marți, 28 septembrie 2010

Octombrie cu aniversari si schimbari

Nu sunt un fan al anotimpului autumnal, dar toamna asta are ceva special, nu vi se pare? :-) Cel putin luna octombrie se anunta pentru mine extrem de plina (asa cum spune si titlul) de tot felul de schimbari si de cateva aniversari speciale. Daca ati arunca un ochi in agenda mea pe urmatoarele 2 saptamani ati vede asa:

1 octombrie: se implineste un an de cand imi beau ceaiul de seara in balconul meu cu vedere la Carturesti. Tot 1 octombrie este si ultima zi a carierei mele de copywriter. 
4 octombrie: prima zi la noul meu job. Despre care o sa va povestesc foarte curand.
6 octombrie: aniversarea unei prietene foarte dragi.
10 octombrie: Inozza implineste 4 ani. :D Stiu ca am promis o petrecere cu aceasta ocazie, dar pentru ca s-au inghesuit atatea lucruri, nu reusesc s-o organizez cum trebuie. Si atunci o sa amanam petrecerea pentru anul viitor (cand e aniversarea de 5 ani si sper sa ne strangem mai multi), iar anul asta va promit totusi ceva special (ramane sa-mi dau seama ce anume :-))).
12 octombrie: aniversarea surorii mele, Lia. 

Revenind la blog, insa. Pentru ca se apropie aniversarea lui de 4 ani, mi-am propus un mic experiment: in octombrie voi scrie pe blog cu o regularitate de orologiu elvetian. Zilnic, adica. Si mi-am proclamat scopul public, special ca voi sa ma trageti de urechi daca trisez. :-)

Ne recitim maine cu o prima postare din seria elvetiana. ;-)

5 comentarii:

Photography Lady spunea...

abia astept postarile zilnice!

Ina spunea...

Stefania,

La naiba, ce viteza de reactie ai! :) Si eu care speram ca n-a citit prea multa lume promisiunea mea si pot sa o retractez. :D Glumesc! >:D<

Ioana spunea...

Ma bucur mult ca vei deveni o regular in my morning coffee break.

Intr-adevar, octombrie se anunta o luna buna. New job for me too (poate chiar de pe 4 octombrie:P), new house(starting October 1st), new energy :).


Whishing you the best,
Ioana

Ina spunea...

Ioana,

Sa fie in doua ceasuri bune! :) (Si jobul si casa) Si sa ne auzim de-acum intr-un an la fel de pline de entuziasm tineresc. :D

>:D<

x_choco_z spunea...

that's a crowded October for you, so.. break-a-leg! :)

speaking about following your posts, watch this: :)