marți, 22 martie 2011

De prin moda adunate

Ce s-a mai intamplat prin lumea modei cat eu am cutreierat prin capitala ei? Iata un scurt review:

Kate Moss si-a aratat fundul la o prezentare Louis Vuitton de la Paris saptamana trecuta and lemme tell you it wasn't a pretty picture. :P

Bineinteles, in stilul lor caracteristic, cei de la Daily Mail au transformat episodul intr-un adevarat circ, cand au luat patru femei normale, intre 26 si 56 de ani, le-au imbracat in costume identice cu cel purtat de Kate si le-au cerut cititorilor sa ghiceasca cui apartine fiecare posterior. Poza e cea de dedesubt, rezolvarea ghicitorii o gasiti pe site-ul lor.


Tot cat am lipsit eu, cei de la Make Up Forever au scos pe piata ceea ce ei se lauda ca este "the first unretouched make-up ad", cu alte cuvinte, prima reclama de la inventarea Photoshopului incoace, care nu beneficiaza de pensula magica. 

Am doar o singura nedumerire: chiar trebuiau sa aleaga un model cu brate celulitice (sau ce-i chestia aia, in numele lui Trompi?!), doar sa distraga atentia de la faptul ca fata are cearcane pe care fondul lor de ten nu le poate acoperi? Well, you didn't fool me! Da' de incurajat, incurajez initiativa din toata inima!


Sursa foto.

Fashionistele n-o sa se mai afiseze luna viitoare cu Vogue in brate, ci cu The Wall Street Journal Magazine. Nu va ingrijorati, insa, acesta nu e sfarsitul lumii asa cum o stim, iar fetele n-o sa renunte la diete anorexice pentru cotatii bursiere. Motivul este faptul ca the allmighty Anna Wintour apare pe coperta WSJ, intr-un material care, sper eu, va fi varianta in print a filmului The September Issue.


Sursa foto.

Cam atat de pe frontul de est, s-aveti o saptmana feşăn si sper ca posteriorul lui Kate Moss sa nu va dea cosmaruri. :-))))

3 comentarii:

Andreea spunea...

beton. multumim. "in numele lui trompi" =)))))

Tomata cu scufita spunea...

Cine-i Anna Wintour? ;))

Ina spunea...

@Tomata: Funny ha, ha. :P