joi, 20 ianuarie 2011

Thursday's for sharing

...cause sharing is caring! Ok, recunosc ca azi ma simt neinspirata si sper sa scap basma curata, dandu-va doua linkuri la bloguri care imi plac mult de tot. Promit ca sunt super speciale si minunate si deosebite. :D

Stiu ca sunt oamenii care isi incep diminetile verificandu-si mailul, contul de Facebook, Twitter sau presa. Eu le incep, printre altele, cu thxthxthx.com

Blogul ii apartine unei fete din L.A. pe care o cheama Leah si care scrie in fiecare zi cate o un post-it de multumire unei stari, unei persoane sau unui obiect. De fapt, sunt putine lucrurile carora nu le-a multumit. Inclusiv sanii ei au primit un post-it de gratitudine:


Si, de asemenea, scrisul de mana al tatlui ei:


Cateva dintre posturile ei cu care m-am identificat, de-a lungul timpului, au fost Dear My Expectations, Dear Pants, Dear Printed Reading Material, Dear People that Come Over to my House (mama, daca citesti asta, stii ca glumesc, nu?), Dear Monday, Dear My Own Laziness si Dear Tears.

O alta placere zilnica (foarte recenta) este microblogul ToMyWife, in care John ii scrie in fiecare zi femeii visurilor lui o propozitie despre cum va fi relatia lor. Sau, in cuvintele lui: "Notes to my future wife. Things I'll do, Things I won't".

Este foarte greu sa aleg un post preferat (tipul asta e un romantic incurabil si sunt convinsa ca o sa va indragostiti de el), dar cred ca ar fi I Won't

In rest, preferatele mele sunt It Just Snowed (awww), It's Yours, Real Talk, Weekend Mornings, My Clothes, Subway Train, Other Women, I Love WhenHonesty (love this one! :-) ))) ), My Blazer, Please Don't (guilty as charged!),  Sometimes, *deep sigh* On the Street si Whatever You Like

Acum ca am impartasit cu voi doua dintre sursele mele de zambete de dimineata, ma astept la putina reciprocitate. Wink, wink, nodge, nodge, say no mo', say no mo'. Asadar, care sunt blogurile/site-urile/conturile de tumblr care va fac sa zambiti dimineata? :-)

7 comentarii:

Photography Lady spunea...

in dimineata asta nu prea sunt zambareata (tocmai am asistat la primul incendiu pe paltforma in cei 3 ani de cand lucrez offshore), totul e ok acum , se pare ac totusi nu a fost asa grav.

Revenind la subiectul de azi, eu dimineata citesc ...tam-, tam tam : Blogul Inei! in rest mai am inca unul: cel al ioanei: ionuka.blogspot.com
O ultima pagina inainte de a lua micul dejun este: 20minutos.es , astfel ma pune la curent cu stirile nationale(Spania) si internationale.

Insa am sa intru sa vad minunatiile de bloguri despre care ai scris, par incredibile...
te tin la curent!
Stefania.

Ina spunea...

Stefania,

Of, Doamne, ce ma bucur ca esti bine! Si sper ca blogurile astea sa-ti aduca un zambet dupa ziua asta grea. Te imbratisez!

Photography Lady spunea...

Ina,

Multumesc pentru mail, esti draguta!

Abia astept sa ajung acasa, insa pana pe 28 mai este ceva timp...insa am descoperit cateva bloguri(de la tine) pe care am inceput sa le citesc...

Laura Racz spunea...

Sperând că nu e prea târziu, in my case - Sunday afternoon is for sharing :)

De mai mult de un an de zile, îmi găsesc inspirația și îmi aduc zâmbetul două bloguri din două colțuri diferite ale lumii: New York și Suedia.

De multe ori, mai mult prin imagini decât prin cuvinte, însă consider că nu e nimic mai frumos decât un mic dejun în culorile potrivite sau o ramă de fereastră verde crud, sau o grămadă de cărți lângă o pisică.

Bolurile cu pricina sunt http://sandrajuto.blogspot.com/ și http://colormekatie.blogspot.com/ .

Hope you will like them! Have a fabulous Sunday!

Ina spunea...

Laura,

It's never too late for sharing. :) Multumesc mult pt link-uri. Pe Katie o stiu, sunt si prietena cu ea pe Fb. :) Cred ca are cel mai colorat si mai optimist blog din lume si la capitolul vizual e de departe preferatul meu.

Pe Sandra nu o stiam, dar am rasfoit cateva minute bune blogul ei si cred ca o sa revin. Partial pt ca pozele sunt frumoase, partial pt ca voyeurista din mine e curioasa sa vada cum o sa-i mearga la Berlin. :)

Inca o data, multumesc!

Alina spunea...

Tuesday early morning is also good for sharing :)

http://icanread.tumblr.com/ and
http://ache.tumblr.com/

Ina spunea...

Alina, actually everyday is just perfect for sharing, eu am pus titlul orientativ. :) Multumesc pt sugestii, IcanRead mi-a placut mult. :)