joi, 16 decembrie 2010

Familia este...

...foarte greu de definit. :-) Cate familii, atatea definitii, nu-i asa? De aceea mi s-a parut  simpatica initiativa celor de la Microsoft, care si-au propus sa creeze un dictionar online cu definitiile cuvantului "familie", odata cu lansarea Windows 7 Family Pack. Asa ca l-au rugat pe Andrei sa lanseze provocarea pe Twitter si apoi sa faca o selectie a celor mai simpatice defintii. 

Mi-au placut la nebunie definitiile lui @tomanicolau: "Familia e numarul de telefon fix de acasa, salata de vinete, ciocolata primita de la bunica, frigiderul cu abtibilduri (nu cu magneti)", lui @cristinabazavan: "Iubirea pe o autostrada cu dublu sens si muuuuulte benzi" si a lui @ClaudiaTocila "Ce-ti ramane dupa ce nu-ti mai ramane nimic".

In dictionar au intrat si doua definitii pe care le-am oferit eu:


Daca prima recunosc ca e cam lame (am o scuza pentru ea, a fost scrisa tarziu in noapte, bine? :P), cea de-a doua reflecta perfect modul in care ii simt pe ai mei si in care ma simt cand sunt acasa. 

Aici gasiti toate cele 95 de definitii ale familiei. Voi ce spuneti? Ce este familia? :-)

2 comentarii:

alex spunea...

imi place aia cu softcore :) cam asa e

Ina spunea...

La mine cel putin asa e. :) Si-acum tin minte cand eram mica cum ma ameninta mama ca o sa ajung in lumea reala si atunci sa vad cum este. :))