vineri, 1 ianuarie 2010

2010

Am un presentiment ca 2010 va fi un an bun. Poate chiar extraordinar, cine stie? :)

Impresia asta inexplicabila mi-a fost intarita de o prietena care m-a sunat in ajun sa-mi spuna ca 2010 e Anul Tigrului in zodiacul chinezesc. Acesta e anul generatiei mele (al celor nascuti in 1986). Un an care vine odata la 12 ani, un an dramatic, plin de schimbari, de evolutii si trairi intense. Mai multe despre asta intr-un articol gasit pe hotnews.

Ca lucrurile sa fie si mai interesante, eu sunt Tigru, conform aceluiasi zodiac. Un fel de in patul meu si pe muzica mea, vorba cantecului. :)) Si nu, nu cred in horoscop mumbo-jumbo, dar mi se pare o potriveala simpatica. V-am mai spus ca am un presentiment ca 2010 va fi un an bun? Poate chiar extraordinar, cine stie? :)

10 comentarii:

Anonim spunea...

La multi ani! :)

Suflet naiv spunea...

pai, asa sa fie :P

joju spunea...

don't know about 2010, but the future sounds gooooooood :D

joju spunea...

La multi ani !

Ina spunea...

Anonim,

La multi ani si mersi! (prietenii stiu de ce) ;)

Suflet naiv,

Here here! :)

joju,

Simpatic pustiul. :) La multi ani si tie!

Alexandra spunea...

Draga Ina,

Nu vreau sa ma dau Nostradamus, dar nu ti-am zis eu ca am un feeling bun in ceea ce te priveste? Cum spuneam, simt ca you're in for smth nice :-)

Te pup si La multi ani!

Ina spunea...

Draga Alex,

Indiferent cum va fi 2010, tu reusesti mereu sa ma faci sa zambesc. >:D<

La multi ani!

Mihai spunea...

o gramada de lume are presimtirea ca o sa fie un an bun. inseamna ca pentru cei care nu presimt nimic o sa fie rau? my spidey senses aren't tingling!

Tomata cu scufita spunea...

sa te auda bunul Dumnezeu, ca deja din 2008 pana acuma, numai ani rai au fost. :(

La multi ani si un an chiar asa cum presimti ca o sa fie.

Ina spunea...

Mihai,

Io am crezut ca 2009 o sa fie si o sa dreaga si o fost...dar mai bine sa nu proliferam injurii. :P Asa ca daca intuitia nu-ti sopteste nimic, nu-i motiv de spaima. Probabil intuitia ta e mai desteapta decat a lor, vorba academicienilor. :)

Tomata cu scufita,

In sfarsit! Cineva care gandeste la fel ca mine. :) Eram cu niste prieteni la o ciocolata in seara asta si din tot grupul numai eu aveam vorbe de ocara la adresa lui 2009 (ca sa nu mai zic nimic de 2008!).

La multi ani si tie si fie ca optimismul nostru sa imbrace realitatea gri intr-o rochie cu paiete si sa o scoata la dans! :)