vineri, 25 iunie 2010

Fanii Twilight iau cu asalt Bulevardul Unirii

Pe 1 iulie, in jurul orei 17:00, NU vreti sa va aflati pe Blv. Unirii, spre Piata Alba Iulia. Trust me. Asta daca nu sunteti pustoaice isterice la pubertate sau gospodine cu complexe romantice adolescentine fani "Twilight". Pe acest traseu se va desfasura marsul fanilor Twilight din Romania, care va culmina cu o sesiune de istericale Conventia Amurg, "cea mai zgomotoasa pledoarie pentru venirea actorilor din Amurg in Romania!".


Nu stiu cine le-a zis femeilor astora (eu inca sper ca nu sunt si barbati  printre ele!) ca, daca se aduna in grup la Amfiteatrul Mihai Eminescu si miorlaie la unison "pledeaza zgomotos", au sanse sa-l convinga pe Taylor Lautner si pe Robert Pattinson sa se scoboare pe Otopeni. Dar, in fond si la urma urmei, e dreptul lor. Mamele au iesit in strada sa protesteze impotriva reducerii alocatiei pentru copii, minerii au venit sa protesteze, agricultorii au facut marsuri de protest...da' ce, fanii Twilight n-au si ei dreptul sa-si spuna oful?

Deocamdata, din ce am vazut pe site, si-au anuntat prezenta 289 de highly hormonal chicks persoane, dar sansele sunt foarte mari ca numarul acestora sa creasca, mai ales datorita cuvantului magic "gratis" (si a diferitelor sale sinonime) repetat ostentativ de organizatori: "Daca nu esti inca fan, vino oricum. Vei putea vedea Amurg si Luna Noua pe gratis. Intrarea este libera!".

Recunosc ca pe mine promisiunea gratuitatii nu ma gadila defel, dar daca as sti ca prezenta mea la evenimentul cultural-artistic l-ar determina pe Taylor Lautner sa-si salte camasa peste cap si sa-si dezvaluie pectoralii in soare, mai ca as marsalui si eu. :)))

Nu stiu daca sunt fani Twilight printre cei care citesc aceste randuri (sau, si mai bine, participanti la mars :)) ), dar daca n-ati vazut scena in care Bella are un accident cu motocicleta, si Jake vine fuguta-fuguta si isi da jos camasa sa o tamponeze usor cu ea la cucui, ati consumat oxigen degeaba pana acum.  :)) Ligia si cu mine am ras cu lacrimi la faza asta, pe care un comentator de pe Youtube a sintetizat-o genial: "OH NO, BELLA, YOU CRASHED! HERE, LET ME SEXILY TAKE OFF MY SHIRT!" :)))))))))))))))))))))))))))))



10 comentarii:

Suzi spunea...

Ca o fana inflacarata ce sint, vreau sa spun, Ina, ca sint suparata pe tine ca m-ai anuntat asa tirziu! N-am timp sa-mi iau concediu bilet portavoce etc.
2. Baga si tu traileru de la Eclipse, sa fii contemporana cu ce se lanseaza, ca-i misto ;) Taylor cica e la bustu gol tot filmu, asa ca pregateste-te.

3. Ce asa mare gratis, ca filmele alea 2 sint pe retele si torenti de numai tre a spui ca-l vrei si te trezesti cu el in mail, plus, daca e pe fani, pai ftl alea stie filmele pdrost! (ca si mine de altfel huh).

Ina spunea...

Duamna Suzi,

Unulamana, m-am gandit ca ati participat deja la evenimente de protest similare pe plaiurile insulare si ca v-a ajuns cu atata marsaluit.

Doilamana, eu nu cred ca vreo scena din "Eclipse" poate sa concureze aceasta perla cinematografica pe care v-am ilustrat-o eu. Poate doar scena din cort, daca au inclus-o in film si au turnat-o bine.

Treilamana, pe langa vizionarile gratuite se dau si invitatii la Eclipse si "premii originale" gratuite. Eu nu stiu dvs cum sunteti, dar eu n-as zice nu unui premiu original si gratuit pe deasupra.

Suzi spunea...

Uite. :)

http://i47.tinypic.com/au8evl.jpg

adinutz micutz pufos..ninge peste tine spunea...

Se anunta a fi o super comedie, ca de astea cu Aniston oricum ne cam plictisim. Eu planuiesc sa trag toate 3 partile, sa pregatesc 2 boluri de popcorn... ca jumate' vor cadea pe sub pat in timp ce va sari camasa de pe mine cand voi rade in hohote :) asa... si o sa fac maraton, sa vad cat rezist. Apoi, voi astepta tremurand cel de-al patrulea film :D

Nona :) spunea...

Mie una, nu-mi place de Taylor Lautner ;))..ii chiar naspa.. Si ce daca are patratele? :)) Ce a vazut Taylor Swift la el? :|

Vlad spunea...

Conventie Twilight. oh, the horror!

Ina spunea...

Suzi,

Drept la inima mi-a mers. :D

Adinutuz,

Bate la fundul gol orice comedie care ruleaza acum. Ma gandesc la replici gen "You're like my own personal brand of heroin.", spuse cu o privire profunda si o voce grava. Inca ma tavalesc pe jos doar amintindu-mi. Ahahaha!

Nona,

Dupa ce mai cresti putin, iti explic. :)))

Vlad,

Eu zic ca se putea si mai rau. Summitul Twilight, how about that? :)

Nona :) spunea...

Oh..okay :) Deci tre' sa ajung la 2 metri ;)) uhm...

Ina spunea...

Giolly,

Te inteleg perfect. :)

Ina spunea...

Nona,

Doamne feri! :))