vineri, 17 decembrie 2010

The Guerrilla after-party survival kit

Azi-noapte am fost la petrecerea anuala Radio Guerrilla, in Kulturhaus. What a night! :-) 

N-are rost sa va zic cum a fost muzica (d’oh) si nici bautura (au mers Campari Orange una dupa alta ca mioarele la tuns), dar tin sa va povestesc despre 3 lucruri care m-au uns pe suflet.

Este vorba, in primul rand, despre cele mai bune sarmale cu mamaliguta pe care le-am mancat anul asta. La orice ma asteptam de la party-ul asta, mai putin la niste sarmale that rocked my socks. :-)))

In timp ce infulecam una dintre delicatesele astea de parca ar fi fost ultimul lucru pe care il mancam pe lume, colega mea, Andreea, ma intreaba daca l-am recunoscut pe Electric Brother, care si el, proslavea cot la cot cu noi bucatele divine. Daca credeti ca muzica e limbaj universal si apropie oamenii, stati sa vedeti sarmalele Guerrilla! De fapt, puteai ghici oamenii din club care le gustasera dupa ceea ce, intr-un moment de maxima inspiratie creatoare, am numit “zambetul post-sarmalic”. :-)))

In al doilea rand, dupa sarmalute a mers la fix zbantuiala pe muzica mixata de Gojira. Craioveanu a prestat si el niste chestii culturalo-artistice in acest timp pe scena (baietii de la Animal X ar fi fost invidiosi pe el la cateva faze), motiv pentru care am inteles ca n-a mai ajuns azi dimineata la emisiune. :-)

Last but not least, cea mai tare chestie a serii a fost, fara indoiala, cadoul de plecare. Care cadou n-avea un nume, dar eu l-am botezat “the Guerrilla after-party survival kit”. Si care continea, pe langa o punga de cafea, un set de la Clinique cu un mini demachiant, o mini crema pentru ochi si un mascara. Pentru ca azi-noapte dupa party n-am mai ajuns acasa (si am dormit intr-un loc in care demachiantul e la fel de usor de gasit cum sunt cocotierii in Podisul Mehedinti), trusa Clinique practically saved my face. :-) Daca ar fi continut si o cutie de aspirina, as fi declarat gift bag-ul de la Guerrilla cadoul anului.

La multi ani, Radio Guerrilla! Si mersi pentru o seara faina de tot. ;-)

Un comentariu:

Diana spunea...

Daca nici Guerrilla nu mai stie sa dea o petrecere, atunci unde? Daca nu Dobro si Craio, atunci cand? Daca nu sarmale, atunci cine?