luni, 6 decembrie 2010

In culisele concertului Melanie Fiona din Fratelli

Daca n-ati auzit pana acum de Melanie Fiona, in curand o sa auziti. Melodii ca “Give it to me right”, “Monday Morning” si mai ales “It kills me” (care i-a adus si o nominalizare la premiile Grammy 2010 pentru Best Female R&B vocal performance) au propulsat-o pe tanara de 27 de ani in topurile americane si europene si i-au castigat renumele de “noua senzatie a lumii R&B”.

Pe 2 decembrie, Melanie a cantat in clubul Fratelli din Bucuresti. Mai jos aveti o desfasurare cronologica a celor 8 (opt!) ore pe care mi le-am petrecut cu aceasta ocazie in mirificul local.

18:00 – Ajung in Fratelli, impreuna cu Raluca, o cititoare a blogului meu si tanara jurnalista in devenire. Raluca a citit pe Facebook ca urmeaza sa o intervievez pe Melanie si, pentru ca mi-a scris ca e o mare fana, am invitat-o sa ma insoteasca la concert.

19:00 – Prin fata mesei noastre trece baiatul care spala podelele – 1.85, bine facut, saten, cu un zambet de model pentru lenjerie. De unde naiba o fi luand Fratelli baieti ca astia pentru curatenie? Probabil organizeaza castinguri.

19:30 – Melanie a sosit in sfarsit! Staff managerul ei vine sa ne anunte ca avem 7 minute fiecare (suntem 3 jurnalisti). Tai de pe lista intrebarile de incalzire si intru prima. Mi-a placut mult Melanie: e amuzanta, tonica si te molipseste cu rasul ei. Am facut o singura greseala in timpul interviului: i-am promis ca raman la concertul care urma sa inceapa la 23:00.

20:00 – Trupa lui Melanie incepe proba de sunet. Ne bucuram de un mini-concert privat alaturi de echipa de sunetisti si luministi. Backing vocals sunt imbracate in treninguri si infofolite cu fulare si sepci, de li se vad doar ochii. Banuiesc ca sunt uratele. M-am inselat, cum aveam sa descopar in timpul concertului.

21:00 – Inca 2 ore. I can do this.



PS: Poza asta e preferata mea dintre toate cele pe care le-am vazut de la concertul lui Melanie. Probabil n-o s-o mai vedeti nicaieri, pentru ca revistele si site-urile vor prefera ipostazele ei de bomba sexy, dar mi se pare ca asta a surprins cel mai bine adevarata ei personalitate.  

3 comentarii:

Dorina spunea...

Felicitari! Ai rezistat eroic...
Abia astept sa citesc interviul...
Foarte frumos articolul din Tabu.

Ina spunea...

Dorina, "eroic" doesn't even begin to describe it. :)) Multumesc mult, ma bucur ca ti-a placut articolul. :)

roxana spunea...

A fost super!