurotrip!

Mihai spunea...

nu treci din intamplare si prin Holandia?

ps: Cola ftw!

Deiutza spunea...

Frumos cadou de ziua mea :)
Bine ai revenit. Sa nu mai pleci :))

Anonim spunea...

Bine ai revenit! Mult spor la scris si la cat mai multe postari in stilul care te-a consacrat! Simona

joju spunea...

bonne voyage !
nous attendons pour les histoires et de photographies, mais après l'élection ...(une semaine folle) :)

Ina spunea...

Anca,

Mersi foarte mult pentru votul de incredere! :D Ce mai face Sparky? :) Sunteti bine amandoi, da?

Iulia,

Eh, am facut si eu o intarziere de 1 luna fata de program si gata, abandonezi nava? :P

Leah Lusch,

Multumesc foarte mult, dear! >:D< Ma bucura sincer cand vad ca nu m-ati uitat. A, si mersi ca mi-ai botezat mini-vacanta. Eurotrip, if I'd only thought about that one! :))

Mihai,

De data asta nu. Dar e in plan pe viitor. Sa inteleg ca iti oferi serviciile de ghid local? :)

Ina spunea...

Deiutza,

La Multi Ani si iti urez sa ti se indeplineasca toate visele, cat mai frumos si mai colorat! Ma bucur ca mi-am redeschis blogul cu o ocazie asa speciala. >:D<

PS: Nu mai plec nicaieri, am terminat cu prostiile. :)

Ina spunea...

Simona,

Multumesc foarte mult pentru urare, desi "consacrat" e un cuvant putin cam mare pentru mine. :D Nu ma intelege gresit, dar nici mama nu stiu daca mai tine minte ca am blog. :))

Joju,

La un comentariu ca acesta, prietena mea Ligia ti-ar spune doar ca nu e frumos sa injuri oamenii care nu ti-au facut nimic. :))

"Les histoires" o sa fie publicate live, dar in varianta de 140 de caractere pe Twitter, iar "les photografies", la intoarcere. Cat despre la saptamana asta nebuna, sa spunem doar ca la modul in care merg lucrurile, ma bucur ca nu o sa fiu in tara. :)

Mihai spunea...

imi ofer si serviciile, daca doresti, dar ziceam ca ar fi super amuzant daca reusim sa ne cunoastem intr-o alta tara dupa ce in bucuresti n-am avut ocazia.

Ina spunea...

Mihai,

Da ar fi amuzant, dar nu cred ca e iesit din comun. Pe cand lucram la ziar, am scris odata de doi tineri care veneau din aceeasi comuna, comuna mind you, si s-au intalnit de-abia la Milano. :) I guess weirder things have happened.

ChriSmilla spunea...

eu am avut doi colegi nascuti in aceeasi zi/luna/an, in aceeasi maternitate, amandoi din Craiova, care s-au intalnit in Bucuresti 26 de ani mai tarziu cand, intamplator, lucrau in acelasi birou :))

asta apropo de consatenii care s-au cunoscut la milano

:)

Jorjel spunea...

Missed me? :D

Ina spunea...

Jorjel,

Very! :)) >:D<

Ina spunea...

Chris,

Whoa, talking about coincidences! Cred ca exemplul tau tocmai l-a detronat pe al meu la categoria "weird encounters". :))

Anca spunea...

Bai...ce bine ca te-ai intors:) Tocmai m-am angajat, iti dai seama, ce citeam eu acolo:) adica aici:))

Diana spunea...

yay,yay, yaaaaaaaaaaaay! \:D/

Ina spunea...

Miki,

Mult succes cu noul job! :)

Diana,

>:D<