miercuri, 23 noiembrie 2011

3 evenimente artsy-cool de neratat saptamana asta


Daca sunteti in Bucuresti, vineri si sambata sunt 3 evenimente artsy-urban-cool pe care va sfatuiesc sa nu le ratati.

1. ShortsUP Street Fashion

In noiembrie, seara de scurtmetraje ShortsUP e dedicata modei strazii si stilului, avand ca tema "Street Fashion". Puteti vedea scurtmetraje premiate la festivaluri internationale, expozitii ale designerilor romani si fotografii de street style de la noi si de la altii. Vineri, de la 20.00, la Sala Dales, 20 de lei. Am scris despre asta si pentru perfecte.


2. Frumoasa calatorie a ursilor panda povestita de un saxofonist care avea o iubita la Frankfurt 

Piesa de teatru la unteatru (in spatele Palatului CEC, pe Calea Victoriei), sambata de la 19.00 la 20.30. Must see daca sunteti fani Visniec, intrucat si dramaturgul va fi prezent. Intrarea libera, puteti dona cat vreti la finalul spectacolului (detalii aici - pentru ca sunt locuri limitate trebuie sa faceti rezervare telefonica). 


3. Cultura Jucariilor Urbane @ Vatra Collective

Daca sunteti pasionati de jucariile urbane, nu ratati sambata seara (de la 20.00 la 23.00) la Vatra Collective (Str. Jean Luis Calderon 44) o scurta prezentare a istoriei celor mai cunoscute modele, precum si proiectia documentarului "VINYL & CO" dedicat fenomenului jucariilor urbane + colectii personale de designer toys. Detalii aici.


Maine revin cu doua site-uri recent descoperite, care sunt convinsa ca o sa va placa mult. :-)

Niciun comentariu: