joi, 17 februarie 2011

Daca afisele de film si cartile ar spune adevarul

Daca sunteti bookworms ca mine, Better Books Titles (descoperit via the lovely Anna) o sa va amuze foarte tare. Cum ii spune si numele, site-ul isi propune sa renunte la figuri de stil si sa le spuna cititorilor pe bune la ce sa se astepte de la o carte. Trebuie sa recunoasteti, uneori le reuseste mai bine decat autorului. :-)))Si asta mi-a amintit de o lista cu afise de filme care si-a propus sa faca acelasi lucru.Si, pentru ca mai este doar o saptamana si un pic pana la Oscaruri, nu trebuie sa ratati si afisele nominalizatilor la Premiile Academiei, bineinteles, asa cum ar arata daca producatorii lor ar spune lucrurilor pe nume. :-)  

3 comentarii:

piquive spunea...

I don't like Brosnan, but I like Ewan McGregor, e asa de bunoc cum ziceti voi fetili, adica as fi vrut sa fiu el, mai ales cand interpreteaza Your Song si Come What May, El Tango Roxanne[1:42!] ce voce de diamant ...Elephant Love Medley Scene )
din pacate singurul film vizionat recent, din cauza ca-l aveam HD, a fost ...Machete :P
nu-s sigur ca ai rabdare sa vizionezi trailer-ul, eu totusi perseverez si-ti las link: http://www.youtube.com/watch?v=hIxcVzwLR1k

clar un film gay castiga(so many lesbo shit)!

I'll stick to Moulin Rouge then:P

tnks for the list though

Ina spunea...

Ewan McGregor over Pierce Brosnan anytime. :)

andreeame spunea...

ewan? pentru mine, el va fi mereu rent din trainspotting: http://www.imdb.com/media/rm2452720384/tt0117951

m-a zguduit rau filmul asta. in plus, ewan is an actual highlander ;)