vineri, 1 octombrie 2010

Lungul drum al jurnalistului glossy catre casa

Am sa va dau in premiera o veste foarte, foarte buna. :-) 

Spun in premiera pentru ca, exceptand colegii de serviciu si prietenii foarte apropiati, voi sunteti primii care afla. Si am vrut sa fie asa pentru ca datorez bucuria de acum Inozzei si acelora dintre voi care ma citesc cu placere si care au fost alaturi de mine de-a lungul timpului, pe intortocheatele carari ale bloggingului. 

Acum doi ani am primit un email cu subiectul “vrei sa lucrezi la revista?”, semnat simplu “cristina”. Mailul era extrem de concis: caut om, ti-am citit blogul, da-mi un semn. Cea care il trimisese era Cristina Bazavan, redactorul-sef Tabu, cum aveam sa aflu peste cateva secunde, in timp ce topaiam extaziata prin casa. 

Ne-am intalnit la un cappucino, ne-am povestit, ne-am placut, si asa a inceput colaborarea mea cu “cea mai curajoasa revista de femei”. Din cauza unui context mai complicat nu m-am angajat atunci la Tabu, dar, cum aveam sa aflu mai tarziu:



Acum insa sunt cat se poate de pregatita, dovada fiind faptul ca, incepand de luni, imi ocup locul de redactor in redactia Tabu. :D

Sper sa ma cititi de-acum in print cu aceeasi placere cu care ma cititi aici si abia astept sa va umplu monitoarele cu povesti si oameni frumosi! Pana una-alta, octombrie se anunta o luna fantastica, in care o sa scriu niste materiale foarte simpatice, o sa dau o fuga pana la Milano (in interes de serviciu, ofcors :D) si o sa ma intalnesc (maine, abia astept!) cu cel care a compus coloana sonora a unuia dintre filmele mele de suflet. 

It’s been a long ride, but it sure feels like getting home. :-)

20 de comentarii:

Diana spunea...

gooooooo girl :D:D:D:D:D:D:D ce ma bucuuuuuuur mult mult mult mult mult
:*:*:*:*:*:*
oricum eu stiam ca esti tare :P al tau articol o sa fie always la about me ;) ;) :) :*

Andreea Demirgian spunea...

Felicitari! Abia astept sa te citesc:)

Ina spunea...

@Diana: Multumesc foarte mult! >:D< :*

Si sa stii ca eu intru periodic la "About" page-ul tau sa verific si de fiecare data sunt foarte happy sa vad scan-urile inca acolo. E un articol ce mi-e tare drag. :)

@Ada: Multumes frumos! Si sper sa ne intalnim la un viitor eveniment, cu sau fara pitici. :)

x_choco_z spunea...

devii colega cu Loredana Groza!
uu!
n-am prea citit tabu, dar prin participarea neconformistei Lory, mi-a ramas impresia unui profil feminist al revistei
sper sa-ti mentii standardul :)

Monica spunea...

Felicitari, Ina, ma bucur mult pentru tine.
Te pup!

Claudia Spridon spunea...

Felicitaaari, Ina >:D< :*:* Nu obisnuiesc sa citesc revista, dar cred ca voi incepe sa o cumpar! :)

Povestea ta mi-a adus aminte de cuvintele dirijorului Tiberiu Soare, care la un eveniment a spus ceva de genu': "Chiar daca nu vedeti o ocazie in orizontul vizual imediat, niciodata sa nu abandonati o pasiune ori o anumita activitate!"

Bine ai revenit in jurnalism! Aici e locul tau! You're a great writer :)

Ina spunea...

@x_choco_z: Eh, nu le-ai nimerit tu chiar pe toate, dar e ok. :)

@Monica: Mersi mult! >:D<

Ina spunea...

@Clau: Ma faci sa rosesc. Pe bune (ok, de fapt am si putina febra :)) ). Iti multumesc mult pt cuvintele faine. Drept la inima.

andressa spunea...

sa nu ma uiti cand devii celebra si bogata! ;)

Ina spunea...

@Andreea: Am asa o impresie ca asta trebuie sa fie replica mea. :)

sunny side up spunea...

oo, bravo-bravo, ina! sunt foarte, foarte excited & happy for you, mai ales ca tabu is such a dream work-place! :)
congrats!

mariamirabela spunea...

Felicitari, Ina! Nu stiu de ce credeam si asteptam sa se intample lucrul asta. Ma bucur foarte tare pentru tine si de-abia astept sa te citesc.

Ana Lavinia spunea...

Am aflat pe Facebook. Cei de la Tabu ti-au urat bine ai venit in colectivul redactiei. Am fost sigura ca esti tu, desi nu-ti stiam numele complet:))) Felicitari!

Ina spunea...

@Ina: Multumeeesc! Ma bucur cand vad cata lume apreciaza Tabu. :)

@mariamirabela: Nici eu nu stiu de ce, dar ma asteptam ca in seara asta sa-mi lasi un comment. :) Mersi mult, mult de tot! >:D<

@Ana Lavinia: Da, asa e. It's a small [social media] world out there, isn't it? :) Multumesc frumos!

Alina spunea...

Ma bucur mult pentru tine si sper sa iti pot citi articolele, chiar daca cu intarziere (in Cph pot sa cumpar Tabu).

Alina spunea...

De somnoroasa ce sunt, am uitat un "nu" care schimba complet sensul propozitiei. Asadar, sa ma corectez: In Cph nu pot sa cumpar Tabu. Asta nu ma impiedica insa sa imprumut de la o prietena toate numerele de acum pana in decembrie si sa le citesc de Craciun :)

mariamirabela spunea...

Ina: te citesc cu sfintenie, stii doar, numai ca nu apuc intotdeauna sa comentez. Seara asta insa... este o seara speciala, este seeeaaaraaa taaa, nu vei regreta, numai surprize placute...

Imi este drag de tine, sa stii!

Madelin spunea...

Ina-Inozza, io eram precisa (expresia asta e un omagiu pentru copiraiterul din tine ;-)) ca deja lucrezi la ei. Am cetit articole de-ale tale aparute in revista si postate de tine aici, pe blog.
Iar Tabuu-ul in care ai scris despre floridecires l-am cumparat si pe hartie :-)

Felicitatiuni cordiale!

(un pic de offtopic)Daca de la tine de la balcon se vede Magheru, inseamna ca in timpul zilei sunt foarte aproape de voi! :-) (pup si pe tine si pe Chris)

Ina spunea...

@Alina: Chiar ma miram cum a ajuns Tabu sa se vanda in Danemarca. :) Esti foarte draguta si mi-ar face placere sa-ti trimit numarul de noiembrie (primul in care scriu ca redactor) sa-l citesti inainte de Craciun. Daca iti surade ideea, vb pe mail. :)

@mariamirabela: Si mie mi-e tare drag de tine si de Degetzica. >:D< Si ma asteptam sa comentezi seara pt ca stiu ca esti f ocupata in timpul zilei. In plus, majoritatea commenturilor tale sunt lasate in ceas de seara, de unde deductia mea logica. :)

@Madelin: Pana acum am fost doar colaborator, de-acum intru in liga mare. :)Cat despre Magheru, eu, Chris si balconul, ai batut tu un apropo sa ne intalnim la etajul 7 mai demult. :P Considera invitatia deschisa si da-ne un semn cand ai timp. ;)

Madelin spunea...

Multumesc pentru invitatie insa eu sunt in Bucuresti doar ziua. Foarte ziua! :-)
(poate dimineata, la un ceai)
:-)