marți, 11 octombrie 2011

We’ll always have Madrid (guest post by Stefania)

Prima oara te-am cunoscut, ca multi altii, prin intermediul blog-ului tau. 

Mi-ai placut si, desi nu comentam prea des, te citeam zilnic. Te cunosteam fara sa te fi intalnit. Imi placeai. Imi erai tare asemanatoare prin faptul ca suntem amandoua destul de aeriene si numai noua ni se intampla chestii penibile/ciudate etc. Te admiram pentru maturitatea pe care multe tipe nu o au la varsta ta. De asemenea, imi placea ca ai catel (Lily) si ca esti deci, responsabila. Bineinteles ca am citit si blog-proiectul cu Lily si era tare haios.

Intr-o zi ai scris (2010) despre venire la Madrid, la European Campus Party, o reuniune internationala a bloggerilor, expertilor in videogaming, IT, PC etc. Si abia atunci ti-am scris primul meu comentariu, oferindu-ma sa iti fiu ghid prin Madrid in una din zile, eu locuind aici din noiembrie 2007. Si asa am stabilit sa ne vedem.

Si ce frumoasa a fost ziua aceea. Am incercat sa iti arat cat mai multe stradute si locuri speciale (si nu atat de turistice), am mancat churros con chocolate, yumy, si am povestit toata ziua. Aveam impresia ca ne cunosteam dintotdeauna, si ii spuneam prietenului meu ca tu esti genul meu de „prietena, amica”... pentru ca esti tare adorabila, agreabila, inteligenta, amuzanta si cu bun-simt. Lumea are nevoie de aceste ingrediente in cantitati industriale.

Apoi am aparut in editia speciala Tabu din aprilie 2011 si a fost o adevarata onoare pentru mine sa imi citesc scurta istorie a vietii in paginile revistei. Mama era tare mandra, arata la toti suplimentul, hahahahhaha.

Ador sa iti citesc blogul in fiecare dimineata cu o ceasca de ceai verde aproape.

Iti doresc numai numai bine si sper sa ne mai vedem curand, mi-ai promis o vizita ghidata prin Bucurestiul „tau”.

A ta (cititoare),

Stefania

*

Stefania posteaza fotografii minunate din vacantele ei si scrie cu multa sensibilitate (in romana, spaniola si engleza) pe The Photography Lady. O sa caut zilele urmatoare si o sa postez articolul pe care l-am scris despre ea intr-un supliment Tabu cu femei exceptionale in situatii neobisnuite. Sa vedeti si voi din ce aluat extraordinar e facuta.

3 comentarii:

Photography Lady spunea...

Ina, multumesc pentru spatiul oferit pe blog si am convingerea ca voi continua cititul pentru inca urmatorii 5 ani de Inozza!

Pup

zapacita spunea...

Ce frumos:) Chiar ma intrebam cum ai ajuns la una dintre femeile exceptionale din supliment

Photography Lady spunea...

@zapacita: Multumesc pentru frumoasele cuvinte...