vineri, 30 decembrie 2011

Stii ca esti o fata norocoasa atunci cand...

...luni seara stai cocotata in varful patului, la 500 de km de Bucuresti, si te uiti la finala Vocea Romaniei la TV, iar miercuri stai o ora de povesti cu Dragos Chircu, ca apoi joi sa iei pranzul cu Stefan Stan. :-) 

Miercuri cand m-am intors la birou (usor necajita, ce-i drept, de mult prea scurta vacanta de Craciun) am aflat ca il vom avea ca invitat la video chat-ul perfecte.ro pe Dragos Chircu. Am sarit 3 metri in sus de bucurie si m-am oferit sa-i iau eu interviul, desi habar n-aveam cu ce se mananca un interviu video live. :D

Prietenele mele stiu ca sunt o sustinatoare ferventa a lui Dragos, inca de la prima emisiune Vocea Romaniei la care am asistat. L-am mai intalnit la petrecerea de 1 decembrie a PRO, unde am stat vreo 5 minute de vorba, si apoi, din nou, in platou la Vocea. Bineinteles ca nu ma mai tinea minte de la o intalnire la alta, la cate chipuri i se perindau extaziate prin fata, dar a fost un gentleman perfect si de fiecare data s-a prefacut ca ma stie. :P

Revenind la ziua de miercuri. Evident ca am avut emotii cat casa, banuiesc ca am facut cacofonii si Dumnezeu mai stie ce alte dezacorduri, cu presiunea a mii de oameni care ne priveau live, dar, slava Domnului, nu exista inregistrarea care sa demonstreze asta. :D  

Si acest lucru deoarece, in infinita netezime a cerebelului meu, am uitat sa-i dau operatorului caseta sa inregistreze interviul. Cu alte cuvinte, daca ne-ati urmarit miercuri in direct, de la ora 18, bine, daca nu, cam asta e. Imaginea de dedesubt este, de fapt, singura dovada ca ne-am intalnit alaltaieri.



Dragos mi-a lasat exact aceeasi impresie de prima oara cand am vorbit: de om cu picioarele pe pamant, modest, cald. Nu e un rock star, evident, dar exista oameni (inclusiv eu) care apreciaza exact genul asta de personalitate la un artist.

Ieri a fost randul lui Stefan Stan sa dea pe spate fetele din PRO. Inainte sa intre in direct la video chat cu colega mea, Doina, mi-a trecut prin spatele biroului si mi-a cantat un (bine intentionat, dar extrem de ridicat ca numar de decibeli) “Everybody loves somebody sometimes” in urechea stanga. Pana sa mi se opreasca tiuitul din timpan si sa ma intorc uimita, Stefan s-a impiedicat deja de un cos de gunoi din spatele meu si a evitat in ultima clipa o coliziune cu mocheta. Mda, mi s-a mai spus ca am efectul asta asupra barbatilor.  :-)))

Lasand gluma la o parte, trebuie sa recunosc ca, urmarindu-l la video chat, am inteles de ce atatea femei il considera carismatic. I-am spus-o si lui peste o ora, in timp ce am luat pranzul, impreuna cu colegele mele, la bufet (masa noastra a devenit, de altfel, in cateva minute, cea mai populara din incapere).

-    Pana si Ina, care e fana Dragos, a spus ca i-ai devenit simpatic, a ras colega mea Doina. Stefan s-a intors catre mine cu his signature smile si cu sprancenele ridicate.
-    Asa e. Cand te urmaream la televizor, carisma ta nu depasea granita ecranului pentru mine. Vocea da, dar nu si personalitatea. Si-atunci nu-ntelegeam de ce se isterizeaza atata fetele, i-am spus.
-    I-auzi, a ras el.
-    Banuiesc ca e reconfortant sa mai vorbesti si cu cineva care nu e fanul tau numarul unu, am ras si eu.
-    Imi place de tine. Esti sincera.

Dupa care am primit vreo doua imbratisari (sa nu credeti ca sunt o privilegiata, Stefan e extrem de afectuos si a fericit cu imbratisari si pupaturi multe fete ieri) si am conchis amandoi ca suntem simpatici.  :-))))

Poate ca n-am avut cea mai lunga si odihnitoare vacanta de Craciun, dar am avut cu siguranta cea mai animata saptamana post-Sarbatori de pana acum. :-)

7 comentarii:

Cristina spunea...

Te inividiez de 2 ori :)))) Si Dragos si Stefan au fost preferatii mei! Bine, recunosc, Stefan putin mai mult pentru ca a avut acelasi efect asupra mea ca asupra celor mai multe femei :)))) Si mai mult decat atat, am pariat ca Stefan va castiga! :D

Alexandra spunea...

La multi ani, Ina! N-am mai trecut de mult pe blogul tau, si ma bucur ca te-am regasit, si ca esti vesela, inteligenta si frumoasa, cum te stiam! In plus, ma bucur ca te-ai intalnit cu Dragos Chircu SI cu Stefan Stan - asta da double date (in doua zile diferite ;-) Iti doresc un 2012 foarte frumos, cu pace, sanatate, bucurii mii!

Anonim spunea...

La Multi Ani, Ina!!! Iti doresc un 2012 fericit, in care visele sa devina realitate si sa continui sa impartatsesti cu noi povesti minunate!
Te imbratisez cu drag!
Irina

Ina spunea...

@Cristina: Daca iti place Stefan, sper ca n-ai ratat concursul de pe perfecte :) http://www.perfecte.ro/concursuri/iti-place-stefan-stan-acum-ai-ocazia-sa-castigi-o-poza-cu-autograful-lui.html

@Alexandra: Multumesc mult, mult pentru cuvintele atat de frumoase si pentru urari - si eu ma bucur ca m-ai regasit. :D Cat despre 2012, sa fie croit dupa dorintele sufletului tau. :)

@Irina: Iti multumesc din suflet pentru urari, draga mea. Ti le intorc insutit. Sa ne fie extraordinar 2012-le! :) Si, daca ai terminat cu dizertatia, poate ne vedem si noi anul asta. :*

Irina spunea...

Ina, ar fi frumos sa ne vedem anul asta! Nu stiu daca ma confunzi, dar eu fac rezidentiatul in Spania (Sevilla), dupa ce am terminat medicina la Bucuresti. Cand mai trec prin Bucuresti poate ne vedem la o cafea, iar daca ai drum prin Sevilla te invit la o sangria cu cea mai mare placere!

obibin spunea...

ce frumosi!
Dragos Chircu, acest Rusell Crowe al Romaniei!..
cat de minimalist si simplu, parca n-ar da 2 bani pe faima
parca too good to be true
pare ca nu ia nimic in serios, nici pe sine nici ce i se intampla
macar acum are si el poza cu o roscata bine ;)
poa' sa se si calugareasca

Ina spunea...

@Irina: Da, cred ca te-am confundat, dar esti foarte draguta si, cum eu cred in notiunea de Serendipity, sper sa ne intalnim intr-o zi. :)

@obibin: Haha, good one la faza cu Russell Crowe. :)