vineri, 14 mai 2010

Momente a la Iren

Sunt acele momente in care citesti un post pe blogul lui Iren si zambesti, pentru ca stii exact ce vrea sa spuna. De fapt, stii atat de bine ce vrea sa spuna, incat, daca cuvintele tale ar fi la fel de rotunde si moi ca ale ei, acelasi lucru l-ai fi spus si tu. Fara virgule in plus sau in minus. Exact la fel. 

Am avut un astfel de moment in aprilie acum doi ani, cand am citit elogiul barbatului neras si un altul acum cateva zile, cand am citit marturiile unei permanente indragostite.

Barbatii cu barba sunt, fara indoiala, printre cele mai minunate fiinte. Si raman asa multa vreme, chiar si dupa ce aparatul lor de ras dispare de pe etajera.  

Iar a te indragosti zanatic, „de un milion de ori in fiecare an“, este un lucru foarte sanatos, si chiar mai recomandat decat evitarea excesului de sare, zahar si grasimi.  

7 comentarii:

Mihai spunea...

elogiul barbatului neras e la fel de vehement si pentru barbati cu barba si pentru cei care se rad la o saptamana pentru a evita corvoada?

Ina spunea...

Nu. :)

Mihai spunea...

that is so sad :-<

Iren spunea...

>:D<
Irenescian suna de parca ar veni de la numele de familie Irenescu :))

Ina spunea...

Iren,

:))

Crede-ma, I was torn between "ireniene", "irenesciene", "irenesti" etc.

Now, I don't do this too often, dar pentru tine sunt gata sa schimb titlul postului. Ce ti-ar gadila urechile intr-un mod mai placut? :)

Iren spunea...

hehe, eu am ales irenian la un moment dat, dar lasa irenescian, ca nu-s mofturoasa.

Ina spunea...

:) There, problem solved.

Stii care-i faza tare? Acum n-am facut decat sa revin la titlul sub care l-am postat initial. L-am modificat apoi dupa 3 minute pentru ca ma gandeam ca suna prea tare a "irakiene". :))

Cred ca ar trebui sa ascult my basic instinct mai des. :)