vineri, 9 iulie 2010

Wedding marathon

In mai putin de 48 de ore doua dintre cele mai dragi prietene ale mele vor ajunge in momentul la care majoritatea fetitelor viseaza inca de mici: in fata unui altar, imbracate in alb, alaturi de cel care a trecut cu brio controlul tehnic de calitate. :-)

Pe Ligia o stiu de 10 ani si de 8 ani e cea mai buna prietena a mea. In cazul ei nu simt ca mi se casatoreste cea mai buna prietena, ci sora.

Pe Andreea o stiu de 1 an, dar simt ca o cunosc de o viata si ca suntem prietene tot de-atunci. 

Au trecut mai bine de doua luni de planuri, de discutii, de cautat modele de rochii de mireasa, de scris invitatii, de ales torturi si decupat dantela pentru rochii. Si au trecut doua saptamani de cand, in asteptarea petrecerilor de burlacite, camera mea devenise un adevarat depozit de sex shop, cu catuse cu blanita, costume de playmates, lenjerie kinky si carti de scandal ascunse prin toate cotloanele. :))

Desi s-ar putea spun ca greul a trecut (avand in vedere ca acum cand imi deschis dulapul cu tricouri nu mai dau peste urechiuse, papioane si codite de iepuras), nu pot sa nu ma gandesc ca, in calitate de dubla domnisoara de onoare, ma asteapta literally 24 de ore de stat pe tocuri de 10 cm, o goana cu masina dintr-un oras in altul, plus doua ture de biserica, doua de dans si tot atatea de mancare si bautura. Cu toate astea, nu exista un alt loc pe lume unde as vrea sa fiu weekendul asta decat alaturi de ele, cu o floare la incheietura mainii, bucurandu-ma de bucuria lor.

Mai am cateva minute si termin de impachetat bagajul pentru calatoria spre nunta Andreei, in timp ce in sifonierul meu atarna nonsalanta rochia de mireasa a Ligiei. E un sentiment ciudat, de sfarsit al unei lumi asa cum o stiam. Da, o sa impachetez doua cutii de mascara waterproof si doua baxuri de servetele, just to be on the safe side. :))

Dupa ce se incheie ambele nunti o sa dorm vreo 48 de ore, dupa care revin sa va povestesc cine a prins buchet(ul)ele, cum arata din interior o ceremonie de nunta catolica si cine a avut cel mai bun tort. :) Urati-mi echilibru si anduranta pentru urmatoarele doua zile. Mai am doar 5 nunti si plec in vacanta. :))

6 comentarii:

x_chocolate_z spunea...

ia un red-bull, dar nu mai mult de unul
si niste pantofiori de schimb pentru dupa miezul noptii
distractie placuta anyway :)

Ina spunea...

Da, ai dreptate, din pacate o sa fiu nevoita sa apelez la energizante, desi numai ideea ma oripileaza. :(

Cat despre alti pantofi dupa ora 12, no way Jose. Perfectiunea cere sacrificii, iar sandalele mele aurii de la Bata sunt perfectiunea. :D :))

Alina spunea...

Nunta mea e in mai putin de 3 luni si sunt cat se poate de stresata :(...

Abia astept sa treaca si sa revin la normal.

ROGVAIV spunea...

(...)Vanessa, actrita si fotomodel, are impreuna cu Johnny doi copii: Lily-Rose, in varsta de 10 ani si Jack, de 7 ani, relateaza CNN.(...)
citeam asta si mi-am adus aminte de catelusa ta Lily, sper ca i-ai gasit un pet-babysitter siii poate-i aduci si-un fursec daca nu chiar un piscot .. fara sampanie

apel important: FETELOR, NU VA MARITATI CU "TOATELE"! :D

Ina spunea...

Alina,

Felicitaaaari! :) Stiu ca emotiile sunt normale in faza asta, dar incearca sa te relaxezi si sa te bucuri de ultimele luni de being single. :)

ROGVAIV,

Da, Lily a fost pe maini bune. Nu i-am adus niciun piscot, dar a mancat ea, cu de la sine putere, o punga intreaga de biscuiti cu lapte si miere pe care am uitat-o pe birou. :)

Anonim spunea...

http://smartwoman.hotnews.ro/povetele-unei-mame-am-50-de-ani-si-m-am-casatorit-cu-primul-dar-pe-fetele-mele-le-am-sfatuit-sa-aleaga-un-barbat-si-dupa-felul-in-care-le-satisface-sexual.html#comment-11351