duminică, 14 martie 2010

Good genes :)

Mai jos puteti vedea rezultatul sedintei mele foto cu Yvonna, my beautiful and smart baby sister. Are those good genes or what? :)
 

10 comentarii:

Photography Lady spunea...

yes, indeed you´re right!

Alice in vintageland spunea...

So cute!:)))

Ina spunea...

Photography Lady,

Stiu, stiu, ma mosteneste perfect. :D Ok, cu exceptia faptului ca e mai inalta decat mine. A, si mai slaba. A, da, si ca are parul drept. Si mai lung. Si alta forma a fetei. In rest...ne-ai putea confunda in bezna. :))

Alice in vintageland,

Thanks! :D

x_choco_y spunea...

felicitari
avem generatii de oameni "saritori" vad
unele familii au cat o echipa de polo
strict stiintific, fac cercetare: va ajungeau jucariile sau ajungeati sa va mai si ciondaniti?

Ina spunea...

x_choco_y,

Indraznesc sa sper ca chocolate_is_my_middle_name are un nou user name? :)

Cat despre jucarii, cred ca este suficient sa spun ca diferenta de varsta dintre noi este de 10 ani. Interesele in acest domeniu nu ni s-au suprapus niciodata. :)

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

Inutz, daca diferenta de varsta e de 10 ani, let me say ca nu arati one day over 14 :D chiar ca good genes :P Te mai anunt ca ai mega mail important :*

Ina spunea...

Adinoi,

Nu stiu daca o ofensezi pe Yvonna (stii cat de mult isi doresc ei la varsta aia sa fie mai mari) sau ma complimentezi pe mine. :))

Alina spunea...

Semeni cu sora ta la fel de mult cum seman eu cu a mea :). Eu ochi caprui, ea albastri. Ea 1.68 eu 1.63 (ok, recunosc, am 1.61987 m). Forma fetei, nas, buze diferite. Stau cateodata si ma intreb : oare care din noi a fost schimbata la maternitate?

Ina spunea...

Alina,

La mine e simplu la intrebarea cu maternitatea: ea! :)) Am si dovezi solide pentru a-mi sustine ipoteza: din 4 frati, 3 semanam cat de cat intre noi (pistrui, par roscat etc.). Needless to say, ea e a patra. :P

PS: Yvonna, daca citesti commentul asta, tu stii ca te iubesc, da? :))

mushuroy :) spunea...

Hmmmm.... :-?