joi, 10 noiembrie 2011

Inozza si Tudor Chirila

Ieri dimineata aveam programat un interviu cu Tudor Chirila. La sediul Agentiei de Vise, locul de intalnire, m-a intampinat Carina, PR-ul Vama. 

- Buna, Ina! Ma bucur sa te cunosc! Iti citesc blogul si-mi place cum scrii!
- O, wow, mersi frumos!

Uite ce inseamna un PR bun, frate!, m-am gandit. Iti faci documentarea dinainte despre jurnalistii cu care trebuie sa te intalnesti si stii ce complimente sa faci fiecaruia astfel incat sa-i flatezi discret.

Dar Carina a continuat:

- Chiar ti-am trimis un mesaj la un moment dat, in care iti spuneam ca ar trebui sa scrii o carte. 

Am ramas cu gura cascata. Intr-adevar, Carina imi scrisese prin primavara, cand habar n-aveam cine era, un mesaj cu titlul "You should write a book :)". M-am simtit brusc prost pentru ca o banuisem a fi un PR de genul celor fake friendly. 

Cand a ajuns si Tudor, Carina m-a prezentat si a adaugat "Ina are si un blog pe care scrie foarte fain." Pentru cateva secunde, m-am simtit ca Alice in Tara Minunilor, dupa ce a baut potiunea de micsorare. M-am facut mica-mica si m-am inrosit zdravan sub tusele de blush. Patesc asta de fiecare data cand cineva mentioneaza blogul meu fata de o persoana publica, pe care o admir. Scriu multe bazaconii aici si, atat timp cat raman intre mine si voi (sau atat timp cat am eu impresia ca raman doar intre mine si voi, haha) e ok.

Discutia cu Tudor a fost foarte misto, exact cum ma asteptam, si abia astept sa cititi interviul in Tabu de decembrie! La plecare, dupa ce m-a condus la usa si ne-am luat ramas bun, mi-a strigat pe hol "Sa-mi spui daca vrei sa te trec in blogroll, fara nicio problema! Desi nu prea mai scriu pe blog in ultima vreme..."

Am coborat 4 etaje zambind tamp. Ce om fain!, mi-am tot repetat pana am ajuns in strada. Nu ma cunoaste, nu mi-a citit blogul niciodata, cel mai probabil n-o sa-l citeasca niciodata si totusi s-a oferit sa ma ajute, banuind ca pentru un blogger cvasi-anononim, prezenta pe blogul lui inseamna un imens boost de imagine.

Dar cine are nevoie sa apara in blogroll-uri cand are parte de dimineti ca asta? :-)

7 comentarii:

Dorina spunea...

Cat de super! Poate si citeste cateva posturi si descopera cat de tare e blogul tau. Maine poimaine te trezesti cu un comentariu de la el :)
Deci si Carina credea ca trebuie sa scrii o carte. Si eu...si multi alti cititori ai blogului.
Deci, ce mai astepti?

Andreea spunea...

trebuia sa-i zici 'da'. adica sa te treaca in blogroll. carina e misto, da :)

Simone spunea...

Ah, ce fain! Am fost si eu la agentie, Carina e o tipa super faina! Hai, Ina, tre'sa recunosti - esti un nume remarcabil in mediul online ;). Ah, si eu votez pentru carte! Te ajut la corectura, daca vrei, share-uri, organizare lansare, ce vrei :P

Ina spunea...

@dorina: Astept sa nu-mi mai caut scuze. Atunci va fi momentul ideal. :)

@Andreea: Sa nu exageram, totusi. :) Si da, Carina e o persoana foarte faina. Ma mir ca n-am intalnit-o pana acum.

@Simone: N-am zis-o pe aia cu "cvasi-anonim" fishing for compliments, e purul adevar. Cat despre carte, inainte sa discutam despre a mea, din cate am citit la tine pe blog, mai degraba ne pregatim de lansarea ta. ;)

Andreea spunea...

exagerez? omul te-a intrebat. it was a gift and you refused it :p

Simone spunea...

@Ina: sunt convinsa ca nu ai cautat complimente, dar eu sunt sigura ca ceea ce am spus este adevarat. Buna asta cu lansarea :P stai linistita, sunt in categoria clasica a scriitorului boem... pana termin eu cartea, o sa mai treaca ceva timp :)[ieei, mi-ai citit blogul :))]

Madelin spunea...

Io l-as fi intrebat daca vrea sa-l trec io in blogrollul meu ;-)