luni, 7 martie 2011

Happythankyoumoreplease

Am descoperit recent "Happythankyoumoreplease"  si, inca de la titlu, a intrat pe lista mea de must-see de luna asta. I mean "Happythankyoumoreplease"? Can it get any cuter? :-)  

Apoi am vazut trailerul (vezi mai jos) si mi-a mers direct la inima (ca o nenorocita de romantica incurabila ce sunt) urmatorul schimb de replici:

[Fata, catre baiat]: You're a mess. I'm a mess, too.
[Baiatul, catre fata]: So let's clean each other up.Si doar simplul gand ca e o comedie, dar ca nu trebuie sa le vad fetele lui Adam Sandler, Ashton Kutcher, Paul Rudd, Jennifer Aniston, Kate Hudson sau Ben Stiller e foarte reconfortant. 

Ultimul mare, mare plus e ca pot sa o ascult pe Jaymay pe coloana sonora. Inca de cand am auzit prima data "Gray or Blue" (melodie cu ale carei versuri m-am identificat din plin pe-atunci) m-am indragostit de ea si am sperat sa ajunga cunoscuta intr-o buna zi. Poate asta e sansa ei. Fingers crossed!

Nu, n-o sa-mi fac iluzii ca ar putea fi un alt "Love Actually" (Hugh Grant e numai unul :-))) ), dar nu-i asa ca arata promitator?

6 comentarii:

Ioana spunea...

oh, m-ai molipsit,Ina.

Ina spunea...

I'm happy, Ioana. Thank you, more please! :)

Panait Catalin spunea...

can we stop running now? I'm almost 30!

:))

(fiecare intra in rezonanta cu ce il doare. aparent pe mine ma doare ca ma apropii de 30 :) )

Ina spunea...

@Catalin,

Atunci eu rezonez la aia cu "Can I have another cookie?" :))

cypy spunea...

buna, am citit blogul dumneavoastra si e foarte dragut si as vrea sa va propun un link exchange, daca va intereseaza si sunteti de acord va astept pe
http://pegas-motorizat.blogspot.com/
-Ne amuzam ca nu-i impozabil!

Alex spunea...

Let's be people who deserve to be loved...


Best line (ma rog dupa aia cu i'm almost 30 da era luata :)) )