duminică, 25 septembrie 2011

Octombrie aniversar

Pentru binele meu, sper ca luna viitoare voi avea inspiratie din plin, pentru ca mi-am propus sa scriu pe blog - wait for it - in fiecare zi! :-)  

Pe 10 octombrie se implinesc 5 ani de cand scriu pe Inozza (o cincime din viata mea, whoa!), asa ca am decis sa marchez momentul printr-o serie de masuri aniversare:

1.  Posturi zilnice pe blog (da, stiu ca o sa ma urasc pentru asta cand o sa am writer's block)

2.  In saptamana 10-16 octombrie, in locul posturilor mele, voi publica texte scrise de...voi. :-)  Mi-ati spus de multe ori ca lectura Inozza este o parte importanta a ritualului vostru zilnic, ca v-am facut sa radeti, sa va revoltati sau chiar sa plangeti. Asa ca acum va invit sa-mi scrieti la inozza [at] gmail [punct] com (incepand chiar de azi) un text (cat de mare sau mic vreti voi) in care sa-mi povestiti amintirea preferata pe care o aveti cu Inozza. Modul in care spatiul asta de pe blogspot v-a influentat o hotarare, o zi, o preferinta, cum m-ati perceput in realitate fata de blog daca ne-am intalnit etc. Considerati-va textele cadoul vostru pentru mine. Eu sigur asa le vad si le astept cu mare nerabdare! :D

PS: Nu trebuie sa semnati textele, este absolut ok sa folositi un pseudonim sau chiar si clasicul Anonim


3.  Un eveniment aniversar la care vor fi invitate (din cauza spatiului limitat, din pacate) 15 dintre cititoarele/cititorii cu care am interactionat cel mai mult de-a lungul timpului. Vom face insa si un filmulet, pentru ca cititoarele/cititorii care n-au putut veni si cei care ma citesc de peste mari si tari (Andrei, Meli, Alina, Stefania sau mariamirabela, printre altii :-)) sa fie alaturi de noi. 

Va astept, asadar, cu povestile inozzice dragii si dragele mele guest writers! Intre timp eu o sa-mi fac constiincioasa ciorne de texte pentru lunga si prolifica luna ce ni se asterne in cale. Inspiratie tuturor! :-)

8 comentarii:

sunny side up spunea...

wow, au trecut cinci ani??!! multi inainte! apropo de clubul de carte, go for it! eu am facut parte la un moment dat dintr-un bookclub, era foarte fain si tare rau mi-a parut cand s-a pseudo-desfiintat!

Ina spunea...

Mersi, Catalina! :) Da, si eu sunt foarte incantat cu Book Club-ul, sper sa-i dam drumul in curand.

Iaodi, save the date pentru 10 octombrie seara. :) Si mi-ar placea mult daca mi-ai trimite un guest post. Just sayin'. :D

sunny side up spunea...

ina, s-a facut! i'll bake some cookiez pt 10 - pana atunci, wonderful fall days! :)

andreeame spunea...

hei, dupa ce-am citit postul asta, m-am gandit instantaneu la yoga faciala. :) ok, e cazul sa-ti impartasesc despre ce e vb.: am citit acum 100 de ani un articol pe inozza despre yoga faciala si mi s-a parut interesant, asa ca am inceput sa practic. de regula, asta se intampla in lift (ma refer la pozitia cu umflatul obrajilor cu aer) cand eram singura sau cu sotul meu, singurul in fata caruia nu ma sfiam sa o fac. de prima data cand m-a vazut, a imitat si el pozitia, ca sa ma faca sa rad, umflandu-si chipurile serios obrajii cu aer. acum, dupa atata timp, nu mai izbucnesc in hohote de ras, insa ne-am pastrat obiceiul sa facem yoga faciala in lift, cand suntem singuri. deci pot sa spun ca ai generat un obicei in cuplul nostru, de care, pana acum, stiam doar noi doi. :) daca vii pe la noi, putem practica toti trei yoga faciala in lift (asta in cazul in care inca mai practici), suntem singurele doua persoane care nu te vor privi ciudat daca-ti umfli obrajii cu aer. :)

Ina spunea...

andreea,

Hahaha, that's really sweet! :)) O sa apuci sa-mi povestesti mai multe despre cum sta treaba cu yoga faciala pe 10 octombrie seara. Save the date, da? :)

andreeame spunea...

multumesc pt invitatie, voi incerca sa o onorez. chiar m-am uitat pe agenda, sa save the date si am mai vazut ceva notat: pe 8 oct sunt draconidele, in caz ca esti interesata.

Stefanela spunea...

Super luna Octombrie, mult mai imi place asa in general.
O sa incerc sa imi fortez limitele creativitatii si iti voi trimite un text al meu.

Have a great day!

Super faza cu book-club,daca as fi fost si eu la Bucuresti, as fi ajuns cu siguranta la intalnirile voastre...

Ina spunea...

O sa il astept nerabdatoare, Stefania! :D Te imbratisez!