joi, 21 octombrie 2010

Gaseste-ti jumatatea crestina!

Vesti bune pentru tinerii crestini, seriosi si fara vicii! Pentru ca cineva cu cunostinte de html stie cat de greu e sa-ti gasesti jumatatea crestina in ziua de azi, a aparut primul site de matrimoniale 100% crestin-ortodox.

Gata cu picoteala prin diverse unghere ale bisericii, in asteptarea finalului Sf. Liturghii, pentru a aborda cate o domnisora! Gata cu pelerinajele plictisitoare in care ati plecat impinsi de dorinta de a gasi sufletul pereche! De-acum sunteti doar la un click distanta de a va implini visul unei familii crestine numeroase.

Pasii pe care trebuie sa ii urmati in acest sens sunt foarte simpli. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul Cetatea Crestina si sa mergeti la sectiunea “Doresc sa intemeiez o familie crestin ortodoxa”. Veti gasi rubricile de mai jos (valabile, bineinteles, si daca sunteti o tanara crestina in cautare de sot.)


Criteriile de selectie tin, bineinteles, de numarul de vizite la biserica si cel de spovedanii, opinia cu privire la ecumenism, dar si de gusturile muzicale (Manele: “Ii plac”/”Nu asculta”), de obligatii familiale si de inaltime.

Impinsa de curiozitate si ghidata de un spirit de toleranta, am cautat un barbat crestin cu vicii. N-a fost sa fie.


Dezamagita ca nu exista barbati crestini cu vicii, am impus criterii mai usor de atins, si am intrat sa citesc profilurile tinerilor mai putin viciosi, care spera sa isi gaseasca jumatatea aici.

E bine sa stiti de pe acum ca nu toti isi doresc acelasi lucru, si ca multi nu stiu, de fapt, ce vor. Spicuiesc dintre raspunsurile mele preferate la rubrica CE SPERATI SA GASITI PE ACEST SITE.

- unii, de exemplu, cauta ceea ce ar putea gasi si pe o banca in parc: “Liniste”.
- altii cauta ceea ce vrem cu totii “Putina intelegere”.
- mai sunt si cativa indecisi, care oscileaza intre insuratoare si achizitionarea unui animal de povara, ceea ce, pana la urma e de inteles:


- si, in timp ce unii vor sa gaseasca Atlantida


- altii sunt destul de modesti in cerinte


- si foarte putini sunt cei atat de precisi in indicatii


- mai sunt si cei care vor varianta feminina a Calaretului fara Cap  :-)


Si am pastrat la final cel mai simpatic raspuns la aceasta intrebare. Va dau un indiciu: omului ii lipseste ceva ce lui Marlyn Manson i-a prisosit.  :-)))))


Pentru ca Andreea este cea care mi-a spus de acest site, daca va gasiti jumatatea prin intermediul lui, sa stiti ca ei trebuie sa ii multumiti. :-)

7 comentarii:

chloeonheels spunea...

astept cu nerabdare sa apara si in ro un site de matrimoniale pentru detinuti. mie imi plac mult relatiile la distanta :D

Ina spunea...

@chloeonheels: :))))))))

Florin spunea...

si in timp ce-ti cauti jumatatea crestina, asculti Radio Aliluia, desigur :)))

Photography Lady spunea...

ce idee! ma intreb cati si gasesc ce vor pe acest site. cati romani sunt atat de simpli si modesti si credinciosi? probabil ca multi dintre cei trecuti de prima si a doua tinerete...
Bafta!

Ina spunea...

@Florin: Desigur. :)) Sau, daca esti mai traditionalist, Radio Trinitas. ;)

@Stefania: Ai fi uimita, dar media de varsta e in jur de 30-35. Dar da, si eu sunt curioasa in legatura cu eficienta siteului. :)

Anonim spunea...

:))))) chloe e unul dintre motivele pt care citesc si comentariile, nu doar articolele inei.
si daca vreti sa stiti, mi-am facut cont.

Ina spunea...

@Anonim: Wow! Sa ne tii la curent. :)