joi, 23 septembrie 2010

Sase lucruri faine

Mai jos gasiti o lista cu 6 lucruri pe care le-am descoperit in ultima vreme, fara vreo legatura una cu alta, cu exceptia faptului ca mi-au placut mie. :-)

M-a emotionat mult seria asta de poze cu o batranica si pisica ei. Dupa ce am descoperit fotografiile, am stat intr-o noapte si le-am salvat cu print screen pe toate 30, de frica sa nu dispara de pe site. Acum le am intr-un folder pe calculator si ma uit din cand in cand la ele. Au un efect terapeutic.


Am (re)descoperit un site romanesc cu haine si accesorii de designer vintage (de la YSL, Hermes si Dior la Alexander McQueen, Louboutin si Misonni) care se numeste, pe buna dreptate, Vintage is Heaven. M-am indragostit, bineinteles, de rochia asta diafana de la Chanel. Iar pretul, trebuie sa recunoasteti, e chiar acceptabil. :D


Apropo de fashion, am cunoscut recent o tipa talentata, care face niste accesorii handmade foarte, foarte frumoase, de la curele si fandacsii, la brose, lanturi cu pandativ si voalete.

Mi-au placut, in mod deosebit, un colier textil supradimensionat


Un album foto cu coperta faux-vintage


Si, cum altfel, o uriasa brosa galbena.


Pe fata o cheama Diana si o gasiti la Mansarda9.

Printre descoperirile din ultima vreme se numara si trailerul de la The Social Network (filmul despre fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si cum a aparut aceasta retea sociala).




Nu stiu de ce, imi aduce aminte de 21, care mi-a placut foarte mult (ok, recunosc ca am o slabiciune pentru geeks :D). Mi-a placut ca are si un trailer interactiv (sau i-trailer). Nu stiu daca mai sunt alte filme care sa aiba trailere de gen, e primul pe care il vad.

Azi am gasit niste parodii geniale la trailerul de mai sus printre care, preferata mea, cea pentru Twitter:



Mai sunt parodii si pentru YouTube si Ebay (si pentru alte retele sociale, dar nu la fel de amuzante).

Datorita trailerului pentru The Social Network, am descoperit “Scala & Kolacny Brothers”, un cor belgian de fete care canta coveruri. Imi place la nebunie coverul dupa “Creep” de la Radiohead, dar sunt faine si ”With or Without You” de la U2, ”Yellow” de la Coldplay si ”California Dreaming" (The Mamas & The Papas). Combinatia pian + voci feciorelnice + f-words e destul de creepy, dar misto in acelasi timp. :P

Ultimul lucru fain e ca am o veste foarte, foarte buna. Inca nu pot sa va spun despre ce este vorba, doar ca e o schimbare destul de mare pentru mine si sunt fericita. Mai multe detalii vineri. ;-)

PS: In spiritul de "sharing the love", poate ma imbogatiti si voi cu niste lucruri dragute pe care le-ati descoperit in ultima vreme. I'm just sayin'. :D

12 comentarii:

Photography Lady spunea...

din pacate eu nu prea am descoperit multe lucruri frumoase in ultimul timp, fiind destul de deprimata cu jobul meu pe care il urasc si pe care continui sa il fac din compromis (pana gasesc alteceva)..

AM descoperit faptul ca unica mea prietena in Madrid e cu adevarat o persoana exceptionala.

Ina spunea...

Ceva mai frumos nici ca puteai descoperi! :) Cred ca am vazut mai demult schimburi de comentarii intre voi doua pe blogul tau, daca nu ma insel.

Cat despre job, fruntea sus, Stefania! Daca ai prieteni buni in viata ta (ca sa nu mai spun nimic de Samuel :) ), totul va fi bine! >:D<

Gelu spunea...

Nu vreau sa fiu carcotas dar m-am blcoat la faza cu "am stat intr-o noapte si le-am salvat cu print screen pe toate 30". Print screen? De ce nu Click Dreapta -> "Save image as..."...

Ina spunea...

Gelu,

Incearca tu, smart ass. :P

Gelu spunea...

Ina, Iti dai seama ca am incercat inainte sa deschid gura :)In fine :) Nu vreau sa intram intr-o polemica in commenturile unui post asa simpatic :)

Ina spunea...

Gelu,

E evident ca ai incercat doar sa salvezi imaginea mare. Toate celelalte sunt intr-un format special html si nu le poti lua cu dreapta click si "save as". :) Bine, acum am aflat ca puteam da disable java script, dupa care imi apareau pe o pagina separata, dar tot n-ai dreptate cu dreapta click-ul tau. :P

Gelu spunea...

Ina,

Sorry ca am aruncat cu piatra :D Oricum, existau si solutii mai elegante, gen "View page source" si uitat dupa linkurile care au class="bindzoom" si dat click pe href-ul de acolo :D

Bine, e posibil sa aberez :P

Ina spunea...

Auzi,

Sper numai ca acolo cu class si bizoom nu o injurai pe mama, ca nici eu nu m-am legat de rudele tale, da? :))

olympia spunea...

chiar sunt foarte frumoase aceste imagini

Ana Lavinia spunea...

"Vintage is Heaven" e o descoperire interesanta. Likeee:)) Eu am descoperit o reteta de pui cu portocale. Am pus-o in aplicare si a iesit ceva foarte foarte bun. Si cu aceasta ocazie am descoperit ca am oarece talent culinar:)

silvia spunea...

m-au emotionat pana la lacrimi pozele cu batrana si pisica. atat voiam sa spun :)

Ina spunea...

silvia,

Si pe mine. :) Le-am dus la developat si vreau sa fac un colaj pe perete cu ele. Sunt prea minunate sa nu le vad mai des.