vineri, 16 martie 2012

The talented Ms Vicky Jackson

Atunci cand am refuzat, din cauza unor probleme personale, o invitatie la o petrecere Redd's saptamana trecuta, (primita de la minunatele fete de la Draftcb) stiam ca o sa regret.

In primul rand pentru ca la ultimul lor party m-am simtit foarte bine si in al doilea rand pentru ca la petrecerile Redd's exista mereu un element- surpriza foarte simpatic si bine gandit.

In cazul petrecerii de saptamana trecuta a fost vorba despre un concert Vicky Jackson. Nu va ingrijorati daca numele nu va spune nimic. Si mie imi era complet straina pana la momentul in care am citit invitatia respectiva.

Ceea ce mi-a atras atentia, insa, a fost observatia ca aceasta Vicky "va fi, pe aceeasi scena, Lady Gaga, Pink si Amy Winehouse". Nu stiu exact la ce m-am asteptat atunci cand am cautat-o pe Youtube. Banuiesc ca la un fel de sosie care face playback pe melodiile celor trei. 

Imaginati-va, asadar, ce surpriza am avut cand am auzit-o cantand live si imitandu-le impecabil atat timbrul vocal, cat si gestica celor trei (la care se adauga, mai nou, si Katy Perry).

Vicky este absolut fantastica, dar va las sa va faceti singuri o parere despre talentul ei dupa ce o ascultati mai jos.

Lady Gaga - You and I



Katy Perry - Teenage Dream 


Amy Winehouse - Wake Up Alone 


Pink - Leave Me Alone 


Si astea sunt imaginile pe care le-am primit post-concert de la fete. Cata atentie la detalii, mai ales in cazul lui Amy Winehouse, nu-i asa? Fantastica aparitie. Mi-am propus sa n-o ratez daca mai revine in tara.



7 comentarii:

Dorina spunea...

Cat de tare!!!
O aduci pe fata asta in concert si nu mai nevoie de nicio diva:)
Face cat patru-cinci vedete, dar organizatorii platesc doar o persoana :))
Mi se apr super buna, si ca voce, si ca atitudine, chiar seamana cu fiecare vedeta pe care o imita.

Ina spunea...

Da, e atat de talentata incat ma intristeaza gandul ca, in loc sa-si celebreze individualitatea, isi castiga existenta imitandu-i pe altii. Pe de alta parte, poate fi si asta o satisfactie. :)

Florin spunea...

guess who's her agent pentru Romania :))

Ina spunea...

Noooooo waaaaaay! :)) How cool is that?! Florin, trebuie sa vorbim. :))))

Florin spunea...

well, u got my number :)) btw, pe langa Vicky mai am in portofoliu inca vreo 20-30 de tribute acts, Madonna, Robbie Williams, George Michael, U2, Bon Jovi, Blues Brothers, Frank Sinatra, Elvis, The Beatles, etc, etc, toate absolut exceptionale :)

Ina spunea...

Uber cool! Tocmai ai urcat vertiginos in topul persoanelor mele preferate. :)) I kid, erai acolo si inainte de Vicky Jackson. :P

Stefanela spunea...

cred ca e destul de speciala, sunt de acord cu tine cand spui ca ar trebui sa se "interpreteze" pe ea insasi, nu pe celelalte dive...