vineri, 11 martie 2011

Natura moarta cu crema

Stiu ca am zis ca nu mai scriu pe blog cateva zile, dar asta e prea simpatica s-o pastrez doar pentru mine. :-)

Pentru Tabu de aprilie, impreuna cu cateva colege de birou, am testat niste creme noi (de fata + corp). Mie mi-a revenit crema de corp, pe care am folosit-o intensiv saptamana asta, in fiecare zi, dupa sauna. Ce impresie mi-a lasat veti citi luna viitoare (eu spun ca e unul dintre cele mai originale advertoriale pe care le-am scris lately :D).

Partea simpatica, insa, a fost ca acum o ora am avut sedinta foto pentru respectivul articol-experiment. Imaginati-v-o pe Ina, asadar, stand pe pervazul unei ferestre si dandu-se pe brate generos cu crema, in timp ce e imbracata din cap pana in picioare in hainele cu care a alergat prin tot orasul. :-)))) Cred ca a iesit cea mai originala si naturala poza-demonstratie a unui produs de ingrijire corporala ever

Pe de alta parte, slava Domnului ca nu m-au pus sa stau in mijlocul biroului intr-un prosop! Daca ma gandesc mai bine, cred ca o sa stipulez in contractul de munca o clauza anti-stat intr-un prosop in mijlocul biroului, in timp ce ma dau cu crema de corp. You never know. :-)))  

5 comentarii:

mounglo spunea...

poza nu e la sauna? hm!? this week was a mess for sure :P

Ina spunea...

Tell me about it. :))

mounglo spunea...

pi ciocofonu' lu leidi gogu!!
trebuia sa iei doua telefoane mobile pe sa le pornesti pe butonul "record" si doua reportofoane digitale( nu cu caseta magnetica) .. daca reportofonul o fost digital, se poate incerca un "recover", incearca la un inginer!
:D

Ina spunea...

@mounglo,

Cred ca comentariul asta si-a gresit postarea. :P Dar apreciez sfaturile. La ultimul interviu am folosit un reportofon si un mp3 player si mai aveam un pas si puneam si telefonul pe "record". :D

mounglo spunea...

erai pe scara avionului si am scris aici ca sa nu mai cobori sa ajungi la articolul anterior!
;)