joi, 26 august 2010

Ghiciti unde stau la Londra!

Daca sunteti fani Guy Ritchie, va spun doar atat: voi sta la Bison Bar, pub-ul in care s-au filmat scene din “Lock, stock and two smoking barrels” si “Snatch”.  Freakin’ awesome, right? :D 

Daca inca n-ati vazut “Lock, stock and two smoking barrels”, e musai sa recuperati acest handicap. :P  E unul dintre filmele mele preferate de actiune. Scenariu construit foarte inteligent, umor britanic, personaje geniale. Mai jos aveti trailerul:



N-am vazut inca “Snatch”, dar am primit recomandari foarte bune pentru el si in mod cert o s-o fac pana plec.



Revenind la resedinta mea londoneza. :D Initial, ezitam intre Palmers Lodge, un conac din Epoca victoriana, cu mobilier din secolul XIX, care, trebuie sa recunoasteti, arata destul de chic:






...si Equity Point, un hostel modern, adapostit intr-o superba cladire in stil Georgian:








Dar apoi am descoperit The Bison Bar (sau, de fapt, Journeys London Bridge, pub-ul care are la parter barul) si a fost dragoste la prima vedere! Este exact ce mi-am dorit, apropo de experiente tipice londoneze. E un pub englezesc traditional, situat in inima Londrei (la o statie de Big Ben & co) si care ii place lui Guy Ritchie foarte mult. Atat de mult incat a filmat aici doua dintre cele mai bune filme ale sale.








Am aflat ca proprietarul, Charles, ii cunoaste pe Statham* si pe Ritchie, si ca este foarte prietenos si vorbaret. Sunt convinsa ca n-o sa ma plictisesc la micul-dejun! :D 

Si, daca mai aveam dubii, descrierea asta m-a convins definitiv ca this is the place to be: “With cheap drinks, pool table, darts board and foosball table, you have all the ingredients for a great night in with your new-found friends, just seconds (...literally) from your bed!”.

Sa va mai spun ca are si o sauna si o colectie de 700 de DVD-uri cu filme la care poti sa te uiti cand nu ai somn?

Somehow, I feel this is the beginning of a beautiful friendship. :D 

*explicatie pentru fete: actor britanic foarte misto, joaca in filme de actiune, ultimul lui rol este cel din The Expendables; nu vreau sa fac discriminari, dar sunt convinsa ca baietii stiu despre cine vorbesc. :-)

5 comentarii:

Ina spunea...

wow, ce fain! bravo! mi se pare grozav, i tell you, grozav locul in care o sa stai!

si eu vreau sa merg la londra soonish asa ca astept tot felul de locuri frumu de acolo despre care sa ne povestesti si pe care sa ni le arati in poze!

si pliz-pliz-pliz mi-ar placea la nebunie daca ai descoperi o taverna mica si faina cu mancare buna despre care sa ne povestesti. i have a food frenzy :)

Ina spunea...

Ina,

Si eu sunt foarte incantata. :D

Cat espre taverne pitoresti si restaurantele chich, chiar sper sa gasesc ceva frumos. Deocamdata am primit o suuuuper recomandare de la Madelin: Roof Gardens. Arata heavenly, abia astept sa ajunga acolo. :D

Ina spunea...

ooo, chiar ca heavenly! :)
those pink flamingos sunt mi-nu-nati!

Photography Lady spunea...

frumos Ina, acolo unde mergi tu.
Cat timp vei sta la Londra? Sper sa ai bafta de putina ploaie..

Ina spunea...

Stefania,

Stau o saptamana si sper sa am parte de cat mai putina ploaie. :P