marți, 8 noiembrie 2011

Hip Event of the Week

Daca sunteti in Bucuresti joi, nu ratati cel mai hip eveniment al saptamanii, lansarea "Antumelor" lui Lorin. Unde si la ce ora, in imaginea de mai jos.

Puteti lectura comunicatul de presa integral aici.

Va recomand sa nu ratati seara de lecturi si jam session-ul aferent de joi, dar mai ales sa nu ratati cartea. Pentru echivalentul a doua pachete de tigari veti obtine:

1. Un volum de 233 de pagini (toti cei prezenti la lansare vor primi, bonus, o pagina de colectie!) usor de transportat si lecturat in cele mai comode locuri: la metrou, la toaleta, de-a curmezisul fotoliului sau in cada.
2. Rezerve de subiecte pentru small talk si/sau statusuri pe Facebook pentru urmatoarele 365 de zile. 
3. O carte cameleonica, ce arata la fel de effortless cool pe o masa de cafenea, langa o ceasca aburinda de espresso, pe o tejghea de bar, langa o bere, sau la terasa, langa o farfurie cu ciorba de burta. 
4. The Complete Idiot's Guide to the Urban Jungle, pe care puteti sa-l scoateti din geanta in orice situatie sociala care va ridica probleme (inclusiv pe post de arma).
5. Un izvor nesecat de citate pentru lucrari de bacalaureat/ licenta/ doctorat/ discursuri de cavaler de onoare la nunta/ botez/ taierea motului/ mutarea in casa noua/ momente moarte la sedintele de bloc.
6. O serie de ilustratii cinico-ironice minunate care poarta semnatura inconfundabila a lui Cornel Gologan, autorul copertei cartii si a ilustratiei de mai jos (desene prezente si intr-o expozitie la eveniment).
7. Sentimentul ca nu sunteti singuri.

Sigur, Toma necredinciosii pot pipai cartea inainte de lansare. ;-)

2 comentarii:

amaranda spunea...

eu as veni. nu trebuie rezervare, banuiesc.

Ina spunea...

@amaranda: Minunat! Nu e nevoie de nicio rezervare! Te pup si ne vedem acolo! :)