joi, 7 octombrie 2010

Party review

Am fost aseara la party-ul Tabu de care va povesteam in postul trecut. Lume buna, bar cu cocktailuri celebre din filme, rasete, voie buna, rochii frumoase (petrecerea s-a tinut in atelierul de moda Ordinary People) - o seara cum nu se putea mai reusita. Pe scurt:

Ups:
- am stat la povesti cu oameni de care mi-e drag (Cinnamon Anna, Adi Ciubotaru, Alex Negrea, Catalin Anchidin, Miruna Sfia, Sabina Cornovac)
- cel mai bun Cosmopolitan pe care l-am baut in viata mea (chapeau pentru baietii de la Barmania :-))
- cele doua pisici care se plimbau nestingherite printre picioarele oamenilor si etajerele cu haine
- cartea lui Hugh Laurie (Dr. House for non-speakers), "Traficantul de arme" pe care am primit-o cadou la plecare :D

Downs:
- major bummer: n-a venit Ana Ularu
- platourile cu chiftelutele yummy erau asezate mereu prea departe de mainile mele pofticioase
- am spus ca n-a venit Ana Ularu?

Oricum, la capitolul vestimentar mi-am indeplinit planul machiavelic de a deruta privitorii si am ajuns sa fiu considertata chiar "foarte eleganta". :-))) Cum va spuneam, chestia asta este o arta. 

Azi am o zi foarte, foarte bizi, cu 3 photo shooturi si totodata 3 premiere: prima data cand joc Twister la birou, prima data cand ma duc la un curs de improvizatie si prima data cand cant la karaoke cu heliu. Dar despre toate astea maine si in Tabu de noiembrie. ;-)

Later edit: La cererea publicului, am inclus si o poza cu outfitul pe care l-am purtat la party.


In ordinea numerelor de pe tricou: jacheta faux-leather cu umeri supradimensionati de la Denim, tricou Goddess at War de la Pam Hogg, tulle mini skirt (dintr-un retail store de pe Oxford Street), botine no name din piele lacuita.

6 comentarii:

Photography Lady spunea...

like the outfit!

Ina spunea...

Multumesc, Stefania! :)

Anonim spunea...

awesome, girl! da' unde-i geanta? eu ti-as fi propus-o pe asta http://www.berry.ro/genti/cub-argintiu , insa pe negru. ce zici?:)

Ina spunea...

@Anonim: Zic ca n-ai gusturi rele deloc. :) Eu am luat un plic de piele neagra lacuita. Putin cam matchy-matchy, stiu, dar n-am gasit altceva in seara respectiva. Note to myself: ordine in dulapul de genti asap. :P

uneori, sunt ioana. spunea...

superba combinatia de alb si negru! stiu ca multi o considera boring, dar eu nu voi fi niciodata de aceasta parere :) ps: fusta aia e ge-ni-a-la!

Ina spunea...

@Ioana: Culorile nu sunt redate foarte bine in imagine: fusta e nude, nu alba. Dar da, si mie imi place f mult. Ar trebui sa vezi cum se misca volanasele alea cand pasesti! :)